Jump to content

Wesuteru

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wesuteru

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Hallo, ik heb het eens geprobeerd de joint met veel minder druk dicht te rollen. Normaal druk ik best wel hard op de vulling. Kheb 2 joints gedraait, en ze zijn allebei goed uitgekomen. Dus ik denk dat het toch echt in de druk zat. Ik draaide zelf altijd al spiraaltjes, maar ben even overgestapt op M'etjes omdat ik dacht dat het misschien daar aan lag, maar dat was het dus niet voor mij. Heb tevens niet het geld om altijd puur te roken, met shag is het net effe wat makkelijker.
 2. Hallo. Ik rook nu iets meer dan 2 jaar wiet. Ik heb altijd al zelf gedraait, en nooit problemen gekregen. Maar zo uit het niets doken er sinds een paar weken geleden problemen op met mijn joints, en het lijkt elke keer weer terug te komen. Als ik mijn joint rook, dan doet eerst alles prima, maar na een stuk of 6 poffen begint hij dood te slaan. Mensen in de buurt noemen het "teer trekken". Volgens mij raakt er iets verstopt ofzo, en dan trekt hij massief hard teer door naar mijn mond. Als ik het jointje na het roken ook uitpluis en de tip er uit haal, dan zie ik er echt een absurd dikke laag teer in liggen. De joint is gewoon echt haast niet meer te roken, smaakt ranzig en je voelt er ten slotte ook helemaal niks meer van. Ik draai mijn joints ongeveer half-om-half, met de ene helft zware shag. Ik heb echt van alles al geprobeerd, maar niks blijkt te werken: Ik ben de tip wat breder gaan draaien, ik ben nu M'etjes aan het draaien (de tip 3 keer vouwen voordat je hem rolt), ik heb mijn joints wat losser gedraait.. Ik pluis ook altijd standaard mijn shag goed uit voordat ik de wiet erin dump, zodat het mooi in het midden ligt zodat de joint gelijk aan doorbrandt, en dat ik niet elke keer de aansteker er bij hoef te houden omdat hij scheef gaat. Ik word er echt gek van, ik weet niet wat er verkeerd gaat, of wat het nou ècht veroorzaakt, want iedereen komt weer met andere oorzaken. Heeft iemand dit ook wel eens gehad? Wat doen jullie om dit te voorkomen?
 3. Wesuteru

  Grinders

  Hey! Ik gebruik nu een tijdje een 2-kamers grinder, die ik van een vriend gekregen had toen hij het land verliet. In de deksel, en de 1e laag zitten tandjes, en een aantal gaatjes waaronder gaas zit. Zo kan er nog wat kief tussen die gaatjes vallen. Dat valt dan in een aparte kamer, waar al die restjes kief dan samen komt. Het is vast niet zo'n heel duur ding, maar wel volledig staal, en weegt ook nog best wel wat. Ik zat er over na te denken om een redelijk goeie tot goeie 3-kamers grinder te kopen, zodat al het wiet wat bovenaan vermaalt word, naar de volgende kamer valt. En daar zit dan weer een gaasje, zodat er nog wat overgebleven THC in het compartiment eronder valt, en kan ik zo efficiënt gaan sparen. Ik heb wel eens zo'n grinder gebruikt, maar merkte dat er bij sommige grinders nog grote brokken wiet naar beneden vielen, en het moeilijk te draaien werd, en tevens ook vreemd brandde door die grote stukken ertussen. Met die grinders moest ik dan ook maar op de kop grinden, en hem daarna omdraaien, even schudden en alles erdoorheen laten vallen. Dit laat wel veel troep achter in je grinder, dat je later weer allemaal eraf moet schrapen als je je grinder schoon wilt houden, of je kief wilt roken/sparen. Ook zijn heel veel grinders echt torenhoog, en ik vind het wel fijn als ik mijn grinder gewoon in de palm van mijn hand kan leggen, en niet zo'n mega ding mee te nemen. Waar moet ik op letten als ik een 3-kamer grinder wil kopen, zodat ik niet op de kop hoef te grinden, en het wel mooi klein vermaalt? Ook wil ik een beetje snel die THC op kunnen sparen in de kief-catcher (of hoe men dat hier noemt), zijn daar ook weer bepaalde theorieën voor, voor welke grinder daar beter/sneller in is? (Heb wel wat gelezen over een muntje erin te doen, maar dat valt altijd nog wel te overwegen) Zijn er 3-kamer grinders die niet zo hoog zijn? Hoe veel zou je moeten betalen voor een goeie grinder? Wat voor grinder gebruik jij, en wat vind jij de 'beste' soort grinders?
 4. Ik heb het normaal nog nooit gehad. Alleen 1 keer eerder, een jaar of twee terug. Ik ging iig. niet bad, en zo heel veel had ik ook nog niet gerookt (voor mijn doen.. Wel aardig wat, maar niet veel).. Ook niks absurds gedaan zoals langer inhouden door bijvoorbeeld te gaan amerikanen. Ging ook al stukken beter toen een maat me wat cola aanbood. Maar, ik denk, dat ik het gewoon van me laat afweten, en mocht dit nog terugkomen als ik niet heb geblowt, of een beetje dan, tjsa. Dan ga ik wél naar de huisarts.
 5. Ik had gister, ik was naar de koffieshop gegaan, en was toen naar buiten gegaan, en had even een paar jointjes gedaan (Diesel, Super Skunk en Amnesia Haze) . Na 3 dikke gedaan te hebben met een groepje, werd mijn zicht vaag, en werd uiteindelijk zwart. Toen ging mijn gehoor weg, en hoorde een soort van ruis. Ik ging maar zitten, want mijn benen werden ook heel zwaar. Ik ging niet bad, ofzo. Want toen ik zat, was ik gewoon nog vrolijk en praatte met iedereen. En ik rookte zelfs nog een jointje terwijl ik zat, en kreeg daar ook geen problemen mee. Na zo ongeveer 5-10 minuutjes was mijn zicht terug, en 20 minuten daarna was mijn gehoor ook weer terug. Die ruis bleef gek genoeg heel lang. Ik heb dit een keer eerder gehad van wiet, en ook wel eens zonder.. .. Maar ik vraag mij nu af, wat kan dit veroorzaken? Kan het de wiet zijn, of is het iets anders?
 6. Double Dragon heeft mij nog nooit teleurgesteld.. Echt een toppert.. Meestal ga ik dan wat vreemder lopen (met een overduidelijke sway) en kom op plekken waar ik nooit eerder ben geweest.. Ik ben dan echt heel spraakzaam, en alles is veel interessanter, grappiger en mooier. Santa Maria verdient nummer twee, de smaak is niet ideaal, maar ik krijg er echt een lekker gevoel van.. Draaien wordt alleen wel wat moeilijker na een paar stickies van Santa Maria. Bubblegum is echt de gene met de lekkerste smaak, persoonlijk. Alleen ik vind de trip ervan toch net iets minder, en daarom verdient het de derde plaats.
 7. Meestal in mijn binnenzak van mijn jas.. Behalve als het wiet is die echt heel erg sterk ruikt, en de hele gang ernaar ruikt (wat ik wel eens heb gehad, maar gek genoeg had de rest van mijn familie helemaal niks door) Ik doe het ook wel eens in mijn pakje shag. Maar dan gaat de shag wel heel erg zweten ofzo, van dat plastic, denk ik.. Er komt dan ook echt een hele sterke lucht vanaf. Ik heb niet echt een goeie stash.. Vloei en tips altijd in mijn portemonnee en wiet overal en nergens.. Meestal heb ik mijn wiet toch niet lang genoeg, dat ik mij zorgen moet maken over waar ik het moet verstoppen, omdat het dan toch al op is
 8. Hallo! Ik kom mijzelf even voorstellen aan Wietforum.nl! Ik blow nu een jaartje, en zit bijna aan mijn twee jaar. Ik heb geen grow ervaringen, maar weet wel heel veel feiten over wiet, hash, cannabis en such.. Mijn favoriete wietsoorten zijn Double Dragon en Santa Maria.. Ik kan niet echt kiezen.. Ben van plan binnenkort plantjes te gaan halen, en ze te behandelen alsof het mijn eigen kinderen zijn.
 9. Hey! De titel zegt eigenlijk alles al.. Ik zoek spellen die traag speelbaar zijn (als in, dat je je niet hoeft te haasten of druk op je ligt, dus niet zoals shooters) voor als ik stoned ben en wilt gamen met een lekker rustig liedje op de achtergrond. Ik heb wel een leuk spel gevonden voor op de XBOX 360, die echt geweldig is voor als je stoned bent, namelijk The Dishwasher (evt. Vampire Smile, aka. deel 2) .. Het spel is 2d, en heeft echt een overvloed aan bloed en flashy plaatjes, die echt gewoon tof zijn om doorheen te gaan voor als je je lekker voelt. Maar.. Ik ken echt totaal geen rustige spellen waar je niet gek van word.. Niet van die spellen zoals Farming Simulator, of course.. No offense naar de Farming Simulator fans (als die bestaan) Kennen jullie nog een paar leuke spellen die leuk zijn om te spelen? Met trippy plaatjes, trippy muziek, of echt heel mellow spelen..?
×
×
 • Create New...