Jump to content

stowned

Members
  • Content Count

    87
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About stowned

  • Rank
    Dubbele punt..

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Uit Nederland ergens..
  1. stowned

    Vloei

    Mijn favo is toch wel smoking slim (goud) maar andere vloei is ook goed, als er maar rook uit komt..
  2. Hoeveel ik er rook ?? 1 a 2 laat in de avond.. En als er gewerkt moet worden blow ik niet.. Zelfde geld voor overdag..
  3. Bij me huidige en vorige baas veel avond/nachtwerk.. Wat me prima bevalt.. Maar als er wat anders op me pad komt kan dat zo weer veranderen..
  4. Ps3.. Speel nu cod black ops 2.. Niet zo heel fanatiek.. Mijn favo game of al times is toch wel socom 1 en 2..
  5. Zeker vette film was dit.. Levensverhaal van Ray Charles.. Voor de mensen die deze film niet gezien hebben.. Zeker kijken !!
  6. Voor de shitbox 360.. Dan moet je lord of de rings battle for midle earth is proberen.. Is al een ouder spel.. Maar zeer relax om te spelen.. Gewoon tegen de computer en dan omstedebeurt.. Beetje huisjes en legers bouwen waarmee je dan de tegenstander weer aan gaat vallen..
  7. Wauw !! Die kas van Doede wil ik ook.. Zo vet !! Maar erg leuke docu om te zien.. Doede is een held, die man blijft tot z'n dood doorgaan in z'n kas.. Kan ik je zo wel vertellen.. Jammer dat die spint wiet zo werd gekocht door die shop eigenaar.. En ook de stukjes dat je met de politie mee keek vond ik wel leuk.. Al zullen er hier ook wel mensen zijn die dat weer niet zo leuk vonden..
  8. Ik heb dit ook met veel plezier gelezen.. Erg interessant, had nog nooit van ze gehoord.. En als je het mij vraagt is dit de manier om de coffeeshops van hun wiet te voorzien.. Niks via de achterdeur.. Waarom snappen ze dat daar nou niet in Den Haag..
  9. Ben het wel met je eens dat elke binnenplant buiten kan.. Je moet gewoon een goede zomer hebben, en anders pech.. Maar ben het niet met je eens dat je nu al buiten begint.. Het is nog veels te vroeg daarvoor.. Al zeg je wel dat je de plant eerst binnen houd.. Maar of dat nou z'n slim plan is ?? Maar goed hou ons op de hoogte en blijf foto's plaatsen.. Je ben in elk geval wel de eerste..
  10. Succes.. Ook ik ga deze van begin tot het eind volgen..
  11. Dit is het DP tentje ?? En uhh succes met je kweek..
  12. Ik rook er het liefst 1 laat in de avond, lekker ontspannen.. Zeker niet te vroeg op de dag, want dan ben ik de hele dag niks meer waard..
×
×
  • Create New...