Jump to content

budhatok

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About budhatok

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik ben in totaal 2 weken over mijn ''deadline'' gegaan, omdat ik zo meteen op vakantie gaat, en ze dus goed moet laten curen zodat ik ze zonder burp kan laten. Dus qua tijd, was ik wel geduldig.
  2. Update!! dag 56(week 8) na 12/12 >>> geoogst! Ik zal de bladeren 1a2 dagen laten drogen en zal dan boter met het gaan maken, voor de rest zal ik de toppen voor een week laten drogen. Had ook een beetje zelfgemaakte hash gemaakt met al het thc die op m'n vinger en schaar kwam
  3. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Ik heb voor 2 weken lang gespoeld in het 5e en 6e week en daarna 7e week Hypro Terra gegeven en 8e week(nu) alweer gespoeld. Ja, ik heb de net vandaag voor het eerste weggehaald het was gewoon een ondersteuning, ik wist niet dat ze zo veel meer zouden groeien na alleen een keer onder de net te binden, maar van fouten leer je he , zal niet meer gebeuren. Kan iemand nu schatten hoeveel gram ik droog ga oogsten?
  4. Weer een update:), >>> 5x Critical Jack eerste kweek Kan iemand nu ongeveer schatten hoeveel ik droog ga kweken?
  5. Update!! Dag 54 na 12/12 Ik heb de elke pot met 6L water geflusht. Ben van plan ze te oogsten wanneer de aarde droog word. Hoe zien ze eruit?
  6. Ik heb alleen maar de topen geLST'd die te dicht bij 't lamp kwamen, alleen wat nodig was dus.
  7. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Toen ik 3 week in voorgroei was had ik de net gelegd, ik dacht niet dat de plant zo groot zou worden ( 1e grow dus...). Inderdaad, 't tent voelt wel dat ie een beetje zwak is, ik had videos van mensen online gezien waar ze heel veel dingen erbij hebben gezet in 't tent waardoor ze meer materialen erin kon bevestigen, is wel redelijk voor een beginner of niet? Welke merk zou je aanraden? Nu dat ik de betekenis van SOG hebt gezien, lijkt het dat ik het wel per ongeluk hebt ge'SOG'd hoewel mijn intentie was om te SCROGGEN. Hmmm, Komt dit misschien door grootte in de gaten van de net? of? Mijn ophang hoogte is wel +- minder dan 10 cm, tja volgende kweek ga ik zeker minder voorgroeien, deze kweeke had ik 3 week laten voorgroeien. (duidelijk teveel voor deze hoogte)
  8. Hoi, zo als m'n onderwerp titel al zegt, hoeveel gram(droog) zal ik +- per plant krijgen? Informatie over mijn groei>>Critical Jack eerste kweek
  9. Bedoel je de eerste twee foto's ? Ik moest ze laat in flowering LSTén omdat ze te dicht bij 't lamp kwamen, daardoor lijkt 't misschien een beetje raar. Shit, ik hoop dat ie maar max 5cm meer groeit in totaal anders heb ik grote problemen LV: min: 24, max 58 ( Laatste dagen tussen 35 en 55 meestal) De grote toppen zijn +- 20 cm van 't lamp en de andere toppen +- 30 cm Nee, de Critical Jack van Kera Seeds is geen autoflower, gewoon normaal. Ooh, ja ja, dat is helemaal niet prettig . Ik heb deze zaden gratis met m'n kweekset gekregen, maar ik denk dat ik deze strain niet meer ga kweken. Hmmm, zijn er bekende strains of seedcompanies waar de strains wel constant zijn? En is er een manier om dit vooraf te weten?
  10. S'nachts is 't 21 C +- en tijdens de dag 22-24 (vandaag 25,5 vanwege 't weer). Ja toevallig twee dagen geleden was m'n licht in de slaapperiode aan, ik weet niet hoe dat gebeurde, de timer was goed en hij ging toch aan en ik heb de exhaust op timer uit s'nacht en toen ik zag dat de licht aan was, ging ik de tent openmaken en kwam er warme damp uit , zal dit veel effect op m'n kweek hebben? aan wat zie je precies eigenlijk dat er een verdamping probleem is? In jou ervaring met Critical Jack, hoeveel weken liet je ze bloeien? groeiden ze nog veel vanaf de 5-6e week?? Ja, ze zijn allemaal een beetje verschillend, 3 lijken hetzelfde, de buds zien er daar mooi uit, veel grote toppen(1 was gestretch'd en had ik moeten supercroppen(enige die supercropt is) omdat ie te dicht bij de licht kwam) en 2 lijken dat ze maar een grote bud gaan worden met klijne side-buds. Hmmm, wat betekent dit?
×
×
  • Create New...