Jump to content

Snaaiper

Full member
  • Content Count

    2,816
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Snaaiper


  1. Mijn aarde is inmiddels al even in gebruik bij diverse planten (canna - palmen) en ze lusten het allemaal. Bij de Canna netjes gaan bijvoeden vanaf week 3--4 en ze lust het allemaal, geen spoor van onder- of meer nog overvoeding. Dit recept houdt ik gewoon lekker aan en alles is vlot verkrijgbaar.


  2. Leden die er over geklaagd hebben waarschijnlijk zelf een duur betaalde banner hier haha.

     

    Liever Elmo dan een Sannie en Knutsel die zich schijnbaar te goed voelen om hier nog te posten en topics af te maken. Wat moet jij nog met dit forum Sannie? Je verdiende toch niets aan Nederlandse klanten?

     

    Mijn gedacht ook dat het over geld gaat en niks anders. Als je je eigen volk al gaat schofferen moet je maar een baantje zoeken bij Ivo en geen mod/admin op WF

    • Like 3

  3. Zou ik toch ook voor opteren, verlies je wat tijd maar die dame nu reveggen en stekken snijden is volgens mij toch ook de betere weg naar een volle tent.

    Ga je met dit door he toch sowieso reveggen als je maar 1 dame in bloei hebt, zelfs een beetje groeispurt krijgt die tent niet vol.

    Ik doe er gemiddeld 45dagen over + groeispurt van 2-3 weken om 80x80 vol te krijgen met een one plent show.

    En die dame is ook al te ver om de boel nog vol auto's te jassen want die zijn dan weer veel later klaar.

     

    Kut voor je man maar het ging idd wel een beetje te hard en te mooi om waar te zijn.


  4. Vliezen hebben planten niet, of toch geen vergelijkbare, maar alst buikje op ontploffen staat ist tijd, steekt ook niet op een dag, maar een week zou ik nimmer wachten.

    Denk wel at we er over een kunnen komen dat al je high of stoned wil je dat best al kiest voor je boontjes plopt.


  5. nee hoor, maar je vergist je nou wel ff, calyxen zwellen, stigma's verkleuren en zijn idd geen ijk punt. KIjk eerste prentje in die link die ik geef.

    Wanneer is een vrouw hoogzwanger?Als der buik extra bol staat toch?


  6. Wat je zelf wilt maar op 20% amber vindt ik het tijd om de schaar boven te halen. En dan rijpt het idd nog wel even na. 1/3 of 1/2 is toch wel erg veel en laat je veel potentieel liggen. Dan zeg ik dat je de verkeerde soort gezet hebt. High of stoned is vooral genetisch bepaald. De tijd van oogsten doet daar minder toe.

    Maar da mijn mening hee

×
×
  • Create New...