Jump to content

Smoke043

Members
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Smoke043

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 12/11/1994

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. It's alive! Ik begin progressie te zien bij de plantjes, zie ze langzaam groeien en meer bladeren krijgen, een erg fijn gevoel! Zoals beloofd een foto-update: White Widow 1 White Widow 2 Bubblegum Even een vraag aan jullie, ik weet dat het niet goed is voor de plant om ze veel te verplaatsen, echter moet ik ze af en toe ''binnen'' ( Aanbouw schuurtje wat bestaat uit houten schuitting en plexiwand dak ) zetten als er bezoek komt, of zoals nu er vanavond storm word verwacht. Is dit voor autoflowers ook erg slecht? Volgende week volgt weer een foto-update!
  2. Ik snap wat je bedoeld inderdaad, het feit dat er voedingsresten in je toppen achterblijven is iets wat mij al langer duidelijk was, ik wilde dan ook niet gaan voeden voordat ik ging knippen maar inderdaad zorgen dat ik minimaal 1 spoelweek zou hebben. Ik ga jouw advies opvolgen en de eerste 2 bloeiweken voeden, en daarna niet meer! Wat betreft de dames, ze zijn allemaal boven de grond en zetten langzaam hun groei in, maar echt langzaam. De Bubblegum zal nu ongeveer 1 a 2 cm gegroeit zijn en heeft nog maar 2 kartelblaadjes en 2 lobblaadjes. Bij de 2 White Widows komen de karterblaadjes nu pas aanzetten. Zal aan het eind van deze week een foto-update posten!
  3. Zoals beloofd vandaag de eerste foto's van de dames, het stelt nog niet veel voor maar ze zijn in ieder geval boven de grond! Ik hoop dat ik de foto's in 1x goed plaats, heb wat topics nagelezen hoe het ook alweer moest, hopelijk lukt het. Bubblegum: White Widow 1: White Widow 2: @RubberDuck & Lemonade: Een vriend van me doet het ook op deze manier en die heeft naar eigen zeggen elk jaar dikkere toppen door alleen de Plagron Green Sensation laat in de bloeifase te gebruiken. Als jullie het afraden wil ik graag alles natuurlijk doen en dan dus helemaal geen voeding geven, al ben ik wel zeer nieuwschierig of die vriend van me nou gelijk heeft of niet, misschien dat ik het op 1 White Widow ga proberen, en dan de andere White Widow en de Bubblegum gewoon zonder voeding laat afbloeien. @Homegrower1967: Leuk dat je aanschuift, probeer mijn best erop te doen om jullie zoveel mogelijk leesplezier te geven!
  4. Heey allemaal, Het lekkere weer komt weer om de hoek kijken dus het is weer tijd voor een buitenkweekje! Helaas heb ik mijn vorige kweekverslag hier op het forum vanwege privé omstandigheden niet volledig kunnen afsluiten, dat ben ik met deze wel van plan! Aantal weken terug naar de hoofdstad geweest en daar wat zaad gekocht, het betreft hier 2x White Widow Autflower en 1x Bubblegum Autoflower. Deze zaadjes heb ik vorige week gewoon zonder ontkieming de grond ingedaan, ik probeer dit jaar alles zo natuurlijk mogelijk te laten gaan, dus niet ontkiemen, geen voeding ( uitzondering: bij de laatste bloeidagen ga ik Plagron green Sensation gebruiken, voor extra dikke toppen.), en zolang het niet nodig is ook geen bestrijdingsmiddelen. Nadat eerder deze week de Bubblegum al boven was gekomen, hebben vandaag ook de 2 White Widow's de weg naar boven gevonden. Het plezier kan beginnen! Ik heb de dames in 12 liter bouwemmers staan, hierin heb ik aan de onderkant gaatjes geprikt voor de afvoer van het water. Ik gebruik gewoon universele potgrond van de bouwmarkt. Later vandaag of in de loop van morgen zal ik wat fotos van de dames uploaden, kan me herinneren dat dat hier via een speciale omweg moest zodat de foto's bewaard zouden blijven, heeft iemand even die link met uitleg daarover voor me? Dan kan ik het in 1x goed doen! Ik hoop dat ik jullie veel leesplezier ga bezorgen, en ik duim voor een mooie kweekperiode! Grtz Smoke043
  5. Daar komt ie dan, de fotoupdate! De Grote Onbekende gaat maar door Amnees kleinste AK47 from the top (bloeiende?) AK47 Beginnend topje?
  6. Smoke043

    Outdoor 2013

    De grote onbekende, Amnesia en AK-47(autoflow).
  7. Als ik me niet vergis gisteren de eerste bloeiverschijnselen op de AK-47 gezien, als morgen de zon schijnt maak ik wat fotos en zet ik ze erop:D
  8. Fotoupdate! Het mooie weer doet de dames veel goeds, geniet ervan! De Grote onbekende gaat heel hard nu Mooi met de kleine amnees op de achtergrond. From the top, met de allerkleinste van het viertal ernaast (laatst geplante AK47.) Het Amneesje From the top De eerste AK47, gaat ook lekker nu:D ... De baby AK47 De afmetingen gisteravond waren: Grote onbekende: 131cm Amnesia: 60cm AK47 1: 37cm AK47 2: Niet gemeten. Nog een fijne, zonnige dag y'all!
  9. Probleem is dat het onbegonnen werk is om ieder beestje er 1 voor 1 uit te halen, zijn er namelijk redelijk veel... Voordat je met de 4e vertakking klaar bent zitten ze alweer op de eerste bij wijze van spreken.. Vanmiddag een lieveheersbeestje erop gezien, hopelijk maakt die de plant tot zijn huis en vreet ie alles op:)
  10. Ganjaman, kun je me ook antwoord geven op m'n vraag over de beestjes ;)
  11. HELP!! Vanmorgen 2 dingen, levende dingen, aangetroffen die me nogal zorgen baren. Het eerste was aan de onderkant van de bladeren zwarte vliegjes/beestjes, en bij de steel groene beestjes... Kunnen deze kwaad?
  12. Dus een Sativa word groter maar minder dichtbegroeid, maar brengt wel gewoon rookbare toppen met zich mee?
  13. Ben je 100% zeker dat het een hij is? Wat dat betreft ben ik hier een ware leek in, maar wil hem/haar niet de nek omdraaien en achteraf zou het toch een zij zijn..
  14. Het is tijd voor een fotoupdate! later als beloofd maar had de mogelijkheid niet om fotos te schieten. De dames zijn erg gegroeid, en ook het autoflowertje heeft zich gelukkig nog rechtgetrokken. Ik geef ze nu water met een voedingmix van wortelextract, groeiextract en fosfor. Let's go: De grote onbekende gaat lekker. Grote onbekende van bovenaf. Amnees. Sorry voor de verdraaide foto:P De AK-47 die zich lekker heeft opgetrokken. AK-47 van bovenaf. Verder is er gister nog een AK zaadje de grond ingegaan, deze zal zich hopelijk deze week met het lekkere weer boven tonen. Het zonnetje schijnt, de dames groeien. Have a nice day
  15. Zal morgen even de fotograaf uithangen.. Zijn witte vlekken op de bladeren zeg maar, en midden in de blaadjes zitten dan scheurtjes waardoor gaatjes ontstaan zijn...
×
×
  • Create New...