Jump to content

blazing panda

Members
  • Content Count

    156
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About blazing panda

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 04/22/1995

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgiƫ, Limburg
  • Interests
    Vooral in microgrow en buitenkweek
  1. Vandaag geen update maar een vraag, De purple maroc planten lijken een blad probleem te hebben, Ze staan nu in bloei en de bovenste scheuten hangen. Ik ga proberen vandaag nog foto's te nemen. Ik denk zelf aan te veel water, aangezien de grond erg nat is, maar de easy sativas die even nat staan hebben er geen last van. Ze krijgen nu voeding met een hoog fosfor gehalte. Als iemand een idee heeft wat het kan zijn hoor ik het graag.
  2. De sweetcheese is bijna droog, zondag gaat hij in een glazenpot. Jammer genoeg is de geur op het moment niet egt lekker, maar ik hoop dat dit terug zal komen tijdens het curen. Ik krijg het niet vastgelegd met de camera vn mijn gsm l, maar de toppen zitten echt vol met trichomen. Ik heb ook al 1tje getest en alhoewel de smaak niet zo lekker was word je er wel lekker begaaid vn. De andere AF, nu met zekerheid AK49 is bijna oogst klaar, ik heb de hoofdtop al afgedaan omdat er wat rot begon te vormen. Dan de grote planten, nu tussen de 1m80 n de 2m, ze laten nu ook al allen zien dat het mooie dames zijn.
  3. Bedankt voor de reacties, En nee natuurlijk wordt alles mooi binnen in het donker gedroogd. De genetica is ontstaan door sweetcheese te kruisen met fastbud. De sweetcheese is ontstaan door cheese te kruisen met black jack, erg mooie genetica dus naar mijn mening.
  4. Tijd voor een update, door een drukke periode en weinig reacties heeft het even geduurd. maar hier is hij dan: de sweetcheese begon door het warme vochtige weer te rotten, maar ik was er snel genoeg bij en er is dus nauwelijks iets verloren gegaan. De SW is nu wel iets eerder geoogst dan de bedoeling was, maar ze was zeker klaar om te oogsten. De andere autoflower is ook goed op weg, ze heeft wel nog een weekje of 2 nodig, hopen op goed weer dus. De andere planten, 2 X purple maroc en 2 X easy sativa, zijn nu ongeveer 1m60 groot, 1 PM is getopt. Deze getopte plant laat a/ bloei verschijnselen zijn, de andere volgen met enkele dagen verschil. Ik hoop iets meer reactie krijgen nu dat het wat interessanter wordt
  5. Vandaag een update van enkel de 2 AF'ers De ak of northernlight De sweetcheese Samen lekker in het zonnetje
  6. Ze zijn ondertussen al bijna 2 maanden oud, de sweetcheese AF zou achter een 2-3 weken klaar moeten zijn. De andere AF zal nog een goede maand nodig hebben. Ze krijgen nog steeds netelthee en nu ook vloeibare voeding met npk: 756. Ze zijn nu allemaal een 50-70cm groot, ik had eigenlijke verwacht dat ze groter zouden zijn na 2 maanden, maar ze groeien wel opvallend beter nu met het mooie weer dus ze halen die achterstand nog wel in . De geweldig lekker ruikende SC die er ook erg smakelijk uit ziet. Waarschijnlijk een AK-49, maar zou ook een northernlight AF kunnen zijn. Een mooie paarse purple maroc. (is dit normaal of zou het door de soms toch wel koude nacht kunnen komen?) De andere PM, mijn favoriet omdat hij het meest bossig is. De 2 easy sativa waar weinig over te zeggen is, ze zijn mooi gezond, maar niets speciaals.
  7. De sweetcheese knoppen beginnen er al heerlijk uit te zien en te ruiken
  8. Hier de beloofde foto's: Sweet Cheese AF ak-49 of northernlight AF purple maroc Easy sativa De 2 ES's n 2 PM in volle grond, ze hebben goed wat plaats gekregen ik hoop da ze die ook zullen gebruiken.
  9. Euh ja soort van ze staan nu nog in potte waar ze zo'n beetje aan het uitgroeien zijn omdat we wat problemen hebben met een spot te vinden vr zoveel planten.
  10. Nog eens een korte update: Vandaag heb ik de 2 AF in grotere potten waarin ze nu blijven staan gezet. De 4 anderen heb ik. in de volle grond gezet, het wad nodig, de wortels hadden duidelijk meer plaats nodig. Nog enkele foto's van de bloeiende cheese. Morgen zal ik nog wat foto's van de rest posten. reacties zijn altijd welkom!
  11. Nog eens een update: ze staan nu een goede 5weken. Ze krijgen nu 3keer per week een netelthee oplossing waar ze goed van gaan groeien hopelijk. Een mooie gezonde groene boel. De toekomstige heerlijke sweet cheese topjes, nu iets meer dan een week zichtbare bloei. Mijn favoriet, de kleinste van ze allemaal, maar met veruit de meeste vertakkingen, een mooie purple maroc.
  12. Eens iets anders in dit topic: Dit zijn een 200-tal plantjes van zaden die vorig jaar perongelijk zijn gekweekt, hiervan gaan we proberen om mooi guerilla kweekje te maken. Wat laat begonnen, maar dan blijven de plantjes ook wat kleiner en onopvallender. Van deze kweek zullen hier dus ook af en toe foto's verschijnen.
  13. Jammer genoeg moet ik vandaag melden dat het mongolisch WW'tje vandaag is overleden.
  14. @TLTG: zelfs zonder je reactie gelezen te hebben, heb ik hem uitgevoerd. Het werd toch niets dus zo erg is het niet.
  15. Het plantje blijft gezond, groeit echter niet echt, maar blijft wel nieuwe blaadjes vormen. Ze is ondertussen bezig aan haar 3e set 'kiem'blaadjes. Of ja weet niet wat het zijn meer ze komen op dezelfde hoogte als de kiemblaadjes, ziet er wel leuk uit. Hierop is de 2e set goed te zien, zal proberen om vandaag nog effe een nieuwe foto te trekken. EDIT: Met er wat aan te prullen is het WW'tje onherroepelijk dood.
×
×
  • Create New...