Jump to content

Guerilla1992

Members
  • Content Count

    134
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Guerilla1992

  1. Harstikke bedankt voor de reacties top!!!!
  2. Harstikke bedankt voor de reacties top!!!!
  3. Goede avond allemaal. Ik heb een vraag , mijn zaadplanten zijn erg gestrekt , kan ik deze dieper dam het kiemblad planten? Om dat t van die lange slungels zijn. Ik hoor het wel fijne avond.
  4. Ongestelt of zo bemoei je met je eigen leventje aub. Ik ben nav die vragen zaken aan het uitzoeken, en als je dat jou niet snel genoeg gaat, wat doe je dan op dit forum En dan zich chef noemen, erg onvriendelijk ben je dan weer wel, dus vraag ik mij af hier wel goed te zitten vanaf 2004, waar iedereen nog gewoon normaal tegen elkaar deed!! feitelijk ben je gewoon zielig, maar ja.... Recht voor zijn raap die geertje !
  5. Woow dat ziet er uit . Kijkt hij nooit is op WF ? Staat precies op hoe het wel moet , Fijn weekeind!
  6. Hey jonge , Klote weer man laatste tijd, worden ze sterk van . zijn goed aangeslagen toch?
  7. Slakkenkorrels zijn inderdaad verekkes hendig. Succes
  8. TILBURG - De Taskforce B5 houdt woensdag in Tilburg een grote actie tegen de hennepindustrie. De politie, justitie, gemeente, douane, marechaussee en Belastingdienst doen op meerdere plaatsen invallen. Ook zijn er op verschillende plaatsen in de stad verkeersfuiken. Een politiewoordvoerder zegt dat het niet alleen om henneptelers gaat, maar ook om de toeleveranciers. De Taskforce B5 is opgericht door de vijf grote Brabantse steden en bestrijdt de georganiseerde misdaad in de drugswereld. http://www.omroepbrabant.nl/?news/19390382...pindustrie.aspx
  9. Word tijd dat de zon zich laat zien , en niet eens in de weken een keer .
  10. In de groeifase vinden ze een douche wel fijn af en toe een afdak is zeker verstandig vooral in de laatste weken , want vocht en top gaan niet zo goed samen. zou zonde zijn van al je moeite, Besteld via eu growshop ? ben er zelf niet echt over te spreken omdat de levering vaak lang duurt , al zeggen ze op hun website van niet . zit er geen growshop bij je in de buurt ? waar je af en toe is langs kan gaan om wat spullen te halen (byv je potten) en een babbel te maken, vaak kunnen ze je helpen met tips etc , Succes
  11. ja inderdaad ben benieuwd shiva hoe is het afgelopen
  12. Kijk als je met wat info komt komen er langs alle kanten informatie over de mogelijke problemen . er is altijd wel iemand die je kan helpen .
  13. Voeding? hoevaak geef je water en hoe ? Ik probeer enkel wat informatie los te krijgen . Fijne avond
  14. gewoon lekker buiten kweken deze zomer , kun je veel van leren en altijd leuk om een rokertje van je eigen plantjes over te houden , Succes , en voor hulp ben je hier aan het goede adres , want ieder weet wel iets ! Succes , Guerilla.
  15. zit er ventilatie in de woning (flatwoning) ? waar gaat de afzuiging van de badkamer keuken toilet heen ? of is dit geen optie
  16. vertel ff wat over je setup en medium , of evt een link naar je verslag dan weet vast een mede forum-er raad ! Guerilla.
  17. gefilterd in het centrale afzuigsysteem van de woning?
  18. Even scherp in de gaten houden, en die lekkere toppen nog even laten rijpen. Guerilla.
×
×
  • Create New...