Jump to content

CBDman

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About CBDman

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

273 profile views
  1. De lampen die ik ga gebruiken komen van een maat van me, Philips T-neon lampen, weet verder nog niet precies welke het zijn. Voor de afzuiging ga ik toch maar zorgen voor een buisventilator die ik ook kan lenen, samen met een geluidsdemper. Ik moet nog even kijken waar het gat in het plafond naartoe gaat, maar ik neem aan dat het gewoon voor ventilatie is. Ik ga er van uit dat mijn afzuiging het gewoon blijft doen en aangezien ik niet zo veel kastruimte heb is het voor mij het makkelijkste om een klein kastje in de inbouwkast te zetten, dat er een geurtje in mijn kleding gaat zitten neem ik dan voor lief. Bedankt voor de tips!
  2. Dat klopt inderdaad, ik had ook al een stukje van je topic gelezen. Het grootste verschil is alleen dat ik niet mijn hele kast kwijt wil, dus vooral de hoogte verschilt. Verder heb ik er al wel wat interessante dingen in gevonden.
  3. Hallo iedereen! Aangezien ik nu eindelijk op mezelf woon, kan ik een langverwachte kweek starten. Voor deze kweek heb ik een hele mooi inbouwkast gevonden in mijn huis en er zit zelfs een ventilatiegat aan de bovenkant. Mijn idee is om de kweek op de grond van de kast te doen met een grondoppervlak van ongeveer 0,25 m2 (60x40). Ik twijfel echter nog een beetje over de hoogte van het geheel. Ik wil namelijk niet de hele kast opofferen voor de kweek, dus mijn eerste vraag is of ik met een hoogte van ongeveer 80cm zou kunnen volstaan of dat er echt meer nodig is, ik heb hierover al wat wisselende antwoorden gevonden op het forum, maar ik zou graag zekerheid hebben. Er komt een TL armatuur met 110w aan lampen erin, dus dat kan redelijk dicht op de vrouwtjes geplaatst worden. Verder dacht ik als intake 12cm computerfannetjes te gebruiken en als outtake een 14cm (130 m3/h) of grotere computerfan met daarachter een koolstoffilter van 150m3. Is een outtake met een computerfan redelijk te realiseren of zouden jullie dat anders doen? De kast zelf zal ik in elkaar zetten van wit gelakt MDF, de naden afkitten met geschikte kit en daarna de binnenkant beplakken met radiatorfolie. Zijn er volgens jullie nog dingen waar ik nog niet aan gedacht heb of dingen die niet gaan werken? Zo niet, dan ga ik zo snel mogelijk beginnen met een kastje bouwen! De planten komen uiteraard in scrog te staan en ik zit te denken aan 2 tot maximaal 4 planten.
  4. Ze zien er al erg chique uit! Lekker wat sneeuw op de topjes! Wat je moet doen aan bladpunten en gele blaadjes, weet ik helaas niet.
  5. Ik kom hier ook eens kijken De dames zien er gelukkig uit en het is al een mooi veldje geworden. Ik hoop dat je je doel gaat halen!
  6. Dat klinkt wel heel goed! Ik zie dat je zelf ook ICE hebt staan, dus die moet ik maar eens gaan volgen. Het zal nog wel even duren voordat er een plekje voor me is, maar dan is dit wel een heel mooi soortje om mee te beginnen.
  7. Ik ben heel erg fan van hasj en als ik een kweekje start zou dit eigenlijk puur voor de fun en voor de hasj zijn en niet voor wiet. Nu vroeg ik me af of er bepaalde soortjes zijn die bij uitstek geschikt zijn voor het maken van hasj. Ik heb al een vaag vermoeden waar de hashplant haar naam vandaan heeft, maar zijn er nog meer soorten die betere/meer hasj opleveren in vergelijking met andere soortjes? Ik hoop dat dit topic hier ook op de goeie plek staat.
  8. Ze zien er erg mooi uit! Kan niet wachten om te zien wat dit gaat worden!
  9. Ik hoop inderdaad snel de mogelijkheid te hebben om een kastje neer te zetten. Helaas ben ik bang dat ik nog wel even bij mijn ouders woon. Gelukkig heb ik Bassiey met zijn kastje waar ik zo af en toe langs kan gaan om me te vergapen aan de dames!
  10. Hoi iedereen, ik ben Tim en ik ben hier eigenlijk komen kijken door Bassiey93. Ik kweek zelf (nog) niet, aangezien ik nog thuis woon. Ik vind het wel interessant om alle (micro) kweekjes te zien. CBDman is eigenlijk ook maar een random gekozen naam, ik rook eigenlijk alleen maar hasj, dus het heeft weinig te maken met mijn voorkeur voor wietsoorten. Misschien dat ik, als de tijd rijp is ook wel een kas(t)je kan aanschaffen om wat mooie dames in te stallen. Mochten je vragen/opmerkingen hebben, vraag het gerust!
×
×
  • Create New...