Jump to content

Ganjázste

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ganjázste

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    aan de stronk
  1. Ok xtreme dat is idd een betere oplossing dat met die stekelige planten. Ik vind het gewoon mooi in spanje met dat gekleurd glas, zeker als de zon erop schijnt Gewoon prikkeldraad onder spanning, een beekje met alligators en opgelost! Subtiel en doeltreffend. Grts
  2. Helemaal met je eens!! Ik las een paar dagen geleden nog in de krant dat als je stoned achter het stuur zit, je 15 keer meer kans maakt op een ongeluk. En dronken achter het stuur maar 7 keer meer... Dikke zever/larie!! Zolang je maar niet te veel smoort rij Ik zelfs rustiger. Ik mag er niet aan denken dronken achter het stuur te kruipen.. En ik rij al jaren elke dag (80% van de tijd na of tijdens een jointje) en heb nog nooit een ongeluk gehad. Met wiet chill je idd en dronken zijn is ook leuk Maar met alcohol in men systeem zou ik geen poblemen hebben om je verot te slagen als je uitdaagt. Terwijl ik het anders zou mijden als het gaat. Miss persoonlijk maar toch.. Over wiet zal steeds zo gedaan worden omdat mensen die niet beter weten alles geloven van in de media. @3.0. Ook volledig eens, ik ben wel roker en ik ken er zo een paar.. Grts!
  3. Ja ok maar ik bedoel al rekening houdende met de omgeving. Dus open bebouwing, geen muurtjes van anderhalve meter maar min. 2m enz. Het is nu niet dat ik op sadistische wijze de kindjes in de buurt wil foppen. Maar deze techniek gebruiken ze dus wel tegen inbrekers. Zo met mooie gekleurde scherven wat er een kunstwerkje van maakt. Al kunnen ze ntrlk wel gewoon een tapijt over je scherven leggen en ze zijn erover maar moest er nu ene een uitglijden xp het schrikt wel wat af. Grts.
  4. @3.0 Katten lopen er gewoon niet op als ze dat zien, want je gebruikt gekleurd glas heeej En dan moeten je kinderen niet zo dom zijn om over glasscherven te klimmen. Ze hebben toch ogen of niet soms. Ga je het glas dan opeten.. Grts!
  5. Buitenwiet is goed maar niet beter dan indoor amnesia van de shop. Kan miss zijn omdat het nog losjes zit de wiet. In de shops wordt het allemaal wat samengedrukt doordat ze het in potjes proppen. Dus als je je wiet nou in een zakje steekt en een beetje samenduwt zal je snel 'compactere' toppen hebben dat op shopwiet lijkt. Of het lijkt zo omdat er in de zakjes die je in de shop krijgt, er voor de helft blaadjes en takken inzitten, kan ook Grts
  6. Ik zeg neen, ik kan enkel gerust jointjes knallen in europa.
  7. Doe zoals in Spanje, een laag cement op je muur of hek en daar steek je glasscherven in. Handig tegen vanalles. Moest er ene overklimmen en hij glijd uit kan je eens goed lachen xp Grts!
  8. Lijkt me inderdaad wel leuk Maar wat als je er dan gepakt wordt? Volgens mij gaan ze er niet mild mee om. Je hebt toch ook al locked up abroad gezien.. Ik wil daar niet in een corrupte gevangenis terechtkomen.. Grts!
  9. Is dat wel nodig om exact op 12u te zitten. Want heb hier al meerder keren gelezen om te verduisteren tot eind augustus. Sommigen stoppen al na de, e week van augustus.. Grts!!
  10. Goedeavond!! Vandaag ben ik begonnen met het verduisteren van mijn amnesias. Het is ook de eerste maal dat ik ze verduister. Nu zijn ze bijna een meter groot maar ze zullen nog wel wat groeien tijdens het bloeien hoop ik. Ik zet ze om iets na 18h in de tent en wanneer het donker is haal ik ze er terug uit. Ik heb nu al gelezen dat ik moet verduisteren tot eind augustus. Maar mijn vraag is nu nog hoelang het ongeveer duurt voor je bloeiverschijnselen ziet wanneer je begint met verduisteren. Zal wel wat afhangen van de soort maar zo ongeveer.. Grts!!
  11. Ik had er ook wat last van, dezelfde gaatjes. Heb ook biologisch anti-beestjes spul gekocht, plant goed ingespoten en gedaan was het. Anders zou ik het niet weten. Grts!
  12. Ik gebruik toch een middeltje tegen meeldauw, van de tuinwinkel aveve maar dat kan je in elke tuinwinkel wel krijgen. Het goedje is tegen echte meeldauw en het is voornamelijk voor fuit en groenten (heel belangrijk want het is voor consumptie) Maar ik spuit het 1 maal op dr meeldauw en de dag erna is het weg. Als je maar 2 weken voor je oogst niet spuit is het goed. Maarja als je het niet vertrouwt.. Met melk heb ik het ook al geprobeerd, werkt slecht, stinkt en laat tijdelijke maar toch lelijke vlekken achter. Look tegen luizen werkt dan weer wel maar dat van melk... Ik zat ook steeds men meeldauw zelfs weg te wrijven.. Ik vind het goed spuo wat ik nu gebruik en het is biologisch. Grts!!
  13. Tuurlijk kan je nog spuiten. kook wat water, laat er een paar gesneden teentjes in sudderen voor klein 10min. Dan giet je het af en souit het op je plantjes. volledig natuurlijk en de luizen schrompelen ervan op. Grts!
×
×
  • Create New...