Jump to content

ShopRonnie

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About ShopRonnie

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. 20x GG x Wild super 07 Opzoek naar sativa soortje klaar rond 3e week / eind september.
 2. ShopRonnie

  sdf

  sfd
 3. https://www.youtube.com/watch?v=UEv-aXRpGVg&spfreload=10 Nog Junglists op het forum? https://www.youtube.com/watch?v=D6YIZoWIDJY&feature=youtu.be
 4. Ik ontkiem ze ook direct in de zaai en stek grond. Sproei de grond goed nat en dek het af met vershoudfolie en zet het op de verwarming. Werkt prima. Ieder zijn eigen manier.
 5. Hollands Hope is niet zo vroeg als in het boekje staat. Heb hem afgelopen jaar 2e week oktober pas geoogst. Rest geen ervaring mee.
 6. Afgelopen jaar Henkes Lolland x Royal Dane geprobeerd. Soort: Henkes Lolland x Royal Dane Breeder: Growers Choice Indica/sativa/ruderalis: Sativa? Medium: Volle grond in kas. Genen: Hoogte: 2,90 m Kleur: Groen Topontwikkeling: bloeit vroeg maar ook heel langzaam. hoofdtoppen waren redelijk ontwikkeld maar gemiddeld fluffe topjes. Oogsttijd: 2e/3e week september Geur: geen sterke geur, laatste weken van bloeien ruik je haar wat beter. Beetje dennengeur. Oogst: plant op foto bijna 700 gram Rotgevoeligheid: laatste weken last gehad van rot maar het weer wat ook erg slecht. Smaak rokertje: mild. niet veel smaak Effect: lichte high Al met al: goede plant voor een beginner. opbrengst is enorm. Voor de smaak en mooie toppen hoef je het niet te doen.
 7. Dit jaar Wild Super 07 x DG proberen.. Iemand ervaring mee? Wat ik gelezen heb zijn prima planten voor guerrilla?
 8. Henkes Lolland x Royal Dane dit jaar 6 september omgedaan. Plant was erg groot geworden. Ongeveer 2.90 hoog en een diameter van zeker 3m. Totaal 700 gram afgehaald. Helaas weinig kwaliteit, toppen waren niet compact.
 9. Ik kweek ook in volle grond. Ik heb een aantal weken voordat ik begon konijnenmest over de grond gestrooid zodat het erin kon regenen. Daarna heb ik een gat gegraven, de grond los gemaakt en de planten van ongeveer 3 weken oud in de volle grond gezet. Doen het heel goed ,zijn al ongeveer 1,80m hierzo..
 10. Hallo, Ik heb 5 planten in een kas staan. Ze zijn nu ongeveer 1.60m. De onderste takken beginnen te scheuren bij de stam en breken vervolgens af. Ik weet zo niet waar het probleem zit.. Zou het kunnen doordat er geen wind door de kas komt ? Ik hoor het graag Ronnie
 11. Een vraagje; Hoeveel % dat je zet komt uit als een vrouwtje ?
×
×
 • Create New...