Jump to content

Representative

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Representative

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Bedankt grass-hopper! Altijd prettig een second opinion te hebben! Inderdaad wel handig als het allemaal de juiste kant op gaat
 2. Het, Excuses beaker, Zal k voor zorgen de volgende keer! Bedankt Scirocco! Ik laat weten hoe t gaat!
 3. Edit Beaker: volgende keer gewoon de BBCode kopiëren in plaats van de Pagina Link.
 4. Representative

  Help

  Winflex tt 150 u
 5. Hallo iedereen! Ik ben lange tijd afwezig geweest, met verhuizen en settlen in een nieuwe land, maar wat je kan roken kost hier klauwen met geld dus een mooi groei hok is aan de orde. Nu is het zo dat ik alles klaar heb, alleen recent ventilatie aangeschaft, o.a. omdat op de website van de stond dat er een stekker bij zat. Niet dus omdat fabrikant van het vaste land komt en ik op een groot eiland zo aan de andere kant van een tweetal zeeën! Nu is mijn vraag of iemand mij kan helpen met bevestigen of ik het goed heb. Ik post hier zo ook foto's. Ik heb 3 draden, geel en groen voor aarde, blauw voor N en bruin voor L. Nu zitten er bij blauw en bruin ook nog 2 zwarte draden die naar een capacitor lopen. Ik heb een connector, ik moet alleen nog weten of het dus ook zwart met bruin en zwart met blauw is tegenover dezelfde kleur uit de kabel zelf? Het is een winflex tt 150 u, 230v. Ik stuur foto's in.
 6. Ik heb duidelijk niet op de juiste plekken en goed genoeg gezocht Bedankt! Ik zit helaas een goede 18 uur rijden, of 9 uur met het vliegtuig van Edam vandaan Ik misschien de potten iets te klein in de berekening gezet... Maar zelfs bij 120cm + dan wat extra 'voor het geval dat' heb je misschien 150 a 160 cm nodig, dat is nog steeds aanzienlijk minder dan 200cm. Ik zat overigens aan LED verlichting te denken, dus dat is inderdaad 10 a 15 cm hoog. Nogmaals bedankt voor de info!
 7. Hallo iedereen, ik heb het internet flink doorzocht (daar waar het betaalbaar en te verzenden naar mijn locatie was) maar kan niet vinden wat ik nodig heb. Ik wil binnen wat green-O-matic gaan groeien, dit plantje wordt volgens beloftes rond de 30cm hoog. Nu wil ik op een oppervlak van zo'n 120cmx120cm groeien maar de tenten zijn dan altijd meteen 2 meter hoog. Een beetje onnodig voor een klein plantje. Is er ergens een lagere tent van bv 1 meter maar met de 120cm oppervlak te vinden? Bedankt!
 8. Sorry voor de late reactie. Ben afwezig geweest van elke vorm van internet tot recentelijk! Ik kan begrijpen dat het wel wat onrealistisch is, maar hoeveel weken zou je er bij moeten plakken gemiddeld om een wat realistischer beeld te krijgen?
 9. Top! Ik denk dat hier een deel van de verwarring was nu ik er nogmaals naar kijk! Ik zal dan denk ik voor de auto-flower gaan, het is hier te nat in september/oktober. Ik wil nog een vraag stellen maar dat is niet gerelateerd aan deze topic, dus die komt ergens anders te staan Bedankt!
 10. Hallo iedereen, Ik heb een vraagje over de groei/oogst tijden van outdoor zaden. Ik woon in het koudere klimaat zoals zich dat ook in Nederland voordoet (misschien nog iets natter, wil je geloven!). Mijn vraag was dus hoe het zit met de bloetijden voor buitenkweek zoals aangegeven op websites? Het is soms wat onduidelijk, waar bij sommige planten een bloeitijd van bijvoorbeeld '42 dagen' wordt aangegeven staat er op een andere website als bloeitijd 'eind september'. Soms zelfs voor dezelfde zaden maar op verschillende websites. Uiteraard als je je plantje bijvoorbeeld begin april zou planten betekend dit met een bloeitijd van 42 dagen niet dat je pas eind september zou kunnen oogsten, toch? Alvast bedankt!
 11. Bedankt voor de welkomst berichten! (en de < )
×
×
 • Create New...