Jump to content

ganjafarmer97

Members
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ganjafarmer97


  1. On 6/29/2018 at 1:01 PM, Echep said:

    Hollandaise. Zo noemen we een joint die binnestebuiten gedraaid is. Het overtollige papier wordt eraf gebrand. Maar zo rol ik enkel buiten, indoor is dat te vuil :)

    Te vuil? Ik vind het juist heerlijk om binnen inside-out jointjes te rollen! Alleen scheur ik het af, in plaats van branden. Zo krijg je ook niet zo'n lelijke zwarte rand.

    Ik rook sinds kort heel veel drop vloei, dat is pas een uitvinding :D:D


  2. goedemiddag allemaal, na een tijdje inactief te zijn geweest ga ik hier weer een kweekverslagje bijhouden.

    Met mijn nieuwe tentje en gratis zaadjes van bongify (ik had een bong en wat accessoires besteld), we zullen zien wat ervan komt. volgens de website moeten het hoge kwaliteit zaden zijn.

     

    Mijn tentje is 1.50 x 1.50 breed en 2 meter 10 hoog. De lamp is een 600 watt hps.

     

    De zaadjes zijn ongeveer een uur geleden tussen de watjes gegaan om te ontkiemen. Zodra de tent helemaal is ingericht met potten en aarde zal ik er wat foto's van plaatsen. morgen even naar de growshop de laatste dingetjes halen.

     

    Heeft er trouwens al iemand ervaring met de gratis ak47 autoflowering zaden van bongify.nl? ben erg benieuwd naar dit soortje maar ik wil geen tijd verspillen mocht het niets zijn.

     

    Lets hope for the best!!!


  3. Ik ben dol op wit soortjes, vooral Northern Light, White Widow, Crystal / White Widow & Afghan soortjes maar heb moeite goede stabiele strains te vinden.

    Je word doodgegooid met aanbieders maar tot nog toe mijn beste ronde Northern Light gedraaid met huismerk zaadjes :blink:

     

    Super Skunk feminised haal ik reeds van Sensi, knappe prijs, goede opbrengst, compacte toppen en een ontzettend lekker "zacht" smaakje.

     

    Zijn er hier mensen die hetzelfde ervaren hebben met een feminised NL, WW, Crystal / WW of Afghan variant van

    bepaalde breeder(s) en mij in die richting kunnen sturen zodat ik kan stoppen met het zoeken naar een speld in een hooiberg.

    Er zijn zoveel aanbieders dat (als je pech hebt) je jaren bezig kan zijn met zoeken voordat je die ene heb gevonden.

     

    Ik kan je vertellen dat ik alles behalve tevreden was over de white widow autoflowering van spliff seeds. Vern**k je tijd niet aan dit soortje

×
×
  • Create New...