Jump to content

watchdog

Members
  • Content Count

    176
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About watchdog

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 10/18/1952

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgie
  • Interests
    <br />Ik kweek eerst keer, voor medicinale gebruik, absoluut voor mij zelf. <br />Als rook ik niet, dan ten minste 15 dagen per mand, word ik ziek. <br />Dat is zeer zwaar migraine die mij zo goed als halfdood maakt.<br />Maar als rook ik 2-5 joint per dag (ik maak alleen klein, met gewoon sigaret blad), dan krijg ik dit zware pijn niet meer, en kan ieder dag wat van alles doen.<br />Nog eens sorry voor mijn soms niet correct taal.IK doe mijn best om dat te verbeteren.
  1. watchdog

    nog eens

  2. Ja, zij werd volledig goed, behalve kleur. Smaak had geen verschil van smak van andere toppen. Ik had een foto gemaakt van die toppen, maar nu kan niet het terug vinden.
  3. Zo, nu het is beter. Nu ik heb goeie licht en wat ervaring. Zullen wij zien, hoe zal dat gaan dit keer. Maar al nu ik zie, dat de plant ontwikkelt goed en ziet uit gezond. Dit is 18 dagen van zaad.
  4. Leuk om tegen een bevoegde kweker te komen. inderdaad, Jack_Cherer heeft gelijk. Deze rang - Northern Lights Auto heeft een gemengd genetica van twee totaal verschillende soorten, een van hen - Ruderalis uit Centraal-Azië. het is niet verwonderlijk dat er een genetische defect boven komt. In de rest de plant is perfect gezond, we zien het op de foto. Ik heb nog een foto van dit fenomeen.
  5. Dat komt zeker niet van lamp. Anders zou verbranden blad al lang gelede uitdrogen en af vallen. Het is genetisch fout, die met planten vaak gebeurd. En, als plant heeft genoeg gewone bladeren, zo een albino produceert witte toppen (!) Hier kan he zo albino toppen zien. http://www.rollitup.org/members/chalwa-201...09-dsc01733.jpg
  6. Beste hennep liefhebbers. Tijdens huidig kweek heb ik het geluk om tegen mooi fenomeen te komen. De plant heeft een tak, die witte bladeren produceert. Misschien niet elke kweker weet wat is dat. Zo bladeren komen van albino genetica. Zei hebben geen chlorofyl en daarom geen groen kleur, maar gewoon wit. Eigenlijk, deze bladeren kunnen niet de licht verwerken en moeten sterven. Maar als zo een taak, of hele plant, ook groen bladeren heeft dan albino bladeren en toppen blijven goed ontwikkelen ondanks de buitenaardse verschijning. https://www.wietforum.nl/uploads/1373720460/gal...15305_52455.jpg Noch een foto. Deze heb ik in internet gewonden. https://www.wietforum.nl/uploads/1373720460/gal...15305_44220.jpg
  7. Deze mensen zijn gewoon dwepers. Zij waarschijnlijk gebruik maken van de zwaarste van drugs - alcohol. De reden voor de afwijzing van marihuana is simpel onwetendheid.
  8. http://www.coffeeshopnieuws.nl/index.php/b...nmiddellijk-opq
  9. http://www.parool.nl/parool/nl/4024/AMSTER...anvechten.dhtml
  10. Wat gebeurd nu... Ga zij definitief sluiten, of wat?
×
×
  • Create New...