Jump to content

moskoufiets

Full member
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About moskoufiets

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,580 profile views
 1. Nu kan de burgemeester van Leiden eindelijk rusten. Laat Benno L gewoon naar Colorado verhuizen. Dan zullen de padvinsters eens weten hoe vervelend het is als iemand je telkens bij de "ingang" verveeld. Jaja ik weet hele foute humor.
 2. Amnees: die rippers uit Tilburg? Nou als het geen wat jij beweerd waar is vraag ik me toch wel af hoe de jaren 80 import Hasj hier kwam
 3. Jij wel maar ik weet vrijwel zeker dat de gemiddelde Nederlander zal antwoorden met "als je niks te verbergen hebt.....blablabla". Nazi Nederland
 4. Cannabus: Vaak zijn het van die jonge debielen agenten die pas nog een een eerste haartje tussen hun benen hebben gekregen. Gepest op school ofzo. Ik heb wel beter ervaringen gehad met oudere agenten, die kunnen vaak beter communiceren en zijn helemaal niet zo aso als die jonge gasten. Ik had ooit een ex agent gesproken die actief was in de jaren 80, een hele eerlijke vent. Die zei tegen me dat hij veel schoffies kon. Een van hun dealde drugs op straat hij zei tegen me dat hij ervan afwist maar hem nooit gearresteerd had. Hij zei dat hij op die manier zijn hele leven en die van zijn familie kon verpesten, hij wilde zijn familie geen verdriet aandoen. Kijk dat zijn nou agenten die een hart hebben. Maar dat waren de agenten van vroeger, toen kon je echt heel wat uithalen. Tegenwoordig zeg je alleen maar "jij gaat zien" dan nemen ze je al mee omdat je een ambtenaar bedreigd hebt. Sinds is wanneer is ""jij gaat zien" een bedreiging. Iedereen kan toch zien (behalve de blinden dan). Vooral met oud en nieuw heb je altijd wel een Alpha agent ertussen zitten die zijn vriendjes probeert te imponeren met zijn haantjes gedrag. Ik heb hier een keer een inval meegemaakt en echt lachen was dat. 4 politie busjes met de belastingdienst. Oh oh oh die agenten dachten dat ze in een film zaten. Met z'n allen over straat rennen komen ze eindelijk voor de Turkse snackbar maakt die Turk vervolgens gewoon de deur open en nodigt ze binnen. Ik had me helemaal lam gelachen want die agenten dachten van eindelijk kunnen we eens flink te keer gaan zonder probleem maar nee hoor. Een paar maanden geleden nog reed er een busje met ME'ers rond. Stoppen ze, en wat denk je? Houden ze een oude Chinese man aan die op zijn brommertje voorbij reed. Vragen om papieren etc, uiteindelijk hadden ze niks mocht hij weer verder gaan. En voor dat hadden ze een hele fucking file veroorzaakt alsof het om Bin Laden ging. Over wat ik eerder schreef dat heet volgens idd patser nog iets. Ze hadden ook het kaal pluk beleid. Nemen ze al je spullen in beslag waarvan ZIJ denken dat jij het met drugsgeld hebt gekocht. Ik zag het in een documentaire op YouTube, hadden ze bij een inval spullen van de meneer meegenomen. Wat denk je dat ze mee hadden genomen? Een Playstation 3 en een LG HD TV. Serieus wat kosten die dingen man, gewoon pesten zo van "Heh jij mag niet meer dan mij verdienen hier voor je jij mag voortaan niet meer gamen". En dan heeft deze debielen overheid nog het lef om kritiek op de Russische overheid te uiten en te spreken over mensenrechten. Oh jah? Zijn we soms de NSA, drones, Chemtrails vergeten ome Rutte? Fucking hypocrieten dat het zijn man. Ze lopen wel te zeiken dat ze homos rechten moeten geven in Rusland maar als ik hier een ambtenaar voor een homo uitmaak dan is het een belediging? Hoe kan iets een belediging zijn als het zogenaamd geaccepteerd word? Alleen maar om dit soort dingen ga ik gewoon blanco stemmen.
 5. Gebeurd echt heel vaak, ook hier. Samen met de belastingdienst, fucking Nazi's dat het zijn. Echt dat mensen dit gewoon accepteren van deze kut staat. Geen privacy, drones overal, politie mag zomaar een inval doen, controles overal. Lijkt de Gaza wel. Een tijd geleden had een maat van me een dikke auto gekocht, hij had 30 000 contant betaald. Hij werd gewoon op straat door twee motor nichten aangehouden. Ze waren zo blij omdat ze dachten dat ze eindelijk iemand in de kraag hadden gevat, maar nee het ging om een eerlijke zakenman die een paar BV's heeft. Vieze agenten genieten er echt van als ze iemand oppakken. In Rotterdam konden ze je volgens mij gewoon aanhouden als je in een vette auto zit, zullen vaak van die agenten zijn die het niet kunnen hebben dat iemand het beter heeft als hun.
 6. Beetje vaag dit, hoeveel lampen had hij nou eigenlijk boven zijn 5 plantjes hangen?
 7. Zover ik weet zitten de Amerikanen achter de NSA, dat lijkt mij al erg genoeg. USA is er gewoon mee weggekomen, Hiroshima atoombom zijn ze ook mee weggekomen, Irak oorlog dat ging zogenaamd over de chemische wapens; waar zijn die dingen dan? Hebben ze die echt niet kunnen vinden? Vandaar dat ik eerder schreef fuck the USA en haar schoothondjes. En dan lopen ze te zeuren over homo acceptatie. Als ik hier een agent voor homo uitmaak dan word dat gelijk als een belediging gezien terwijl ze zeggen dat het normaal is om homo te zijn. Kijk dat is pas scheef toch? En ik zeg het nog een keer: Fuck the USA en haar schoothondjes
 8. Kan er stiekem wel om lachen, Timmermans zeikt tegen de Russen aan omdat ze volgens hem mensenrechten schenden. En wat doen ze hier in Nederland met ons?
 9. @FootOnTheHill: Uit een Amerikaanse onderzoek was gebleken dat cannabis helemaal niet je grijze massa sloopt in tegenstelling tot alcohol. Ze hadden op een campus een aantal studenten onderzocht. Stoners vs drinkers, hersenscan uitgevoerd en je kon zo zien dat de stoners helemaal geen schade hebben opgelopen en de drinkers juist wel. Grappig ik had van de week nog een discussie met iemand over dit onderwerp. Wat zijn mensen toch zo gehersenspoeld als het op cannabis gaat. Binnenkort weer Koninginnedag oei dan mogen we weer zien wat alcohol met mensen doet. Maar dat kan ome overheid niets schelen want zij gaan weer €€€ verdienen aan accijnzen.
 10. Ondertussen zuipen ze als ik weet niet wat, nou DAT is niet gevaarlijk...
 11. Dat mensen dit nog accepteren. Oh maar alles gaat onder de mom van terrorisme/criminaliteit bestrijding dan doet het volk er wel makkelijk over. Tot het hun zelf zal treffen. Dit zijn gewoon Nazi praktijken. Ik denk dat de criminaliteit hierdoor alleen maar erger zal worden, ze zijn zelfs van plan om vaker informanten te gebruiken. Dan weet je wat voor maffia liquidaties we hier gaan krijgen. Echt zo een Amerikaanse systeem is dit. Fuck de USA en al haar schoothondjes. Van mij mag Rusland de wereldmacht nemen. Al die zogenaamde revoluties die nu plaatsvinden in landen die anti-USA zijn, dat is toch geen toeval? Ik maar oppassen met zoiets als wat jij hier typt, je weet zelf hoe erg ze kunnen overdrijven. Dadelijk zien ze je als een terrorist Hebben ze dan weer een rede om een leugen te verzinnen "Terroristen verdienen aan cannabis" Haha
 12. @Sack: Teringlijers heb je overal, maakt niet uit waar je heen gaat. Er zal altijd wel een iemand zijn die je probeert te naaien, kampers en tokkies kunnen er ook wat van.
 13. Die 6 gasten zitten daar ook altijd. Hoeft maar een iemand binnen te komen en ze komen met z'n zessen kijken wie je bent. En vervolgens komen ze nieuwsgierig kijken wat je allemaal gekocht hebt. Dat zegt al een hoop.
 14. Juist niet, online kom je juist meer idioten tegen lijkt mij. Oldskool ergens in een openbare ruimte is veel veiliger. Was er niet een bekende forum waarbij er allerlei troep werd aangeboden zoals harddrugs, softdrugs en wapens? Hoeveel van die gasten kunnen daadwerkelijk iets leveren. Ik heb liever dat ik iemand ergens in de shop leer kennen (of via via) en met die gene zaken doe op de oude manier, dan een 16 jarige pik op een forum tegen komen die me alsnog probeert te rippen. Naar mijn mening ben je echt behoorlijk dom als je bepaalde zaken via (a)Sociale Media bespreekt.
 15. Nee hoor het is geen complot theorie het is de waarheid. Op deze manier kunnen ze een hele land slopen zonder oorlog. Kijk maar naar de zogenaamde revoluties die nu in vele landen aan de gang zijn. HEEL toevallig zijn dat allemaal landen die niks van de USA moeten hebben.
×
×
 • Create New...