Jump to content

klokker55

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About klokker55

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Beetje Neem olie en wat gemend met zeepsop werkt perfect tegen spint. Zelf uitgetest, dag later alle spint verdwenen. Echt een aanrader.
  2. Ik vindt de smartpot helemaal super, ik had betere opbrengst.
  3. Zijn er al wat meer kweek resultaten van deze pot bekend ? Ik heb met de originele smartpot gekweekt, veel beter dan plastic potten, meer opbrengst en goede wortelverdeling.
  4. 8e week nu, ik verwacht zo te zien tussen de 40 en 50 gr. p.pl. Maar kan ook meer worden, de toppen krijgen nu de laatste weken pas echt gewicht. Lang leve de PK13/14 ! Eindfoto's zal ik volgende week plaatsen.
  5. 5 weken, en ze gaan lekker ! De amnesia is verplaatst naar 1 rij, nieuwe serie aan de andere kant net 2 dagen in bloei. Dat was dus de reden waarom met afvroeg waarom niet voller, ik heb namelijk deze strategie. Dat heet ; iedere 4 weken oogst. En werkt perfect.
  6. Hier dan nog een paar foto's 30 dagen bloei. Iedere tak en zelfs helemaal onderin dikke bollen. EC op 1.5 en PH 6.1 aangevuld met wat PK13/14 en Canazym ( 1 x per week mierenzout dosering ) Om de 2 dagen klijgen ze 200 liter van het voedzame goedje. Ze moeten nog lekker 30 dagen gaan, zal me wat worden !
  7. Hoogte heb ik genoeg, maar nu 23 dagen bloei groeien niet veel meer, toppen gaan erg goed nu. Foto's volgen,
  8. Beste mensen, ik vind sommige reply's wel erg vreemd. Het strekken valt echt wel mee, op dit moment 23 dagen in de bloei, en iedere bloem doet het perfect, dit gaat voller en voller groeien. O ja...tent is 2,5 x 7 m. 12 lampen. En waarom zover uit elkaar ? ja.... dat had ik al veel eerder in deze topic uitgelegd. Voordeel is nu wel dat alles supergoed belicht word. En waarom die ruimte tussen de bakken ? ja dat lijkt me logish, goed bij iedere plant kunnen komen, bewerken en kijken. Veel aandacht aan iedere plant is belangrijk. Een dicht bos valt niet te bewerken. Kenners moeten weten dat Haze normaal gesproken 10 dagen voorgroei voldoende moet zijn, maar dat ligt aan de stek, als ik wortels volop onderuit het groeipotje ziet komen en ze slaan goed aan na die 10 dagen kunnen ze echt wel in de bloei. Wat Jeice zei klopt helemaal, inmiddels groeit het helemaal dicht met vette bollen en toppen.
  9. Dit is mijn eerste verslag , in dit geval 80 Amnesia Haze. 12 x 600 watt, in 11 liter potten. De vorige oogst was verloren gegaan door verpeste grond. Nu staan de 80 Haze dames in nieuwe grond mix van aarde en cocos. 10 dagen zijn ze voorgegroeid in apparte ruimt. 24 uur 1 lamp 400 watt. Ze wortelde erg goed en na 10 dagen in de 100% dichte tent, volledig met antidetectie folie. EC op 1.8 en PH op 5.8 Inmiddels staan ze nu 16 dagen in bloei. Gemiddeld groeide ze tussen de 5 a 10 cm per dag. Zeg maar wat jullie ervan denken. Hier 3 a 4 dagen bloei. Hier 12 dagen bloei Hier 14 dagen bloei ( kijk niet naar de kleur, komt door licht val ) 15 dagen bloei Hier 16 dagen bloei, heb er 1 uit de tuin gehaald voor betere belichting.
  10. Ik heb even 1 plant buiten de tuin gezet, nu 16 dagen bloei.
  11. Ja doen ze zeker , nu al 75 cm in 15 dagen bloei, dan mag je wel zeggen dat het goed gaat he ? En dan bedoel ik echt stevige volle boeketten.
  12. Zijn ongeveer 10 dagen voorgegroeid, de truck is 24 uur alleen maar licht. Zonde van de stroom kan wel zijn ( dat verdien ik er wel uit )maar over een paar weken komen 90 nieuwe voorgegroeide stekken bij, op die manier kweek ik in 2 etappes. Dus dan staat het weer vol met 120 planten. Om en om kweek in dezelfde ruimte.
  13. Nu 15 gagen in bloei ! weer 5 cm erbij. Alle 80 veel ruimte gegeven onde 12 lampen.
  14. Wat dact je hier van ????????????? Goed he !!!!??? En deze dan ????? En dit is maar 1 plant 2 weken in bloei !!!!!!! Kikkuhhh, goed ben ik he ? Grapje....
  15. Zie het verschil in groei 4 dagen ertussen. Deze foto 8 dagen in de bloei; En deze 12 dagen in de bloei, duidelijke verschil in 4 dagen tijd.
×
×
  • Create New...