Jump to content

atlas

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About atlas

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. atlas

    Metrop Spuiten !!

    Ik bump er ook even op. Is Rob nog actief op het forum, of zijn er nog recente tests geweest van Metrop? Als het waar is dat Metrop is afgeleid van hoe Rob de telefoon opneemt --> hilarisch
  2. atlas

    Regelaar

    Een ontzettende oude bump, excuses. Ik heb ook de s-vent traforegelaar gekocht, 140euro bij de gs. Ideaal apparaat, absoluut geen brom. Heb hem opengeschroefd om te kijken of er wel echt een transformator in zit (vertrouw niemand). Ziet er ook van binnen zeer netjes uit! Hij regelt niet traploos maar in vier of vijf stappen. Bij de overgang naar een andere stap hoor je een klik. Velen zijn op zoek naar een goedkope, bromloze dimmer. Dit is hem.
  3. Ik heb een BAL dim-bal 300-660w evsa. De kabel tussen lamp en evsa zit er niet bij, deze is apart te kopen voor 10-15euro en koppelt aan de evsa met een driepolige IEC stekker Bij de gs zag ik dat het hier gaat om 1,0mm2 snoerdikte! Ik heb begrepen dat sommigen al problemen hebben gehad met deze IEC stekker. Kan ik het beste het hele snoer vervangen met 2,5mm buitendraad? En dus de iec stekker weglaten? Wat is de toegevoegde waarde van die iec?
  4. We produceert RFX? Ik kwam zelf uit op Agra-Wool.nl Vond ook een naam en adres van de registrant maar bij nader inzien post ik die maar niet.
  5. Volgens de website van puk is de staalbox stiller dan een houten softbox. Ik heb ook wel eens een studie gezien waarbij duidelijk werd dat 1 á 2 mm staal erg goed geluid reduceert.
  6. Weet iemand hoe vaak per tijdseenheid de lucht in de kamer optimaal vervangen dient te worden?
  7. Blueberry hier is een goedkopere set te zien. Succes http://www.eugrowshop.eu/nl/complete-kweek...-120x120x200cm/
  8. Je droomt, Elmo In 2009 onderzocht de Nederlandse Adviescommissie Drugsbeleid in hoeverre het verder decriminaliseren van cannabis in Nederland mogelijk is. Ze concludeerde dat dit alleen kan als de betreffende internationale verdragen eenzijdig door Nederland worden opgezegd. Dat noemt de commissie „onrealistisch”. Daarnaast, waarschuwt een woordvoerder van het ministerie van Justitie, zal het opzeggen van zulke verdragen sancties en internationale spanningen tot gevolg hebben die op dit moment niet zijn te overzien – en dat zou op zijn beurt weer zware financiële repercussies voor Nederland met zich meebrengen, die tegen de opbrengsten moeten worden afgezet. http://www.nrcnext.nl/blog/2012/08/17/next...20-miljoen-op’/
  9. De kiloknaller van puk is idd geen slechte aanbieding, maar als je budget beperkt is tot 1000 euro koop dan geen tent. Probeer gewoon een hok op te bouwen in een bestaande structuur of doe het zelf met latten en gipsplaat. Scheelt al gauw een Meijer of 4. Vergeet ook niet dat er nog een hoop klein grut bijkomt wat erg duur wordt samen: temp/hygro, ph/ec, je medium, ventilatoren, haakjes/schroeven/tiewraps/ducttape, potten/bakken, noem maar op. Ik ben weliswaar zelf nog in de opbouwfase maar ik weet wel dat geld maar één keer uitgegeven kan worden en dit een tamelijk onzekere hobby is.
  10. @jeice Misschien lees ik er overheen maar welke mapito gebruik jij? Bevalt de Gold Label voeding? Ik hoor veel goede over Hypro en Canna. @amnees Rfx is toch hetzelfde als docpito? Ik zag wat test rondes voorbij komen uit 2010. Is het nu al een uitgewerkt product? Of zijn er nog issues?
  11. Kweken jullie op 'echte' mapito of rfx-1? Heeft er iemand een tip voor goede mapito? Ik hoor wisselende meningen over Atami.
  12. http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...lenbak&st=0 bijvoorbeeld
  13. Waterfrequentie is wel een hele belangrijke! Het eenmaal driedaags wateren van mapito maakt alles natuurlijk wel een stuk eenvoudiger. Kan iemand bevestigen dat dit op korrels niet mogelijk is?
  14. Dag allemaal, Ik denk na over een hydrokweek. Hier op het forum heb ik veel kweekverslagen gezien op mapito en hydrokorrels. Kan iemand me uitleggen wat de voor en nadelen zijn van beiden? Voor zover ik het nu begrijp zijn ze alletwee inert, zuurstofrijk, geschikt voor hergebruik en makkelijk te spoelen. Zijn er nog andere zaken waar ik rekening mee moet houden?
  15. Bedankt voor de antwoorden @Rainman Het gaat hier niet om eventuele verschillen in kwaliteit tussen hydro/aarde maar om het gebruiksgemak/leercurve, kans op ziekten, snelheid van bloei etc. Ik denk vooralsnog dat ik een kweek op aarde doe en dan overstap op hydro. Voor zover ik begrijp is hydro je strak aan de ph/ec waarden houden, secuur zijn met voeding etc. Dat past wel bij mij.
×
×
  • Create New...