Jump to content

Seijan

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Seijan

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Sinds een tijdje, rook ik 1 bowl, wacht even 10 minuten, en dan voel ik hem een beetje rustig aan inzetten. 20 minuten na die 10 minuten, lig ik heerlijk onwetend, en kwijlend tv te kijken op mijn bed. Wat een ninja-wiet, stiekeme sluiperts, heerlijk gewoon.
  2. Ik rook sinds kort bong, en het bevalt me goed. Maar ik merk vaak op dat ik na een tijdje pas stoned word, en niet gelijk na het inhaleren uit de bong. Is dit normaal? Dat het half uur kan duren na wat rips voordat je echt wat begint te voelen?
  3. Dat van die bucket is wel cool, maar is dat van begin tot harvest, of is 't alleen een tijdje? Hoe gaat dat verder in zijn werking, is er meer over te lezen? Lijkt me erg cool
  4. Dat is wel een erg grote investering voor 1 plant, lijkt me niet echt waard, vooral omdat ik een leek ben lijkt me dit nogal riskant. Goed over nadenken of dit dan wel wat is dan, helaas...
  5. Dus met Autoflowering Zaden moet ik dus ook een tent, lampen, filter, etc etc hebben, en niet gewoon een lamp, en pot met grond ofzo Werd mij wel eens verteld door een maat dat hij autoflowers groeide met gewoon een lampenset, in een kast zeg maar. Is dit voor een beginner goed genoeg, of moet ik er 300 tegen aankwakken, voor 1 plantje?
  6. Yo iedereen, paar vraagjes van iemand die nog nooit iets gekweekt of gegroeid heeft. Ik wil graag beginnen met 1 plant te groeien, dit omdat ik nog nooit iets gegroeid heb, en omdat 't te verstoppen is in deze algemene ruimte waar ik woon. Hoe begint men met het groeien van 1 plant, heb ik echt gear nodig, of kan ik bijvoorbeeld een autoflower kopen, die ergens zetten bij een lamp gewoon bijvoorbeeld in de woonkamer. En als ik dan bijvoorbeeld echt een hok moet maken, hoe doe ik dit het goedkoopst, en wat heb ik allemaal nodig? Ik kan wel eindeloos struinen op het forum en youtube etcetera, maar ik leer beter als iemand mij gewoon echt in een post alles voorkauwd, zodat ik er een idee bij krijg. Thanks!
  7. Yo, nou ben dus Seijan, woonachtig in Apeldoorn, en ben nieuw op dit forum. Heb wel geruime tijd meegelezen, maar verder niet zoveel meegedaan. Heb net een bong gekocht bij de bazaar, en tja moet zeggen is een goede aankoop geweest. Tja voor de rest weet nie zo goed wat moet plaatsen hier, dusseh heb je vragen, ga gerust je gang.
  8. Seijan

    De bong

    Ik ben geen dagelijkse smoker, en kan zelf niet draaien, zag een bong in het kleine 'tja kastje met accesoires by de bazaar in Apeldoorn. Volgens mij Acryl, heeft geen slide, maar een afschroef bowl denk ik dan. Het is mijn eerste, heb vandaag er met twee maten tientje WW erin gegooid. Was never this skaffa in my life, mijn god wat een heerlijke high, I am hooked Foto word side-ways geupload somehow, sorry.
×
×
  • Create New...