Jump to content

RoyalhazeNL

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About RoyalhazeNL

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja heb er gaten in van 12 mm 6 gaten dus water kan weg lopen ik laat ze gewoon staan en kijk wel wat er gebeurd! Me andere 2 de grote gaan redelijk beetje gele bladeren ik ga morgen toch nog een keer om poten het is niet verstandig ofja verstandig is een groot woord maar het is in iedergeval niet goed maar hoop ze hier mee beter te krijgen want ze groeien heel langzaam dus ff grow potgrond halen en wat voeding voor de groten plantjes! gr Heb ze om gepoot naar grow potgrond en ga ze vnaaf een liter water geven per plant ze redden zit wel de grote hange un beetje maar die zijn wat sterker als de kleintje ik laat jullie in de loop van de week weten wat het is geworden gr
  2. Ja heb er gaten in van 12 mm 6 gaten dus water kan weg lopen ik laat ze gewoon staan en kijk wel wat er gebeurd! Me andere 2 de grote gaan redelijk beetje gele bladeren ik ga morgen toch nog een keer om poten het is niet verstandig ofja verstandig is een groot woord maar het is in iedergeval niet goed maar hoop ze hier mee beter te krijgen want ze groeien heel langzaam dus ff grow potgrond halen en wat voeding voor de groten plantjes! gr
  3. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Om er voor te zorgen dat foto's in topics ook in de toekomst beschikbaar blijven en snel geladen kunnen worden verzoeken we je om foto's in een wietforum album te plaatsen. Hoe je dat doet staat uitvoerig beschreven: Rechts boven in je scherm Help -> Foto's plaatsen Sorry haha ja kan er niks aan doen ben beginner haha komt goed mannen ik zet ze wat minder in de schaduw en een glaasje per dag
  4. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Om er voor te zorgen dat foto's in topics ook in de toekomst beschikbaar blijven en snel geladen kunnen worden verzoeken we je om foto's in een wietforum album te plaatsen. Hoe je dat doet staat uitvoerig beschreven: Rechts boven in je scherm Help -> Foto's plaatsen De bakken niet de plantjesm gewoon met wit zeil de bakken haha nee zo stom ben ik ook niet dus gewoon laten staan?
  5. dus ff geen water geven of opnieuw ompoten ja heb er redelijk wat bijgegooit kijk het is mijn 2de kweek dus weet er ook niet veel van daarom de vraag dus er uit halen nieuwe grond en voeding of geen water meer geven? gr
  6. hoi me plantjes gewoon normaal water gegeven. universele korrel mest. bakken dek ik meestal overdag af. ze kleuren nu ook al een beetje geel? en er zit geen luis op zijn ze verzopen staan nu al 2 dagen zo wat moet ik doen? wie kan mij helpen?
  7. Heb er wat mest korrels bij gedaan zal toch wel niet schadelijk zijn gewoon van de boeren bond universelen mest korrels oplosbaar in water //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen.
  8. Oke dan doe ik dat en is hy pro ook goed? //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen.
  9. Kan er bemeste potgrond in en kan ik pokon gebruiken?
  10. Ok dan doe ik dat denk ik en dan ff nieuwe potten halen heb 3 nieuwe nog staan van de manntjes moet ik deze goed schoonmaken? Ok dan bestel ik die even en kan ik gewoon potgrond gebruiken of is er wat anders beter voor?
  11. En wat zijn buffertabs kan ik ze niet nog ompoten met goeden potgrond en dan de goeie voeding geven? Hoop wel dat het nog wat word anders heb ik er weinig hoop bij. Hellluup!
  12. Hoi In mijn vorige bericht was dus veel reactie er op! Helaas 3 mannetjes had er 2 die wel goed waren! Nu had ik drie nieuwe gekregen helaas heel langzaam 2 goed. Fotos hier! Dit zijn fotos van de grote 2 nu! Ze gaan goed behalve de rechter dat was een latertje word dit nog voller en breder hogen en wat doet de linker? Hoeveel kan ik hier vanaf halen of wat is te verwachten ik hoop op 150gram droog per plant of is dit te hoog ingeschat?! Dit zijn de 2 nieuwe gaan lekker zien er goed uit! Hoop dat jullie me wat info kunnen geven wat ik er aan voeding en hoeveel heid aan kan geven? Groetjes en grow up!
  13. Ja hoop minstens 200 gram gedroogd per plantje te krijgen staat in de nieuwe folder ong 240 alleen zijn nu 2 al 2 cm en een nog kiemen per ongeluk laten vallen en met me hand op gehange maar komt nu langzaam. We zullen zien als ik het zo zie hoe de plant groeit enzo moet ik die 200 de plant wel kunnen halen.
  14. Goedenmidaaag Zo toch even een verslagje aanmaken voor dit topic. Dit is mijn 2de kweek. Vorig jaar 2 planten stekkies gekocht volgens verkoper NLX? Groten mooie planten geworden 800 gram gedroogd afgehaald dus leuke opbrengst voor lang plezier. Dit jaar breng ik ze zelf groot vanaf het zaadje. Gekocht bij royal queen seeds! Planten vorig jaar! 2 weekjes oud 3 weekjes oud 4 weken 5 weken 6 weken helaas 3 manntjes heb al 3 nieuwe gepoot komen fotos van! Morgen weer update van de 7de week inc de ontkieming fotos van deze nieuwe 3 en de 2 vrouwtjes die nu staan!
  15. Ik weet het niet maar het zijn toch 3 mannetjes het is wel een foutje van hun zaden dat zijden ze zelf aan de telefoon! Ik maak ook even een verslag aan van begin tot nu!
×
×
  • Create New...