Jump to content

Sssst...!

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sssst...!

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Persoonlijk zou ik niet aan rfx beginnen. Draai altijd op mapito. Nu twee keer op rfx en beiden rondes gaat het heel snel verkeerd. Bruine randen op de bladeren. En het wordt alleen maar erger. Voorheen nooit last van gehad in deze ruimte.
 2. Thnx voor de info gasten!
 3. Sssst...!

  50 liter cocos

  Growers, vul je met 50 liter zakken cocos ook daadwerkelijk 5 x 10 liter potten (tot de rand) of is het net zoals met mapito dat een 80 liter zak maar krap aan 50 liter is?!
 4. 650 gram droog van 6 planten. Je zei vd week dar je 3 planten in een bak doet. Er passen 6 bakken op een m2, dus 18 planten per m2. Dan kom je op zo'n 2kg per m2. Geil hoor. Of zie ik het verkeerd :-) Moet haast wel.
 5. Je kan prima met water spoelen als het gaat om het voorbereiden van een nieuwe ronde. Na het spoelen zoveel mogelijk water er uit persen en daarna inwateren met je startvoeding en een ph van circa 5.2. Daarna weer 5.5/5.8 geven de rest van de kweek.
 6. Rustig aan met voeden. Ze hebben in deze fase niet zo veel nodig. Je kan beter te weinig geven dan teveel!
 7. Misschien een beetje laat om nog te reageren maar ik zet ze in kleine potjes met lightmix de eerste drie weken. En pot ze daarna over in rfx of mapito.
 8. Ik geef tegen het einde altijd minder voeding/water. Maar je hebt daar wel een punt. Daarom ben ik van openkratjes weer terug gegaan naar 11 liter potten. Misschien dat dit helpt. Blaas uit naar buiten. En er hangen twee clipfans in. Echter draaien die alleen als de lamp aan is. Ik ga ze de laatste vier weken continue alten draaien.
 9. Om de luchtvochtigheid op circa 50 te krijgen als de lamp uit is in de laatste weken van de bloei. Ik had laatst een klein beetje toprot.
 10. Is dat niet overkill voor 1m2?!
 11. Ten eerste is het onbeleefd om een vraag met een wedervraag te beantwoorden. Ten tweede zit niemand op dit soort reacties te wachten. Ten derde weet ik nog steeds niet of je ervaring heb met deze ontvochtiger. En ten vierde, een kleine aanpassing in het water reservoir zorgt voor een onbeperkt water reservoir. Thnx ga ik ff uitzoeken.
 12. Collega's, Iemand ervaring met deze ontvochtiger? Het is voor in een DR120. http://www.conrad.nl/ce/nl/product/561115
 13. Waarom niet alleen twee passieve inlaat gaten ? Dat doe ik ook en werkt prima in die kleine tentjes met 1000 kuub afzuig.
 14. Sssst...!

  Verschil...

  Zijn het echt identieke producten?!
×
×
 • Create New...