Jump to content

Nick2

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Nick2

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. maar nog steeds een snitch houd dat soort liever op afstand. Wat ik zou doen is, als ik alleen was gwn doorlopen en mijn mondhouden. En als er een collega bij mij zou zijn en hij zegt tegen mij dat hij planten ruikt zou ik zeggen dat ik ze niet ruik. Maar als de politie bv. een grote kwekerij geeft gevonden en mijn chef zegt tegen mij: ga jij maar even helpen die kwekerij leeg te halen, dan zou ik dat doen. Want ze zal toch worden leeggehaald of ik hierbij nu help of niet.
  2. kijk mensen ik wil niet bij de politie om alle blowers te klooien fzo hoor. je moet de politie zien als een werkgever en de agenten de werknemers. als je werkgever tegen jou zegt: herstel deze deur. Dan zal je die deur moeten herstellen. Bij de politie is het net hetzelfde als je werkgever (de politie) tegen jou zegt haal die wietkwekerij leeg, dan zal je dit moeten doen of je het nou wilt of niet. Je moet je ook eens voorstellen hoe het land, belgie of nederland er zou uitzien als er geen politie was. Ik ben van het standpunt dat een jointje roken moet kunnen net zoals een biertje drinken moet kunnen. Ongeacht welke job ik doe. Kan iemand mij nog vertellen hoe lang wiet in je urine zichtbaar blijft (bij mensen die maar 1 keer ofzo om de maand blowen)?
  3. hey, Ik ben nick een woon in belgie. Nu ik ben een paar maanden geleden 18 geworden en ben aan het solliciteren als politie agent (ik zit nu in de selectie procedure). Nu mijn vraag is mag een politie agent naar een coffeeshop (als klant). ik ben nog nooit naar een coffeeshop geweest en zou er met mijn vrienden eens naar toe willen gaan. zou dit problemen kunnen opleveren bij mijn sollicitatie als politie agent. Ik heb nog een vraag: tijdens de selectie procedure bij de politie doen ze een plastest, kan iemand mij vertellen hoe lang cannabis aantoonbaar is in je urine?
×
×
  • Create New...