Jump to content

Ganjo

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ganjo

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ziet er een beetje fluffy uit maar zit wel aardig onder de kristalletjes. Ben benieuwd naar de Silver haze.
  2. Die silver haasjes zien er altijd zo prachtig wit en lekker uit. Favo soortje sowieso.
  3. Ik vind dat bakkie in een bakkie systeem juist heel aardig hoor. Maar weet je ongeveer hoeveel liter je per pot geeft ? Dit is eigenlijk een soort hydro setup zoals jij het doet maar dan met aarde, probleem is waarschijnlijk dat de aarde gewoon teveel vocht vasthoudt doordat het niet goed kan verdampen. Ik zou gewoon eens een paar dagen de helft geven van wat je normaal geeft en kijken wat ze doen. Check ff met je vinger hoe diep het vochtig begint te worden (of koop tensios) als de lamp uit is, de bovenkant mag best een beetje droog zijn.
  4. Probeer eens wat minder te geven, lijkt mij teveel. En enig idee wat de pH van het kraan water is ? Misschien is het de moeite waard om dat zo nodig bij te stellen.
  5. Enig idee wat voor houtsoort die kast is ? Aan het zaagsel te zien gok ik mdf ofzo en als dat het geval is kan je nog wel eens de boot ingaan met blad problemen wegens giftige dampen van de lijm die er in zit.
  6. Kwark bakjes, aparte keus, ik was denk ik gegaan voor danoontje powerrrrrrrrrrr als die bakjes maar wat groter waren. Maar zijn die grote bakken wel licht dicht ? Zo te zien niet zo namelijk, kan je makkelijk oplossen lijkt me maar ik zou het wel doen als het nodig is.
  7. Hmm enig idee hoe het zit met je lv ? Zie die verdorde bladeren en denk toch dat het een kwestie is van meer water/vocht in combinatie met die overvoeding. Normaliter is van onderen prima maar met overvoeding wil je toch juist wat van die stoffen kwijt lijkt mij. Hoe diep is de droge boven laag eigenlijk ? Als het te diep gaat zou ik of meer water geven of ook wat van boven. En wachten tot je dames gaan hangen lijkt mij niet zo'n goed plan, dan ben je eigenlijk al te laat en heb je meer stress.
  8. Toppen zien er inderdaad lekker uit. Hoe hoog hangt die 1000W trouwens ? En heb je tensio's ? De boven laag lijkt mij gort droog voor zover dat te zien is.
  9. 777 gram Maar dan wel gewoon lekker 8 weekjes, kan prima volgens mij.
  10. Misschien is een netje overwegen en vroeg beginnen met buigen een optie als je denk ruimte gebrek te gaan krijgen ? Buigen is lang zo stressvol niet. Oh en wat die herma ellende betreft, volgens mij waren dat zo'n beetje allemaal extrema's die daar gedonder mee kregen, ik zou die dus wel zeer goed in de gaten houden en dreigend de schaar/bijl er in de buurt zetten om ze in het gareel te houden.
  11. Heerlijk om te zien, ik herinner me nog wel dat die heribei wel een succes was toen die ongeveer samen met Nieuwe dame blanche klaar was en geïntroduceerd werd of misschien net een jaartje later. Niet meer te krijgen die soort (EDIT: Oke blijkbaar wel dus, wel vreemd kon ze eerst niet vinden in de shop maar met google wel) Die ketama had ik nog niet van gehoord, is het de pure marokaanse soort of een kruising daarmee ? Oh en als ze er nog zo mooi uitzien zou ik ze nog wel een weekje geven, dat lijkt me in deze mooi staat de moeite wel lonen in gewicht.
  12. Kan hard gaan in dat maandje wat we nog moeten wachten lijkt mij en dan groeien ze nog wel ff door buiten ook nog. Maar jij wilt zeker kerstbomen kweken ? Heb ze zelf liever wat kleiner en stealthier.
  13. Dat is zo te zien behoorlijk overvoed, waarschijnlijk meerdere blokkades, ff niks anders dan water en hopen op het beste.
×
×
  • Create New...