Jump to content

timmehh

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Positief

About timmehh

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

417 profile views
 1. Nog nooit gedaan, moet nog even kijken of ik daar nog ergens een keer de tijd voor kan vinden
 2. Probleem met weinig wortels heb ik ook wel eens gehad... spettert je luchtsteen wel water op het netpotje?
 3. Hierbij de fotooo's In het echt zijn ze nog veel mooier ^^
 4. Hee Thanatos, Hoe staat het ervoor? Bij mij gaan ze als een raket.. volle paarse bak! Greetz, Timmehh
 5. Gaaf! Lekker veld aan het worden zo! Hoelang staan ze op 12/12?
 6. Ohh dat valt reuze mee! Ik had echt het idee dat het bomen gingen worden omdat dat ook op sannies zn site staat.. (Ook al is het een stek) Heb je er al een beetje kleur in of alleen maar groen?
 7. Ziet er nog best keurig uit dat veld terwijl je er weinig tijd aan besteed! Hoelang groeien ze eigenlijk nog door vanuit stek? Ik heb zelf ook killing fields (F6) en moet nog even een moment bedenken om de klok om te zetten :-p
 8. Jammer van de vergeling! Niks meer aan te doen? wel genoeg voeding in de grond? Grz
 9. Zien er netjes uit man! Als ze eenmaal aanslaan gaat het ook echt hard de lucht in!
 10. Ja oplopen kan altijd gebeuren... maar heb nooit van die pieken om het zo te zeggen.. Ja ik gebruik de vloeibare van GHE.
 11. PH problemen is het enige wat ik nog niet heb gehad in RDWC, Ik gebruik Lucas formule met GHE (dan alleen de micro en bloom voor groei/bloei) daarnaast nog de PH - van GHE. Werkt als een trein
 12. Altijd weer leuk om aan te schuiven. Ik ben benieuwd naar de voeding, ziet er veelbelovend uit op de site! Als die goed werkt ga ik hem ook proberen in mn dwc setup!
 13. Gaaf man een 12/12 systeem! Ik schuif aan, altijd met veel plezier naar de verslagen gekeken (vooral de DWC!) Succes met je ronde!
 14. Jammer van de planten man, ze hebben het zeker zwaar. Scrog net is nu alleen als steun bedoeld denk ik? Normaal met een net buig je de takken af en maak je ze aan het net vast (of drukt ze eronder) zodat je plant horizontaal gaat groeien. Zo kan je nog aardig je veld vullen. Het net op ongeveer 30 cm van de pot ophangen en met een indica voorgroeien tot je zeker de helft dicht hebt emn dan op 12/12 zetten. (tip voor de volgende keer ) Succes met je ronde, hoop dat je nog wat bijtrekken!
×
×
 • Create New...