Jump to content

badeend

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About badeend

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Hoi iedereen, Ik ben bezig met een binnenkweek. De dames moeten nog ongeveer 1 a 2 weken denk ik aangezien tussen de 15 en de 30 % van de haren bruin zijn op dit moment. Ik zit echter met het probleem dat ik 4 dagen weg moet en het niet echt zie zitten om mijn lamp aan te laten staan. Dit voor brandgevaar. ZOu ik mijn planten het best oogsten? Of is er niks op tegen om gewoon de lamp 4 dagen af te laten staan? Grtz en dank!
  2. ik heb deze nog liggen. http://www.sanniesshop.com/buffertablets.html Zijn mss een goed idee om de pH terug een stuk te verlagen en wat nieuwe voedingsstoffen te introduceren. Wat denken jullie? Grtz
  3. Ik baseer mij op bladeren die vergelen?! En dus minder water geven en geen extra voeding als ik u uitleg goed begrijp? Kan dit zonder EC/ph meter of kan ik dan beter niet bijvoeden? Grtz
  4. Jops ik heb gaten voor drainage. Het is gewoon grond van de hubo dus het is mogelijk dat er daarom tekorten optreden. Ook het te vochtig/droog kan omdat ik 2 weken op vakantie ben geweest en mijn moeder de verzorging op zich heeft genomen. Wat raden jullie nu aan? Ik heb ze de laatste tijd veel water gegeven (toch al een week) en de effecten blijven. Ineens gespecialiseerde voeding kopen? Ik heb wel geen ph/ec meter en ben ook niet van plan dit te kopen aangezien dit redelijk low budget moet blijven. Alvast bedankt voor jullie antwoorden!
  5. Hallo iedereen, Ik heb de voorbije jaren op een aantal forums over wiet gezeten. Deze zijn ondertussen uitgebloeid of gestorven dus dacht ik hier mijn geluk eens te proberen. Ik zit met bladproblemen op een van mijn planten. Ik heb gekeken in het overzicht van voedingstekorten en ben denk ik op ijzer gekomen. Ik zal de foto nogmaals posten zodat jullie jullie mening hierover kunnen delen. Ik zou graag willen weten welk voedingstekort ik heb en wat ik er het beste aan kan doen. Ik dank u!
  6. En de oogsthoeveelheid is dan wss in SOG? Bedankt voor de snelle reacties!
  7. Hoi, Ik ben nieuw hier en ga meteen al eens een topic bumpen! Ik ben R.Q.S. FRUIT SPIRIT daarnet tegengekomen op deze link: http://webshop.grasscompany.com/Seed%20&am...1%20PCS.%20%29/ Met volgende karakteristieken: pcs./st. Gefeminiseerd Hoogte van de plant: 50-60 cm Effect: high (zoete smaak) Genetische achtergrond: sativa T.H.C. gehalte: 20% Bloeitijd: 8 weken Opbrengst: +/- 400-450 gram Oogstmaand: oktober En ik vroeg mij nu af of dit een autoflower plant is of niet? Er staat namelijk niet bij dat dit zo is maar ze wordt wel maar 50-60 cm. Er staat dan ook nog dat ze geoogst kan worden in oktober, dus geen autoflowerer dan? Ik zou ze graag kopen voor buiten te kweken. Help plz! En oja, nu ik toch deze topic gekaapt heb: Wat is aan te raden van % sativa genetica om nog buiten te kweken? Ik vind sativa namelijk veel beter maar zou natuurlijk graag kunnen oogsten in plaats van een kapotte plant te hebben... Alvast bedankt!!!!
  8. een maat van mij begint te hoesten van het moment dat hij nog maar een beetje getrokken heeft :s. Als hij een sigaret opsteekt heeft hij dit ook... Ikzelf noch andere vrienden hebben dit ooit gehad... Iemand hulp/tips???
×
×
  • Create New...