Jump to content

Guerilla1992

Members
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Guerilla1992

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Harstikke bedankt voor de reacties top!!!!
 2. Harstikke bedankt voor de reacties top!!!!
 3. Goede avond allemaal. Ik heb een vraag , mijn zaadplanten zijn erg gestrekt , kan ik deze dieper dam het kiemblad planten? Om dat t van die lange slungels zijn. Ik hoor het wel fijne avond.
 4. Ongestelt of zo bemoei je met je eigen leventje aub. Ik ben nav die vragen zaken aan het uitzoeken, en als je dat jou niet snel genoeg gaat, wat doe je dan op dit forum En dan zich chef noemen, erg onvriendelijk ben je dan weer wel, dus vraag ik mij af hier wel goed te zitten vanaf 2004, waar iedereen nog gewoon normaal tegen elkaar deed!! feitelijk ben je gewoon zielig, maar ja.... Recht voor zijn raap die geertje !
 5. Woow dat ziet er uit . Kijkt hij nooit is op WF ? Staat precies op hoe het wel moet , Fijn weekeind!
 6. Hey jonge , Klote weer man laatste tijd, worden ze sterk van . zijn goed aangeslagen toch?
 7. Slakkenkorrels zijn inderdaad verekkes hendig. Succes
 8. TILBURG - De Taskforce B5 houdt woensdag in Tilburg een grote actie tegen de hennepindustrie. De politie, justitie, gemeente, douane, marechaussee en Belastingdienst doen op meerdere plaatsen invallen. Ook zijn er op verschillende plaatsen in de stad verkeersfuiken. Een politiewoordvoerder zegt dat het niet alleen om henneptelers gaat, maar ook om de toeleveranciers. De Taskforce B5 is opgericht door de vijf grote Brabantse steden en bestrijdt de georganiseerde misdaad in de drugswereld. http://www.omroepbrabant.nl/?news/19390382...pindustrie.aspx
 9. Word tijd dat de zon zich laat zien , en niet eens in de weken een keer .
×
×
 • Create New...