Jump to content

einst

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About einst

  • Rank
    Groentje
  1. 15 oktober komt FABLE (xbox) uit , wacht al een jaar op dat spel, word echt super en een maand later komt HALO 2 uit. Ik krijg het nog druk in de winter. Op dit moment zijn Halo en Amped mijn favorieten spellen
  2. Die paarskleuring komt door de temperatuur. Als het kouder word kan de plant minder goed P opnemen daardoor krijg je paars kleurige bladeren. De ene plant is er gevoeliger voor dan de andere, daarom hoeft het niet bij alle planten zo te zijn. Bij mais kun je dit verschijnsel ook goed zien. Dus je hoeft je helemaal geen zorgen te maken dat je last hebt van een of andere enge ziekte . Einst
  3. Ben ik het helemaal mee eens, ik zou het ook zonde vinden als dat gebeurd. Dan laten we het hier bij, met vriendelijke groet Einst.
  4. Hoezo niet? mag ik mijn mening niet geven dan. En op zo'n manier reageren, vind ik ook triest, gezien je leeftijd had ik een meer volwassen reactie verwacht.
  5. Vind het zo ie zo bullshit, al die verhalen hoeveel joints mensen wel niet kunnen roken. Lijkt dan net als of het een wedstrijdje is wie het "stoerst" is. Triest!!! Waar gaat het eigelijk om, de hoeveelheid of het gevoel??????
  6. Volgens mij is het gewoon door te weinig zonlicht. Als het maar te roken is vind ik het best en anders kan ik nog altijd wietboter van maken. Jullie horen wel hoe die smaakt.
  7. Alleen het enige waar ik een beetje van baal is dat ik de Swiss miss (Closeup) toch nog tevroeg heb geoogst. De toppen liggen nu 1,5 week te drogen en er blijft bijna niks van over, maar het kan ook zijn omdat ze niet op een zonrijk plekkie stonden, wie zal het zeggen? Shit happens Zit nu alleen een beetje tobben wanneer ik de 27 ga oogsten, was eigenlijk dit weekend naar huis gekomen om te oogsten. Bijna alle haartjes zijn bruin, maar straks hou ik weer van die klote toppen over.
  8. wil ff zeggen dat meeldauw een schimmel is die droogde minnend is. Hoe lager de luchtvochtigheid (40%) hoe meer kans op meeldauw. Ik weet niet waar jullie die informatie vandaan halen met een hoge luchtvochtigheid (verwijzing naar de topic), als ik jullie was zou ik de boeken nog maar eens openslaan. Dan heb je ook nog 2 verschillende soorten, Valse meeldauw en echte meeldauw. Het is moeilijk om het verschil te zien.
  9. heb net ff die foto gezien met jou stekkie. Als voortaan nog eens stekken gaat nemen zet ze dan gewoon in de grond, de wortels zien normaal gesproken ook geen licht. Dan kun je eventueel er ook nog een plasticzak erover doen of in een kweekbakje zetten. Dan hou je de luchtvochtigheid hoog en dan verliest de plant minder vocht door verdamping via de bladeren.
  10. einst

    kweken uit zaad

    En het voordeel van stekken is dat je het geslacht al weet en dat is bij zaad altijd maar even afwachten. Ik zelf kweek altijd met zaad, maar dat is gewoon gevoelsmatig, het idee dat uit zo'n kleine klote zaadje een ontiechelijke boom groeid. Alleen wat jammer is dat je vaak de helft weer kan weggooien omdat het mannen zijn.
  11. nee, deze heb ik van een klasgenoot gekregen en die heeft ze weer opgestuurd gekregen uit Zwitserland. Dit is mijn eerste jaar dat ik dit soort kweek. Ik weet dat het een vroeg soort is (half/eind september), maar zo vroeg had mijn klasgenoot het ook nog nooit meegemaakt. Ik denk dus pure mazzel, maar aan de andere kant, ik had twee planten en ze zijn allebij zo vroeg. Volgend jaar ga ik er weer verder mee kweken en dan zien we het wel. Even afwachten dus
  12. Yo Kwekeling, thanks voor de foto's! De closeup is van een Swis Miss en de foto van die "boom" is een 27. Een Deens soort. De Swiss Miss is nu bijna helemaal kaal die foto is 10 september genomen, heb nog nooit meegemaakt dat een soort zo vroeg klaar is. Vanmiddag gaan de laatste toppen eraf. De 27 moet denk ik nog anderhalve week staan.
  13. einst

    naar buiten?

    ja zekers, maar heb nu 3 mooie dames in de tuin staan, 2 swis miss en een 27 (deens soort). De swiss miss, ben ik al aan t oogsten, de 27 moet denk ik nog een weekje staan.
×
×
  • Create New...