Jump to content

bluebud

Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Positief

About bluebud

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

231 profile views
 1. Voor mij lijkt het op een blokkade qua voeding. ( wel verbrande punten en die typerende kleur van blad. Door alles wat je hebt toegevoegd moeilijk om te zeggen wat precies, maar geef je wel genoeg water ? Ik denk dat het geen kwaad kan om nu een keer te plompen en dan over een week of 1,5 nog een keer ofzo om alle voeding wat er bijgevoegd is ook een keer lekker op te laten nemen.
 2. Waarom ga je eigenlijk van Dimlux naar Gavita ?
 3. De 230v ballast boost minder dan de 400v ballast. En de std opbrengst van de 400v is ook hoger als de 230v.
 4. Sorry had effe in me hoofd lage druk protectie wat ie vantevoeren had. Maar als de hogedruk protectie nu meteen aanspringt zal er idd niks rondpompen. Slangen nakijken lijkt me ook idd.
 5. Geen ervaring met de split's aansluiten maar je kan niet proberen een flesje vulmiddel te krijgen om zelf je bij te vullen ?
 6. Hoeveel hoogte heb je nlx2700 ? Met 2.20 Hoogte bv kan je met 690w op 1m2 best de lampen op 1 hoogte hangen en dan dimmen of boosten adh wat de planten vragen/kunnen.
 7. Dit ligt er helemaal hoeveel lichtdruk je ze geeft, > dus op hoeveel oppervlakte die 9*600 dimlux hangt. En geboost zijn ze 690w
 8. Klauw kan ook koude voetjes, teveel N, teveel normale voeding etc zijn.. altijd lastig probleem. Maar hier gok ik ook gewoon op te veel voeding.. ga je door met deze waarde's krijg je straks ook sneller problemen met rot ( veel voeding op het einde = rot gevoelliger )
 9. Van losse luchtontvochtigers komt normaal inderdaad warmte af maar als je de nacht op 18 graden hebt is dit toch geen probleem ? Is een graad of 20 niet beter omdat je bij 17 graden geen transport van xxx meer hebt en rode steeltjes krijgt ? En de luchtvochtigheid kan best iets hoger zijn als je maar geen stilstaande lucht tussen de toppen hebt.
 10. Echt een mooi gezicht, ik ben onder de indruk van de weinige pheno's .
 11. Ze dikken echt mooi aan, waarom de breeder geheim houden ?
 12. Die slangen zo tussen de planten voor verse lucht ziet er leuk uit, maar de planten zullen dit niet gaan warderen. Te koude lucht proberen van boven in te blazen. Tussen de planten krijg je echt problemen met de verdamping, en vooral als dit 12 graden is ( echt te koud )
×
×
 • Create New...