Jump to content

OdieKawoodie

Members
  • Content Count

    151
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About OdieKawoodie

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. + het feit dat 80% RLV ook niet zo gezond is voor je koolstoffilter zou ik daar wel iets aan doen. werkt de afzuiging ook tijdens de nachturen?
  2. Het gaat de goede kant op! Toen ik zondag mn tentje opentrok merkte ik voor de eerste keer de geur op en bleef ik kleven aan de toppen. We zijn nu eigenlijk al klaar met week 6 bloei, maar ik denk dat het geen slecht idee is om dit te halveren tot 3 weken zichtbare bloei DAG 40 De toppen beginnen nu echt te kleven en er komt een zeer frisse, zoete geur vanaf Onder het net hangt alles precies toch maar wat sloppy. zou ik hier beter alles weghalen of niet teveel naar omkijken en gewoon laten doorgroeien? Met dit warme weer zijn de temperaturen ook wel wat gestegen: MAX 32°C MIN 21°C RLV: MAX 55% MIN 45% blijkbaar kan ze ook wel wat aan qua voeding, zondag weer kunnen bijvoeden, nog nergens verbrande bladpuntjes gezien. Dit was het dan voor deze week, volgende week meer nieuws ciao!
  3. Wat een lekkere toppen! vooral de 3e laatste foto ziet er perfect uit! :lol:
  4. Flipperke van Saksen Coburg zal ervoor zorgen dat we internationaal worden uitgelachen, wat die al allemaal heeft uitgekraamd Snel maar weer over naar de belangrijkere zaken. Geraldine staat er prachtig bij! enkel nog dit vraagje: denk je dat het eigenlijk de moeite is om je water af te zuren in het begin? Nu doe je het niet, maar ik DENK (pin me hier niet op vast) dat dit ook niet echt nodig is omdat je ook nog geen voeding heeft? voor zover ik heb begrepen zorgt de juiste ph ervoor dat de voedingsstoffen makkelijker opgenomen worden, en nu je nog niets mee geeft zou dit dan niet nodig zijn? -OK-
  5. Aloha! Er zal idd nog veel verbeterd worden de komende rondes, dit is ook nog maar mn eerste kweek en ik ken niet echt iemand die me zou kunnen helpen. Het wordt dus een kweekje om veel van te leren Ze krijgt meer dan genoeg te eten. Ik heb vorige week 3x 2.5ml BAC bloom meegegeven, iedere keer op 1,5l water, en dat gaf geen verbrande bladpuntjes dus dat komt wel goed ben nu sinds zondag weg van de locatie, morgen nog eens gaan controleren en hopelijk weer wat mooie foto's nemen Deze foto's zijn van zondagavond: het begin van de sneeuw: Dan nog 1 vraagje. Ik merkte bij 1 topje dat de haren grijs/zwart kleuren?!? Iemand enig idee of dit goed/slecht/niks-om-je-zorgen-over-te-maken is? het ziet er niet echt gezond uit denk ik, maar zal dit morgen nog eens goed bekijken. slaapwel, en tot de volgende! -OK-
  6. uiteindelijk de 2x55W versie binnengekregen en ben er tot nu toe zeer tevreden over een 2e pluspunt: mijn tent is bij lichten aan net 28°C, ideaal!
  7. de lampen zijn binnen! verder gaat alles zn gangetje, hopelijk komt er nu echt schot in de zaak en kan ik nog iets afbloeien: Tot de volgende!
  8. nee, nog niet. Blijkbaar was die niet leverbaar voor begin augustus, dus vorige week de bestelling geannuleerd en dan maar bij een waalse growshop opnieuw besteld. normaal wordt dit deze week geleverd, en nu ben ik ook nog aan het wachten op mn aankoop van RQS. toch al OG-kush, special kush en automatic diesel besteld voor de volgende rondes voorlopig gebeurt er niet veel in de tent. De bloei zit er wel al in, maar héél langzaam
  9. foute 90's regeerden de hitlijsten wanneer ik ter wereld kwam
  10. inderdaad, ik ben een slechte slaper, kan nooit langer dan 3u onafgebroken slapen, en tijdens de examenperiodes slaap ik wanneer ik moe ben, en sta op wanneer ik wakker word. een bioritme heb ik niet meer, soms handig, maar soms ook wel pretty fuched up lichttijden zijn 21.00-09.00u Wat mij wel opvalt is dat deze plant bijna niets drinkt. meestal geef ik 500ml en dan kan ze wel weer een dag of 3-4 zonder. hoewel men in verschillende andere Herijuana topics zegt dat het een grote drinker is dacht ik?
  11. De foto van het tmv blad was al van donderdag, en deze morgen was ik bezig met wake en bake terwijl ik eens ging kijken, heb enkel fotos genomen Het opbinden en water geven etc… gebeurt s avonds wanneer de lampen aangaan. Het was inderdaad stom om die asbak daar te zetten, maar liever een asbak op het netje, dan assen op mn plantje Nu afwachten tot maandag, hopelijk is de bloei dan al wat meer zichtbaar -OK-
  12. Goeiemorgen! het goede nieuws, de eerste witte haren zijn zichtbaar! het zijn er niet veel en ze zijn nog klein, maar ik ben verbaasd dat er toch nog iets gebeurd onder die halve kuchLEDlamp. het is nog niet goed zichtbaar op de foto's, de camera van mn telefoon is ongeschikt om van dichtbij plaatjes te schieten, maar ik hoop tegen maandag duidelijke fotos te tonen. Dan iets minder goed nieuws! vermoedelijk tabak mozaiek virus opgelopen (ofzo, heb dit een paar weken terug ergens gelezen en denk dat dit ook hier het geval is) voor vandaag: DAG 18 BLOEI hier was al een haartje te zien, sorry van de kwaliteit! idem hier! nu het tentje dicht en verder genieten van Amnesia Haze Tot de volgende!
×
×
  • Create New...