Jump to content

wietbladeren

Full member
 • Content Count

  600
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wietbladeren

 1. Die lostchild toch,wat een moe-maker. Lekker bezig pik ! jij barst van de hokkies Suc6
 2. Ik berekende altijd per/m2 ,vandaar dat ik het vroeg,en 1.8 + is indd lekker van 3 lampies
 3. Is het hard ? en 9 uurtjes knippen,met hoeveel man ? Denk dat als je mzzl heb je net aan 4/lamp gaat halen,maar ligt helemaal aan of het hard is of niet. Maaar als ik moet gokken zeg ik 3.2 Kg
 4. Op hoeveel m2 heb je dit gedaan? Persoonlijk vind ik 60 onder 3 lampen wel erg veel,maja je zal je reden ervoor hebben.
 5. Als je een paar plantjes heb ben je een CRIMINEEL !!! en moet je hangen,links om of rechtsom.(de dames/heren in het blauw moeten zich echt kapot schamen!) maar kijk nou eens naar het gedrag van "agenten" vandaag de dag,het zijn onbeschofte flikker's geworden,die vroeger veel gepest zijn, althans daar lijkt het op. Vroeger had ik ergens nog wel respect voor die gasten,maar dat is naar een dieptepunt gedaald. Als de overheid het doet,zijn ze goed bezig !!! en als wij het doen zijn we criminelen. Snap jij het nog ?
 6. Zelfs 3 erboven knul en in 8/10 dagen geworteld,en nou jij weer En zo mooi heb ik ze in die verslagen van jou nog niet voorbij zien komen.
 7. Dacht zelf aan 2 weken voorgroei Zijn al getopt. En is een A
 8. Ziet er goed uit pik ! Hoop voor je dat je je doel haalt.
 9. Waarom vraag je dat niet aan degene die je het verkoopt ?
 10. geen 600 watt man deze moet je hebben voor je moeder´s Philips HPI-T Plus 400W 645 E40 (MASTER TL´s 36 watt coolwhite bij de gamma
 11. Dan beginnen gasten zoals foolonthehill of w/e te zeiken over broodkwekers etc .
 12. Ken zelfs iemand waarvan het kind des huizes last had van de straling/of wat dan ook van de slimme meter,en de anologe meter terug kreeg.
 13. ENSCHEDE - Honderdduizenden slimme energiemeters in Nederland zijn niet betrouwbaar. De stand kan hoger liggen dan het eigenlijke verbruik, ontdekte de Universiteit van Twente bij laboratorium-onderzoek. Dat meldt EenVandaag vrijdag. Het gaat om ongeveer 850.000 meters. Die kunnen worden misleid door bijvoorbeeld telefoonopladers. De stand op de meterkasten kan zes keer zo hoog zijn als het eigenlijke verbruik. Klanten betalen dan dus te veel. Netbeheer Nederland, de brancheorganisatie, zegt dat de elektriciteitsmeters verouderd zijn en dat ze niet meer worden geplaatst. Maar de onderzoekers zeggen dat nieuwe meters hetzelfde probleem hebben. bron : http://www.telegraaf.nl/binnenland/27729771/___Stroommeter_blijkt_onbetrouwbaar___.html
 14. Zal eerder aan te lang staan liggen,dan aan die kap
 15. Je zou die EC meter van bluelab is moeten proberen,tijd geleden gebruikt en hoefde die bijna nooit te ijken,echt een top ding. En ik zou toch echt is goed gaan informeren naar de inhoud van je aarde,want je zou probleemloos moeten draaien op nieuwe aarde. Het is te hopen voor je dat de toppen hard worden.
 16. Maatje van me zei dat ze met 2 jaar verplicht zijn. Iemand hiermee bekend ?
 17. ec meter kan je wel degelijk ijken,welke heb je ? Je stekken gewoon in de all mix zetten voortaan. Neem anders die van bio bizz
 18. Vergeet niet dat als je Ca mee geef,dat je dan ook Mg moet mee geven.
 19. Ga eerst je aarde is goed meten. En over die blaadjes onderin,tja dat is in mijn ogen midden in de cyclus niet wat je wil hebben.
 20. --->op al het bovenste blad hele kleine roestige puntjes. ---->Het tekort van calcium kun je zien aan de oudere bladeren.
×
×
 • Create New...