Jump to content

stone reed

Members
  • Content Count

    113
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stone reed

  1. Inderdaad onder de lamp is scroggen een fantastische chaos bij meerdere soortjes zeker goed plannen maar te overzien door het dieven en grote bladeren samenbinden , buiten heb je inderdaad een behoorlijk werkje aan de hand , ik scrog en werk anderhalf uur per dag aan de plantjes dus als je er constant een goed oog op houd is het te doen
  2. 750 gr lekkere paf, eerste kweekje dus voel je gerust geïrriteerd .
  3. ! De vorige keer heb k ze ook meteen de bak ingegooid en ging goed . K'heb ook wat lavameel tussen mijn potgrond gemengd en een thee van bacto en cannazym door de grond gegoten en de hele boel gedurende een uur goed door elkaar gemengd . De kleine potjes zijn de heridei en die gaan morgen in de plastiek serre buiten .
  4. emmertje vr t ' mixen ontkiemerke slagveld klaarmaken labootje en er komt alsmaar bij en t'is vertrokken maar dan ondersteboven allez hop
  5. stone reed

    t 'is vertrokken

    Seizoen 2
  6. 10 kolossus en 1 sugarpunchke goed voor mooi rookgerief 650 kolos en 37 droog sugarpunch en dan al het kleine maar super rookbaar ook nog s 99 gr dus feest eigenlijk. Eerst wou k potten zetten maar nu dat ik heb gezien hoe het er in de 600 liter bak aan toe is gegaan denk k do not change a winning team . Ik gebruik een derde van de aarde terug gemengd met bodemverbeteraar beetje kleine en kippemest / nieuwe potgrond gemengd met superpotgrond voor tropische vruchten . Er gaan dit keer wel buffertabs in , met de aarde die ik eruit haal doe k ongeveer hetzelfde voor m'n buiten bakken. Heb ook een product toegevoegd om van de oude wortels ook voeding te maken;: . Kga nu s zelf s proberen foto te posten anders morgen middag. De tent ziet er als braakliggend terrein uit maar dat zal mrgen. anders zijn . M'n zaadjes zijn vertrokken 24 u tl 36 ging vorige keer ook vlot.. en de potten voor buiten worden klaargestoomd.Hup hup na deze oogst binnen en buiten ,lange vakantie , Maar nu terug aan t werk en die 800 watt laten draaien .
  7. Ik heb sannies Jack en ook nog wat sugarpunch ik denk dat k de sannie in de tent zet wegens 12 weken en na deze kweek ff vakantie en er is de buitengrow waar ik de heridei en sugarpunch ga proberen .
  8. Sugarpunch smaakt & ruikt naar suikerspin, echt enorm prettig soortje Even de eindstand mee delen, 750gr droog in totaal. Meer dan geslaagde kweek al zeg'k het zelf... on to the next one!
  9. Ik had vandaag draadverwarming ( in potten nogal moeilijk ) in m'n handen , maar niet geprijst en ik twijfel sowieso maar tj misschien een oplossing , je hoeft ze misschien niet in de aarde te steken maar laag rond leggen in de tent is misschien mogelijk . Kijk s op internet want ik was te gehaast om details te lezen , maar het is dus draad om in je aarde te steken en die dan te verwarmen . Tja kweet t ook niet zo goed amigo als k nog aan iets denk i'll let you know . PS: totaal kolos 650 grote en middel top / . Kleine kopjes ( geen fluf but stuff :-) ) nog s 99 gr . + grote zak fluf en knip
  10. Ja de feedback was ook al zeer goed over de kolos , de sugar punch die is niet normaal , daar heb k 60 gr afgehaald dus goeie avondsnack .5 u in de ochtend is m'n pauze , k'heb slaapproblemen maar zit er niet mee hoor . Altijd leuke break tussen 2 dromen in :-)
  11. Ik krijg al een nostalgische bui , heb onlangs zon veldje uit gedaan voor de eerste keer , pijnlijk , zeker als ze zo mooi staan . Maar t'word lente dus...nieuw leven . :-)
  12. Sparta @ yep de kolos deed t zo mooi ook mooie scrog toppen en lekkere boven het gemiddeld wietje , de sugar punch staat stijf van de thc en smaakt tja .... hard maar lekker . Nu s 2 Annie jacks , Ben benieuwd :-)
  13. Heb nog een behoorlijk net bij gehangen , op 8 kolossus nu 1684 gr te drogen en nog 2 te gaan. Ook de toppen zien er prima uit en kleven als superglue fun en behoorlijke slappe lach bij het knippen , nog 700 afhalen en we zitten ongeveer aan 0.9 / 1watt niet slecht acht voor een eerste kweek je . Binnenkort een tweede kweekverslag iets meer info meegeven . Na het nat totaal 2 a 3 weekjes wachten vrij de 2de ronde kolossus en 2 sanies jack . In ieder geval de kolossus ruikt heerlijk en de sugarpunch is ook een een mager maar bijzonder soort je ..zooo lekker :-)
  14. 2 planten down 584 gr nat ( sugar punch niet meegerekend) t doet wel raar m'n bak zo terug te zien , ruimte in de tent , mrgen pics .
  15. Eerste plant tegen de vlakte! Of laten we zeggen de eerste 2... De kolossus was goed voor een nat gewicht van 220gr & de sugar een 120.
  16. Nieuwe zaadjes zjn aangekomen, terug 10 kolossus en 2 Annie jack's binnen . De grote bak gaat eruit want het is praktisch een heel gedoe zeker als je problemen hebt . Voor buiten heb k ook een paar ideetjes maar daar ben k nog niet uit . Nog 5 dagen Max en de bak wordt een killing field Angst om te veel zaad . Heb die drogende top op foto uit elkaar gehaald en 2 zachte zaadjes gevonden .
  17. Er was 2 dagen geleden 1 top van de sugar punch er helemaal klaar mee , ik haal m af en gisteren bekeiken we m en er zat 1 zacht zaadje in , dikke paniek ,tent in gedoken en alle planten hadden de aanvang van banaantjes , het was echt het aller prille begin , ze moeten nu nog 10 dagen dus zal k ze maar laten staan zeker ? Miserie . De planten zien er anders gezond uit dikke toppen vol lekkere prut maar er zal dus hier en daar wel een zaad in zitten . Topje nat 27,1 gram
  18. Morgen pics maar 1 dag voeding ( ben k bijna zeker vn) te veel en een klein beetje geel werd op een paar toppen in de blaadjes gebrand sienna , blaadjes dus kapot en verbrand , Ben direct gestopt met voeding en alles gaat weer normaal pfff .
  19. Gedaan met voeding vanaf vandaag , gele puntjes op de blaadjes tot in de top dus ik begin te spoelen :-)
  20. Indeed nice Krasi , ik durf niet te denken wat jij met kolossus zou gedaan krijgen :-)
  21. Hoi Sparta thx fr the info k'heb je n antwoord gelaten op m'n verslag
  22. Thx very much . Zo zal geschiede want ik heb gisteren nog s op de toppen genepen en keihard ergo vocht genoeg te verdampen mm mm ik denk dat k dan s n nachtje in het drooghok slaap :-)
×
×
  • Create New...