Jump to content

bioweed

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bioweed

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. zoals je kunt zien was de reactie in het topic meeldauw, een aantal weken later dan deze post, ik ben later in contact gekomen met degene die deze lamp ontwikkeld hebben en er erg enthousiast over geworden, vandaar mijn verwijzing in het topic meeldauw..
  2. Ik heb er ook mee te maken gehad, juist omdat ik alles biologisch probeer, totdat ik getipt werd door een maatje van mij om eens de Organic Plant Protector te proberen! Dit is een lamp die met uv licht werkt, deze lamp doodt alle schimmels en bacteriƫn, en laat je plantje helemaal met rust! Naar mijn ervaring geniaal, zeker als je van biologische wietjes houd!
  3. heb ff doorgezocht en kwam de uv-c lamp tegen op biologischkweken.nl, bij iemand bekent?
  4. sweet! dus het werkt? als ik de testers kan geloven!?
  5. heeft er al iemand ervaring met een UV-lamp die alle schimmels, bacterien en virussen bestrijd? kwam ik tegen toen ik op zoek was naar een biologisch middel tegen meeldauw, volgens de makers de oplossing voor Biologisch kweken?? en in rozenkwekerijen al ff van toepassing
  6. ik ben eigenlijk nog nooit op een forum ingelogd, verdiep me vooral in het biologisch kweken, ben benieuwd of jullie mij informatie kunnen geven over de mogelijkheden wat betreft helemaal biologisch kweken vriendelijke groet!
×
×
  • Create New...