Jump to content

willemstuintje

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About willemstuintje

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ik heb de gehele tent echt goed schoongemaakt. 2-3 keer met spiritus ingespoten. Daarna met zeepsop alle wanden schoongepoetst met een doek. Alleen op de grond ligt nog een beetje grond voorderest is die helemaal schoon. Ik heb de plantjes met spint dus hoor ik nu, ook ingespoten met een mix van water spiritus en zeep.(Is dit wel effectief?) Wat is neemolie precies, en waar kan ik dit kopen? Hoe gebruik ik dit?
  2. Beste leden dit is mijn tweede poging op een binnenkweekje. Vorige keer was het mislukt, dit kwam door spint en bladluis. Nu heb ik mijn tent helemaal schoongemaakt met spiritus en zeepsop. Al het grond en potten eruit gehaald en nieuwe erin gedaan. momenteel heb ik 5 stekken van de boer in het raamkozijn staan(in stekgrond). Ze staan er denk ik nu net een weekje dus 7-8 dagen. Volgens mij zijn ze in de bloei geschoten zoals je op de fotos kan zien. Mijn vraag is hier dan ook, zijn ze echt al in de bloei? Of zou ik ze nu in mijn tent kunnen zetten op 18/6? Of is het hier al te laat voor. Ook heb ik een aantal zaadjes die al ontkiemt zijn, deze zijn wel een beetje erg gestrekt maar t moet maar. Deze staan wel al in een propogator in mijn tent onder een 600W HPS lamp. De lamp hangt er nog zon 100cm vandaan, deze moet idd omlaag naar 55cm liefst maar ik heb ze er net pas in staan dus ik geef ze even van rust(haha). Ook heb ik op mijn stekkjes een soort van witte stipjes op mijn bladeren, iets wat niet hoort. Is dit weer spint of bladluis? En de donkere plekken vooral aan de uiteindes van de bladeren, hoe komt dit nou weer?? Ik post hier onder wat foto's, en hoop dat jullie kunnen helpen.
  3. @NoNonSense hoe kan ik mijn tempratuur zodanig regelen want ik heb 2 keer 600Watt(wordt aardig warm) en ik heb alleen lucht uitlaat, moet ik de fan dan hoger zetten tot dat ik door heb wanneer ik de juiste temperatuur krijg? ff aanvoelen is dit maar moet wel lukken denk ik @Spacefrog2 nee ik zuur mijn water niet af. Ik gebruik gewoon normaal kraanwater en met ervaring van andere kwekers werkt dit gewoon goed. Maar oke ik ga van alles uit, hoe moet ik afzuren en wat houdt dit precies in? (ik ga ook even op het forum kijken) @djbroertje jaa ik heb geen aanvoer van verse lucht direct in de tent. Ik heb wel de deur op een kiertje en het raam open zodat er wel wat frisse lucht langskomt. is dit verkeerd? @SpeedyWeedy wat kan ik eraan doen dat ik teveel voeding heb gegeven? Hoe krijg ik lucht naar binnen? En hoe kan ik LV schommelingen voorkomen want dit is voor mij ook een vraag ik heb mij bevochtiger er uitgehaald en hij zit nu tussen de 47-75 is dit goed? Ze staan nu 1.5 week in de bloei maar ze hebben 2.5 week groei gehad... Thanx voor alle hulp!! Wat kan ik nu het beste doen??
  4. Beste mensen, setup: tent van 120x240x200 twee keer 600Watt lampen HPS als ik het goed heb. Goede afzuiger(staat momenteel op 20%) Geen inlaat klein vinnetje Ik heb er ongeveer 30 PP's in staan. Dit waren stekken. grond is van de growshop coco mix voeding van Canna terra vega en terra flores. Ook van canna rhizotonic. Ik heb hiervan gebruik gemaakt zoals op de verpakking vermeld staat. Ben begonnen met toedienen van de groeivoeding in de eerste week dag 6. temperatuur is met lampen aan rond de 30 en als ze uit staan 15 graden Celsius. Planten staan er niet erg sterk voor kijk maar. Mijn vraag is hoe komt dit? Ik heb de planten goed vochtig gehouden in het begin en naderhand ook. Soms heb ik ze ook lekker droog laten worden. Nu heb ik ze weer goed vochtig staan. Mijn vraag is een beetje: wat doe ik verkeerd?? Want mn dames staan er echt heel zielig bij vind ik.
  5. willemstuintje

    PP

    eerste keer
  6. Ik wil buiten gaan kweken 2 plantjes maar meer heb ik niet nodig denk ik! Laten we het hopen op een knoepert van een mooi haze soortje trouwens @erazer Wat voor plant was dat dan??>> haha
  7. Beste mensen mij naam is willem en ik ben nog redelijk onervaren... mijn doel is om een plantje neer te zetten en hierzelf zo lang mogelijk van te roken dus een grote opbrengst!!
×
×
  • Create New...