Jump to content

david13

Members
  • Content Count

    95
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by david13

  1. Leuk plantje. Maar 600 watt 24 uur per dag voor 1 plant... Waarom dan niet een dubbel zo grote tent vol zetten met normale planten en 1200 watt erboven op 12/12?
  2. Ligt er maar net aan hoe groot je plant is. Als er amper wortels in de pot zitten kan je ze makkelijk verzuipen.
  3. Beautiful grow! People here should learn from you instead of the other way around. You definitely got skills.
  4. Op wat voor producten doel je dan? Flesjes bio voeding van de growshop? Daar zou ik ook maar geen 50 voudige dosis van geven..
  5. Leuk experiment. Maar zou het geen hydro noemen. Je gaat de cocos behandelen alsof het aarde is, waardoor je het voordeel van cocos niet hebt. Als je ze echt wil laten knallen moet je ze in kleinere potten zetten en meerdere waterbeurten per dag geven. Dit is een mooi topic over cocos kweken: https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=241341
  6. Weet niet hoeveel voeding je verbruikt, maar die FloraNova is maar een jaar houdbaar. http://generalhydroponics.com/nutrient-questions/
  7. De vloeistof waar je naar linkt is voor in elektronische sigaretten dus dat zou ik niet op je wiet druppelen . Deze heb ik wel eens in de High Times zien staan, die kan je wel roken of je doet een druppeltje op de tip: http://www.smoke-king.co.uk/acatalog/Juicy-Drops-Tobacco-Flavouring.html
  8. Heb er zelf erg weinig verstand van, maar er is heel veel info over te vinden op internet. Ik volg deze jongens op Youtube en toevallig doen zij dit jaar ook aan no-till.
  9. Die bladeren over de aarde doen ze om de wormen te voeden. Dus als je die niet hebt lijkt het me niet zo zinvol.
  10. Lijkt me een afwijking in de apparatuur. Denk niet dat er werkelijk een temperatuursverschil is als ze naast elkaar hangen.
  11. Het formaat pot maakt niet uit. Je doet de myco's bij aanplant in het plantgat en op de wortelkluit. Ze moeten in direct contact komen met de wortels, daarna groeien ze mee met het wortelstelsel. Zelf kijk ik nooit zo nauw qua hoeveelheid, ik strooi gewoon een handje over de wortelkluit en een handje in het plantgat. Ik koop het wel hier, stuk vriendelijker voor je portemonnee: https://www.bioplantenvoeding.nl/mycorrhiza/
  12. Heeft wel wat weg van een virus. Of misschien overbewatering. Denk dat het niet aan te weinig voeding ligt. Twee keer per week zou opzich genoeg moeten zijn.
  13. Mooi kut. Hopelijk hier niet van die Belgische praktijken, heb daar laatst nog iets besteld.
  14. Ik heb wel eens ontkiemt in plagron royalmix. De eerste weken hadden ze het zwaar en zagen de planten er niet uit, maar ze groeien er wel doorheen uiteindelijk. Het ligt ook veel aan de soort denk ik, sommige kunnen er beter tegen dan anderen.
  15. Green Sensation is ook een PK booster. Ferro zegt zelf vanaf week 3 bloei tot een week voor de oogst. Green Sensation laatste 4 tot 6 weken van de bloei volgens Plagron. Dus dat komt redelijk overeen.
  16. Iemand ervaring met 'Ferro PK booster verrijkt'? https://www.desjop.nl/index.php?action=article&aid=8036&group_id=10000133&lang=nl#.WWvDq8tcLqA Normaal gebruik ik altijd Green Sensation, maar dat spul is reteduur vergeleken met die Ferro booster. En als ik de beschrijvingen van de producten vergelijk lijkt het me zowat exact hetzelfde spul.
  17. Er zijn testkitjes om vast te stellen of een plant besmet is met een virus. http://www.agdia-biofords.com/en/flashkit-2 Welk virus je precies hebt zegt de testkit niet. Dat is alleen in een lab vast te stellen. Maar puur voor de selectie is het wel handig.
  18. Bedankt voor de antwoorden jongens. Het ruikt niet naar benzine in ieder geval, maarja het kunnen nog tig andere middeltjes zijn natuurlijk. Weggooien is inderdaad het beste, dat ga ik dan maar doen. Heb ook geen zin om hier iemand anders mee op te zadelen. Heb nog geprobeerd een foto te maken van die witte vlekjes maar heb alleen een crappy camera op mijn telefoon dus dat werkte niet.
  19. Beste mensen, Kan iemand mij misschien vertellen hoe Vertimec ruikt? Heb eens gelezen dat het een typische geur heeft en dat sommige mensen het lekker vinden ruiken, maar kan het niet meer terugvinden. Ik heb namelijk een wietje gekregen van iemand waar ik van denk dat er rommel op gespoten is. Zit een vreemde parfum achtige geur aan, een beetje zoals wc verfrisser. De wiet voelt ook een beetje klam aan en op sommige topjes zitten kleine witte vlekjes van iets wat er op gespoten lijkt. Alvast bedankt
  20. Loool wat is dit nou weer. Volgens mij zit jij zwaar in een psychose Collie Weed. Waar de fuck zou jij mij van kennen ?
  21. Denk dat ze wel wat voeding kunnen gebruiken. Dit lijkt me gewoon een stikstof gebrek.
  22. Je kan zelf de hoeveelheid selecteren in het dropdown menu dat je ziet staan naast 'size'. Als je 100 ml besteld is het inderdaad niet de moeite, maar ik had het over een liter.
  23. Staat er bij toch, €6,80. Dus ben je nog ruim 30 euro goedkoper uit.
×
×
  • Create New...