Jump to content

detzit

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About detzit

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 01/01/1972

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Morgen maar eens knippen. Ben best wel trots zo voor de eerste keer. Wil ze nu gaan knippen, drogen. bedankt voor de belangstelling en steun.
  2. ff update.. Volgens mij gaat het redelijk, voor de eerste keer. Planten die ik als Moederplant wilde gebruiken, groeien als Kool. Maar van het stekken is niks terecht gekomen heb wel net pas de top eruit gehaald bij de twee grote. Het gaat goed met de groeilampen,elektra kachel voor de warmte en ventilator. Heb ze nu op 12/12 licht gezet kijken of er ook bloei komt, na twee weken gaan ze de darkroom in. Kastje weer dicht, makkelijk zo een annex bij je huis. Volgens mij komen de toppen eraan, staan nu twee weken dus nog twee weken meer. Moet ik dan water geven zonder voeding? Ben ook maar zo brutaal geweest om wat bladerren eraf te knippen, dacht krijgen de toppies meer licht. Ook nog wat extra verlichting erbij gehangen. De tl-lampjes gebruikte ik voor het zaad op te laten komen dus nu niet meer nodig. Ook het opkweken onder 4 Tl-lampen gaat best wel goed. wat kandy Kush 5 plantjes van zaad uit gekocht zakje wiet. 7 dubbel cheese dus groeien goed. Hopelijk worden het mooie toppen. Nog twee weken. volgende update volgt.
  3. ben bezig om lid te worden van de Cannabis Social club. Hier wat informatie hierover.
  4. Maar even een update. Kast omgebouwd om moederplanten op te laten groeien. Had een oude kast geschilderd, maar nooit bij nagedacht dat hij ook in de kweekkamer. Moest komen te staan, past dus met geen mogelijkheid erin, kan de draai niet maken. Maar goed er staan nu drie verschillende planten, geen ventilator of afzuiger. Lucht krijgen ze doordat er in het midden geen deur zit, maar stuk karton voor staat. Zal de temperatuur in de gaten houden. Heb de andere planten op 12/24 gezet. Ook hoop ik dat de twee dagen van 12/24 niet van invloed is, ga nu de moeders weer 18/24 licht gegeven. iemand nog aanvullingen? O ja, over de sociale clubs ben ik nog niet uit. Heb wel gekeken op de website, maar spreek nog te weinig Spaans. Maar wil het wel, volgens mij heeft het voordelen, en kan ik er kennis op doen.
  5. ik zou zeker iets maken voor je moederolanten van hout miss iets bouwen miss kan je een dp90 bemachtigen in je gs in spanje Hola Vecino del sur...muy custo Wat is een dP 90 ? Is het makkelijk om moederplanten te stekken? Zal wel bouwen worden met tl of spaarlampen..
  6. Was even druk, maar hier een update. Tip: maak de afvoer slang korter. Heb het oude kastje weer terug gezet, doorvoer gekocht, ging er van uit dat hij de goede maat mee gaf, maar was groter. Slang erdoor en achter aan het kastje met de uitgang omhoog geplakt. Alles afgekit, en steun gemaakt zodat hij lekker stevig ligt. dus niet meer in de schoorsteen. Nu twee keer water gegeven met groei middel. Ze beginnen langzaam te groeien, nu 17 dagen vanaf zaadje. Maar langzaam worden ze groter. Heb de lamp nog steeds op 60 cm hangen. sproei 1 of 2 keer per dag, maar laat ze zoveel mogelijk met rust. Ook de vraag wat voor afzuiger ik had. Voor frisse lucht heb ik deze. Om de plantjes wat beweging te geven heb ik een kleine ventilator op batterijen. Dus ben al trots dat ik zover ben, maar daar ben ik ook beginner voor.. Weet nog niet zeker of ik nu wel of niet moederplanten moet houden. Dacht plaats ze in een oude kast maar in deze potten past het niet, buiten de kast kan het wat kouder worden. Dus daar ben ik nog over uit. Detzit...
  7. Vandaag een plastic bak gekocht voor onderin. De luchtvochtigheid blijft rond de 50% denk dat te weinig is heb wel de afzuiger aan staan. Misschien is dat nog niet meteen nodig, maar dacht moet ook de warmte kwijt nu ronde 32gr. Dus anderhalve liter water in de bak gegoten, hopelijk loopt de luchtvochtigheid op. Nog geen water gegeven, weet niet of ik nog wortelgroei erin moet doen of al voeding plantje is nog klein.
  8. Vandaag 12 potten van 9 liter gekocht, plantjes overgepot. Ik heb 12 potten, maar wil ook van elk soort een moederplant maken die later in een box komen met 4x 36 watt tl-lamp 6400 luz fria. Zo staan ze nu todat ik klaar ben met de andere kast, voor de moeders. Zo ziet het er uit zonder dat de lamp brand. Heb nu de planten wat water met wortelvoeding op het blok gegeven. Laat de lamp nu 4 uur branden en dan vanaf morgenochtend vanaf 08.00 tot 24.00 uur branden. Nu maar afwachten hoe het ontwikkeld. Ga van de week aan de slag met de tips. komt een kastje in de BBQ die er al zat, nu met een doorvoer erin voor de afzuigslang. Ook zal ik een kast maken met 4 tl lampen, voor de moederplanten. Nu nog opletten hoeveel water ik moet gaan geven, weet iemand hoeveel ml je per plant moet geven. Moet ik nog steeds de wortelgroeimiddel geven of moet ik overgaan op voeding. zal ook morgen even kijken naar de afzuiger en koolfilter. vandaag niet aan toegekomen. Blijf de tips en adviezen sturen, ben er zeer blij mee. ps de zwarte bakken zijn voor de moeders.gaan eruit. Detzit
  9. Even een update, na een week: Onder twee ts tl-lamp en een spaarlamp in de vorm van een bloem Ze strekken zich wel. Morgen maar op zoek naar de juiste potmaat, voor 12 potten in een 1.20x1.20. Na een week allemaal opgekomen, vind ik niet slecht voor de eerste keer. Iemand nog tips? -misschien beter eerst in kleiner pot zetten en dan weer overzetten? -wil eigenlijk na het over potten ze meteen onder de 600watt zetten. Hoor graag wat de beste stap is.
  10. bedankt, met wel lukken met alle info hier. Volgens mij woont hij gewoon in NL hoor? Maar leuke varriateit aan plantjes. Ben wel nieuwsgierig hoe ze gaan worden. Try indoor kweekverslagen? Fout, je gaat niet verder voor de oplaasbare videorecorder. Woon echt aan de Costa Blanca.
  11. vandaag binnen gekregen: Maar ga eerst die anderen zaadjes proberen omhoog te krijgen. Deze gaan in het reserve potje.
  12. Ik had drie zakjes zaad erbij gehad. Viuda Blanca = White widow. Double Cheese = Pot of Gold. Akatombe = AK47. Deze zijn nu dus aan het ontkiemen. Ik wil medicinale wiet kweken.
  13. Bedankt voor je bericht. Welke clubs bedoel je? Dank je.
  14. gracias amigo, siempre buenos amigos bajo el sol, eres Espanjol?
  15. Het begin. Gelukkig heb je hier in Spanje veel growshops. Dus op zoek gegaan naar een Dark Room 1.20X1.20 met 600 watt. Ben thuis gekomen met een complete Darkroom, was rond de 500€ kwijt. Darkroom 1.20X1.20 lamp 600 watt afzuiger met koolstof filter luchtinlaat etc. Nu heb ik de mazzel dat ik in een oude finca woon, waar in de aanbouw nog een oude Spaanse keuken zit. Deze heeft een BBQ of vuurplaat waar vroeger gekookt werd, Met een schoorsteen, waar ik de slang in de schoorsteen heb gehangen. Had wat problemen met het laten ontkiemen van de zaadjes buiten denk te warm en te laat in het jaar. Kwam een looprek tegen in de annex, heb toen een kweekbak erop gezet twee TL lampen er boven gehangen aan de hendels. Voor de verwarming heb ik een plaat gevonden die verwarming geeft, die heb ik op een timer gezet elk kwartier gaat hij aan. Temperatuur blijft rond de 28gr. heb de zaadjes in een groeiblokje gezet wat wortelstimulator aan het water toe gevoegd. Nu na 5 dagen komen de zaadjes boven. Tot zover gaat het goed. Maar nu moet ik nadenken over hoe verder. -Hoeveel bakken kan ik plaatsen in 1.20X1.20 dacht . stuks van 9 liter. -Is het slim om ze nu al in de tent te zetten met de volle 600watt of eerst groter laten worden met de twee tl lampen. -Heb nu .. kleine plantjes, wil ook proberen om moederplanten te gaan kweken. Nog foto van het looprek met daar tegenaan, een verwarmingsplaat die ze lekker warm houd
×
×
  • Create New...