Jump to content

broodjewiet

Members
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About broodjewiet

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 07/04/1993

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. ligt het aan mij of is het als er een stopcontact aan te pas komt niet meer gedoogd?
  2. wow wat een verhaal, welkom op wietforum!
  3. leuk initiatief, heb alleen nooit zin om moeilijk te doen op mn mobiel als ik echt flink high ben.
  4. welkom op het forum, belangrijk is om een hoop kennis op te doen voordat je begint dus lees zoveel mogelijk. succes met je eerste kweek!
  5. zo lang mogelijk laten staan, als je ze nu oogst heb je er niks aan.
  6. inderdaad een rare vergelijking, maar het is wel erg dat dit op deze manieren gebeurd in Nederland... een geurkaart hoe kom je erbij.
  7. Geweldig voorbeeld, ga je zeker volgen in je volgende topics!
  8. Ik zou als ik jou was of een kleiner hok bouwen, of over het 'gedoogde' aantal planten heen gaan... 5 planten in zo'n hok met 3 lampen lijkt mij een beetje overdreven.
  9. dank jullie voor de tips gasten, ik denk dat ik voor de zekerheid maar gewoon 2 weken droog en luchtdicht verpak... hiervoor is een wekpot toch gewoon goed? en na mijn vakantie dan het curen starten.
  10. Beste WFers, ik zit met een probleempje... ga morgen mijn Killing Fields te drogen leggen. door wat vertraging in de bloei duurde het allemaal wat langer als dat ik gepland had. nu ga ik over 2 weken met vakantie en betrek ik liever niemand bij mijn hobby. het droog proces moet makkelijk lukken in 2 weken, ( kweekje is met 2x 36W T-Neon dus toppen zijn niet groter als mijn hand. ) heb het een en ander gelezen over wiet in de vriezer doen en voor of na het drogen / curen, en nu vroeg ik mij af wat jullie aanraden of andere ideeën hebben. alvast bedankt! Broodjewiet.
  11. aan de foto's te zien zou ik ze voorlopig niks meer geven, laat ze eerst maar eens opzuigen wat er in die pot zit. met de grootte van jou planten zal 200ML p.stuk goed zijn wanneer de aarde droog is ( niet alleen top laag )
  12. Beste wf-ers, ik heb momenteel 4 x Killing Fields staan in een scrog onder T Neon. de planten staan 3 weken in bloei waarvan 1 week zichtbaar, nu wil ik alles onder het scrognet weg dieven ( 33 cm hoogte ). is het mogelijk om nu alles in een keer weg te dieven of kan ik het beter over een paar dagen verdelen? Bacto is aanwezig dus kan ze waar nodig een flinke opdonder geven als ze het moeilijk krijgen. mijn scrognet is 3/4de vol en de groei is zo langzamerhand aan het stoppen. alvast bedankt voor jullie reactie's! Broodjewiet
  13. 3 weken gaan ze zoiezo niet redden in 0,5 liter potjes.
  14. in dat geval wens ik je succes met deze plant weer tot leven te wekken, je zal het nodig hebben.
×
×
  • Create New...