Jump to content

Fl13r3flu1t3r

Full member
 • Content Count

  475
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Fl13r3flu1t3r

 1. Blijft een geniaal topic hier verdoeme. Maarre, kap es met nagels bijten ouwe neuroot..
 2. Wat n gezever. Je hoeft helemaal geen baat te hebben bij medicinale cannabis om t verschil te ervaren. T is gewoon lekker of ronduit genieten..
 3. Jamaar t wordt me wederom beetje te veel kul. Als je als kind misbruikt bent onthou je dat echt wel en kom je daar niet 16 pagina's gewauwel later op een wietforum achter.. Vind t machtig om te lezen,maar dr zit zoveel tegenspraak in dat ik t met n smile als BS ervaar daarom navolgend grapje: Als je aan verkrachting niet ontkomen kan, ontspan je en geniet ervan.. Hou op gast met je poppekast, en als je echt zo Giel Labiel bent als je je voordoet lijkt paddo's of DMT me ook geen strak plan.. Zoek jezelf en schud jezelf de hand. ( voor diegene die t probeert, dat kan niet sukkel..()
 4. Beter gewoon met t zelfde materiaal door. Epoxy is epoxy dus met t zelfde spul lijmen en afwerken in één keer.
 5. Epoxy is vrijwel geurloos. Polyester stinkt je neus eraf.. Epoxy verwerkt vooral langzamer dus je moet in dunne lagen werken anders gaat t lopen..
 6. No problemo. Wel ff spoelen voor gebruik uiteraard. Als je een goede bak timmert is glasweefsel nog niet eens nodig,hooguit in de hoeken maar als je de hoeken met elkaar verlijmd dmv epoxy gaat t nooit nergens meer heen. Wel hele bak rondom in epoxy om t geheel te isoleren. Suc6
 7. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/02/haha_belgen_meest_opgelichte_v.html Ben je al Bels, wordt je nog es dubbel genaaid ook..
 8. wees er maar trots op kutnederland nl'ers zijn goed in handel drijven, maar door ons goed georganiseerde fiscale systeem is voor jezelf beginnen eigenlijk niet de moeite waard Dat zie jij verkeerd. Voor een kudtsalarisje bij een baas werken en verplicht sparen voor n pensioen wat je nooit gaat krijgen loont de moeite niet.. Met 2 dagen voor jezelf verdien je met beetje mazzel meer dan 5 dagen voor n baas.. Beter ten onder met je eigen visie dan met de visie van een ander..
 9. Haat kan je redden.. Ben jaloers op t gemoedelijke in bels maar wacht maar tot jullie met 17 miljoen zijn, is de rek er snel uit..
 10. "Nu ben ik iemand die alles graag zelf op lost, en dat werkt bij mij tot nu toe erg goed"... Serieus??
 11. Aah t ging over vrouwen.. Was weer gefocust op volgevreten politici..
 12. Paar lampjes zal je wel mee wegkomen. Ze zullen ook wel op die 18 en 12 uurs cycli checken gok ik. Prop je gewoon 5 nachten in n week, snappen ze er geen kudt meer van en jouw ritme is naar de klote..
 13. Binnen kweken is sowiezo voor mietjes die de zon niet kunnen handelen..
 14. Als je de tijd hebt tussen je rondes door loont t ook om je lege hok een paar weken op ongeveer 30 graden te houden met n lampje zonder afzuiger. Spint zal zichzelf dan vrij snel dood fokken en verhongeren met t rappe levencyclus bij aangename temp. Tip van n ouwe stekkenboer en t heeft mij er 2 x afgeholpen.
 15. Heb wel ns red escape gehad van omni en die was zo sterk dat ie zn eigen zakje openmaakte..
 16. Ik heb op zolder een spaarlamp van 6 watt hangen en die zie je vanaf straat.. Ik schat dus vanaf n watt of 4..
 17. Janssen wordt als het aan Samsom ligt vervangen door 200.000 zielige mensjes dus dat zal het verlies wel enigzins compenseren..
 18. Bedoelde vlinderscrime.nl eh als variatie op Mr Brown. Misdaadsites rocken. . Analfabeten met site rocken nog harder.
 19. Ben meer van vlinders. Leuke puzzel ook altijd dat ontcijferen van wat ie nou eigenlijk echt wil zeggen..
 20. Jullie vergeten Bertje van der Roest en de crimefighters.. Hi ha heerlijk jaar, op naar de 2016soap.
 21. Wordt ook gebruikt voor onder t beton dus is vrij watervast. In de bouw werk je icm met folie dus dat is vrijwel zelfde als jou plan. Suc6
 22. Mooie zooi mannen. Lekker struinen in de duinen. Bon!
 23. In ieder geval zn eigen kroost met de 1e lichting sneuvelvlees meesturen zou al n berg schelen. Kijken of er nog zo gevaarlijk spel gespeeld wordt met oog op een eenzaam kerstdiner..
×
×
 • Create New...