Jump to content

cees_weed

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About cees_weed

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 08/06/1987

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Midden NL
  1. Bedankt allemaal voor de informatie, heb nu genoeg informatie om mijn 2e kweekje te verbeteren. Het is wel vrij duidelijk dat er een aantal veranderingen doorgevoerd moeten worden. Ik begin ook niet gelijk met mijn 2e kweek. Kga eerst zorgen voor: - Een beter klimaat - Extra verse lucht - Wat meer te drinken geven. - Drainbakjes gebruiken Hopen dat ze dan wat gezonder worden! Thnx voor de info allemaal!
  2. @ belgowietfanaat: Ik had ergens gelezen dat als je in de beginfase de LV een beetje hoog houd je in het eindstadium minder kans heb op toprot. Maarmisschien heb ik een beetje hoog een beetje hoog ingeschat @ GroenGif: Zolang ik geen klachten krijg van mn buren zal het wel goed zitten @ FoolOnTheHill Ik neem aan dat we hetzelfde kraanwater hebben, dus daar kan het niet aan liggen.
  3. cees_weed

    P4170028.JPG

    mooie foto haagsekweker
  4. @belgowietfanaat 4WW en 1BG 7,5 week is vanaf het moment dat ik de klok omschakelde. Planten zien er verder wel goed uit volgens mij. Maar zal dan ff wat schalen onder mn potten zetten. Thnx. @sensilife Ik heb gewoon een ph-meter, maar dacht dat 7 gewoon goed was. Heb ondertussen ook al ff gezocht hoe ik het moet verlagen. Ga maar gewoon even langs de supermarkt om wat citroenen te kopen @turtlepower Vriend werkt ook met zaadjes. Eigenlijk gewoon alles hetzelfde. Maar zal de volgende kweek beter op alles letten wat ik ondertussen weer geleerd heb thnx voor de info @groen gif Wat voor luchtvochtigheid raad jij aan in de groeiperiode? Kleine moeite om de knop iets naar links te draaien namelijk
  5. @devlaming Is het wel de moeite waard om voeding te gebruiken i.c.m een dripsysteem, of gaat dit bij voorbaat al niet lukken.
  6. Thnx! Was ik toevallig vandaag naar op zoek.
  7. @amnees: De lucht gaat naar buiten, via het zelfde luchtkanaal als mn mechanische ventilatie. @fakkeltje Zal ik doen, maar ik weet dat het vast ergens op het forum staat, maar nu het toch ter sprake komt. Hoe kan ik dat het beste/makkelijkst doen?
  8. @ Amnees schoonmaken van de tent? waarom? en waarmee? Schoonmaken van de tent tegen evtuele schimmels, tenminste daar deed ik het na 4 weken voor. Alleen met heet water schoon gemaakt. en wat geef je aan voeding dan ? Geef voeding van canna, Met een voedingschema van hun. (Canna Flora, Vega, rhyzotonic, boost, pk13/14) met welke ec en pH Ph van 7.0 en ec weet ik om eerlijk te zijn niet. wat is je temperatuur tijdens dag/nacht Temp dag 29gr en nacht 22.5 luchtvochtigheid? luchtvochtigheid tijdens groei ongeveer 90% en langzaam afgebouwd, zit nu op rond de 45% hoeveel Liter water krijgen ze? en van boven of onder? Ze krijgen 2x per dag 400ml gewoon met een gieter, dus van boven hoe zit je met de lucht? lucht van afzuiging naar buiten? en verse lucht aanvoer? Afzuiger 300m³ per uur, met koolstoffilter zelfde capaciteit. Voor luchttoevoer heb ik in mijn hok (waar de tent weer in staat) 4 luchtroosters zitten. Nadeel is misschien wel dat ik op zolder zit, goed geisoleerd, temperatuur gaat daardoor prima, maar ik heb geen dakramen.. Wil over een poos wel wat dakramen op zolder plaatsen, moet ik alleen nog wel ff voor sparen, dus duurt nog ff. @Baekelandt: Loopt idd op een zeil op mn tentvloer. Eigenlijk op mn vloer isolatie, want het zeil op de tentvloer was niet bekleed met zilverfolie. Grtz
  9. Beste WF leden, Ik ben nu 9 weken geleden begonnen met mijn eerste kweekje. Een maatje van me is tegelijk met mij begonnen. Zelfde tentje/apparatuur. Klimaat was zo goed als hetzelfde. En heb hetzelfde voedingsschema gebruikt. In de loop van de 9 weken zijn mijn plantjes steeds verder achter gaan lopen en nu na 9 weken lopen ze zeker 2 weken achter. - Wat kan hiervan de oorzaak zijn? - Moet ik nu ook 2 weken langer doorgaan met bloeien? Het enige waar ik de eerste 3 a 4 weken weinig mee bezig was is het schoonmaken van de tent. Je zag op de vloer opgedroogde resten van vocht/voeding. Zou dit zo slecht voor de kweek kunnen zijn dat ze nu 2 weken achter lopen? Foto na 5 weken (3,5 bloei) Foto na 9 weken (7,5 bloei) Graag hoor ik jullie oordeel hier over! grtz
  10. Zat even te kijken naar vaten, maar van kunststof zijn ze nog best prijzig. Een 200L olievat misschien een id? Die heb je voor een tientje.
  11. Altijd handig een forum Was op zoek naar een goedkope verzie van gardena micro drip. Deze blumat lijkt me het proberen waard. En dan gewoon in een watervat met pompje! Grtz
  12. @amnees maar dan heb je nog wel een watervat en een dompel pomp nodig denk ik??
  13. Hallo mensen, Ik ben nieuw hier op dit forum dus laat ik mij eerst maar even voorstellen. Ben 25 jaar en woon in midden NL. Ben bezig met mijn 1e kweekje in een tent van 1,2x1,2 mtr onder 600W. Heb verder alle standaard benodigdheden in gebruik. Mijn 1e kweek bestaat uit 4x White widow en 1x bubble gum. Heb na een week of 5 wat problemen gehad, dit is ook te zien in mijn fotoalbum. Deze problemen zijn nu over, maar het leek me handig om de ervaring van andere te gebruiken om rare ziektes problemen te verhelpen, of beter te voorkomen. Vandaar dat ik mij aangemeld heb op dit forum. grtz!
×
×
  • Create New...