Jump to content

paretoprincipe

Members
  • Content Count

    219
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About paretoprincipe

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 02/11/1980

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Reese's Peanut Butter Cups Factory

Recent Profile Visitors

635 profile views
  1. Update Dag 47 12/12 De planten zijn zo goed als klaar om geoogst te worden. Ik denk dat ik ze nog een dag of drie/vier laat staan. Lampen zijn naar 750w gegaan. Ik geef alleen nog afgezuurd water met wat zym. Ze drinken nog wel. Maar vandaag heb ik gemerkt dat de hoeveelheid een grote stap achteruit is gegaan. Ik had de bladen graag wat geler gezien op dit punt. Maar ik heb dan ook veel voeding meegegeven de hele kweek. Dat is nu te merken. Pics Dan nog een vraag aan alle kweekgoeroe's hier. Stel dat ik constateer ik ze zijn nu 100% klaar naar mijn smaak. En ik heb geen tijd om ze om te hakken. Zijn er nog gevolgen aan het laten staan van de planten in de pot in het donker voor 48 of 72 uur? Of is het dan raadzamer om de lampen naar 600w te zetten en ze gewoon nog drie dagen extra te geven?
  2. @criticalwidow/Murdoch/the-predator, De algemene consensus in dit topic is dat de kleine toppen met de stek te maken heeft merk ik. Ik ga in iedergeval het anders doen een volgende ronde. Hoe en wat weet ik nog niet. Wellicht dat mijn gehele concept op de schop gaat qua opzet. @cityboxer, 0.8 zou ik niet ontevreden mee zijn. Ik heb 6 planten de m2(maar 5.7 pot per m2 ). @The-predator, Je hebt gelijk. In mijn hoofd werk ik altijd met schema's om dingen begrijpelijk en overzichtelijk te houden. Dit is natuurlijk handig als beginner maar zou ik nu wel los kunnen laten. Kijken naar de plant. En de water opname in de gaten houden. Thnx voor die opmerking.
  3. Huidige stand van zaken. Dag 40 op 12/12. Ec stapsgewijs afgebouwd 1.4 ph 6.0 Komende dagen voeding verder afbouwen naar ec 1.1. Woensdag gaan ze de laatste week in als ik het schema zou volgen. Vanaf dan alleen nog afgezuurd water. Ik hoop dat ze dan nog mooi geel gaan worden en de smaak van de voeding er niet te veel in blijft hangen. Ik speel met het idee de lampen naar 750W te zetten in de laatste week. Om te voorkomen dat de THC verdampt en de wiet die ik oogst kwalitatief minder wordt. Van de hoeveelheid moet ik het niet hebben. Dus wil ik graag een lekker/effectief wietje te oogsten. Bovendien zie ik gekrulde bladeren. Ik vermoed dat dat door pieken in de tempratuur/stralingswarmte kan komen. < Als iemand hier wat over op te merken heeft hoor ik dat graag. De ontvochtiger is in ruimte weer uit. Ik was benieuwd naar de effectieviteit hiervan. Maar zoals @cityboxer is er in deze ronde geen noodzaak toe. Dag 28,5c rv50% Nacht 20c rv 60% Pics
  4. Nou UG, je bent niet bang om een statement te maken. Het gaat veel opbrengen en een sterkwietje worden. En je hebt nog een geheel eigen stijl zo te zien. Ik ga mij niet mengen in de discussie p het moment. Maar ik schuif wel aan.
  5. Interesant, zelf stekken maken. Maar dat kost ook tijd/geld/ruimte. Iets wat allemaal voor mij nu geinversteerd zou kunnen worden in een nieuwe opzet. Maar als een nieuwe opzet per ronde zo'n 25 stekken is. Is het ook weer niet zo'n grote opgaaf lijkt me.
  6. Ik heb het idee dat je best lekker gaat. Die plant die heeft inderdaad nog wel even nodig. Louter positief. Als je bevestiging hiervan wil kun je vandaag in mijn topic de andere kant van het spectrum zien. Die zijn al een stuk verder en gaat zodoende ook minder opbrengen(naast het vanzelfsprekende verschil omdat ik geen OC en co2 tot mijn beschikking heb).
  7. Er zijn mij twee dingen verzekerd bij deze stekken. Het is een 7 weken soortje. No kidding, lijkt bijna wel een 6 weken soortje. Het is bedoeld om te kweken met co2(wat ik niet doe) als je een hoge opbrengst wilt. Ook dat blijkt geen leugen.
  8. @city Ik heb her en der wat gekrulde bladeren. Ik durf niet direct de conclusie TMV daar uit te trekken. Wat betreft de hoogte kom ik nog op terug zal er even met de meetlat langs moeten. Huidige stand van zaken. Dag 35 op 12/12. Ec stapsgewijs afgebouwd 1.8 ph 6.0 Komende week voeding verder afbouwen naar ec 1.5. Daar blijf ik een week op geven en daarna alleen nog afgezuurd water met wat zym. Ze krijgen elke dag water. Momenteel zo'n liter per dag. De ontvochtiger is in de ruimte geplaatst en staat overdag aan. Nog geen tijd gehad om daar de efficientie van na te gaan. Dag 28c rv55% Nacht 21c rv 70% Pics van gister
  9. @NononSense, jij werkt toch niet toevallig in de hulpverlening of het onderwijs toch? Wat vindt je er nou eigenlijk zelf van. Maar nu je het toch vraagt. Het gaat wel aardig heb ik zo het idee. Voorheen nog niet 'een kweek gedaan waarbij ik nog geen 'probleempjes' ben tegengekomen. Beetjes, meeldauw, toprot. Wat niet is kan nog komen, maar ik ben tevreden met het uitblijven hiervan.
  10. Gellukig heb ik wel tijd voor een kleine update... Huidige stand van zaken. Dag 26 op 12/12. De afgelopen week watergift boven de liter per dag. Ec stapsgewijs afgebouwd van 2.4 naar 2.0 ph 5.9. Komende week voeding verder afbouwen naar ec 1.8. Dag 27/28c rv60% Nacht 21c rv 80% PICS
  11. Zo haal je natuurlijk wel de middelman er tussen weg. Gewoon direct in de pijp met al die voeding. Tentje er bij. Ik neem aan dat je de volgende ronde dus weer de zelfde aanpak zult nemen mbt Co2?
  12. Klopt, buffertab omdat het deels eerder gebruikte aarde betreft. Helaas niet na te gaan of dat corespondeert met jou verhaal wat betreft locatie/wortel/gekruldblad. Ik heb ook een pracht van een penis, maar ook daar kom ik helaas niet elke dag aan toe.
  13. En als je dan toch die vraag beantwoord cityboxer.. De logger die je gebruikt: Hoe nauwkeurig is deze? Zou je hem aanraden? Welke meerwaarde biedt het gebruiken van een logger als je het climaat goed onder controle hebt?
×
×
  • Create New...