Jump to content

heyco12345

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by heyco12345

  1. Dus ik ben nog niet te laat? want ik ben bang dat als ze de bloei in moeten gaan dat ze dan nog eerst doorgroeien. en dat die de bloei in gaat als het al weer te koud word. ? Het zijn trouwens allemaal autoflowers op de white widow na
  2. Beste Growers. Ik ben nu bezig met mijn eerste buitenkweek. ik heb 12 plantjes staan, 4 daarvan al wat groter. Mijn vraag is nu of de plantjes niet te klein om nog eind van de zomer toppen af te kunnen halen. Graag advies van jullie Die 4 grote zijn allemaal: AK autoflower Lowrider #1 En dit kleine zijn: 1x White Widow 6x Hinda kush autoflower [/ [/img] [/img] [/img] Greetz
  3. heyco12345

    Buitenkweek 2013

    1x white widow 4x Ak autoflower lowrider #1 7x Hinda Kush
  4. heyco12345

    Buitenkweek 2013

    4x AK autotoflower lowrider 1x White widow 7x Hinda Kush autoflower
  5. Ik hoorde net dat ik het beter niet kan doen omdat standaart potgrond al overbemest is... maar ik denk dat ik de koemestkorrels ga gebruiken als ze ondervoed zijn of als ze na deze pot in de volle grond gaan. is dit ook een idee?
  6. Daarom, bedankt voor het advies! ik laat weten hoe het morgen gegaan is!
  7. Dan hou ik het alleen bij de potgrond. misschien als ze de volle grond in gaan na deze pot kan ik wat korrels in de grond doen.....
  8. Oke oke, Ik ga ze morgen overpotten op dezelfde standaart potgrond met een beetje koemestkorrels. hopen dat dit goed gaat
  9. Klopt! dat hoorde ik hier en daar ook al. gebruikte jou vriend ook gewoon potgrond met alleen koemestkorrels of nog meer erbij?
  10. Hallo growers. Mijn plantjes doen het erg goed en zijn toe aan een grotere pot. Mijn idee is om ze in pure standaart potgrond te doen waar ze nu ook in zitten alleen dan mengen met koemoest korrels. is dit een goed idee? waar moet ik voor opassen? Heeft een van jullie hier ervaring mee? kweek ze!
  11. Hallo growers. Mijn plantjes doen het erg goed en zijn toe aan een grotere pot. Mijn idee is om ze in pure standaart potgrond te doen waar ze nu ook in zitten alleen dan mengen met koemoest korrels. is dit een goed idee? waar moet ik voor opassen? Heeft een van jullie hier ervaring mee? kweek ze!
  12. dan gaan er volgende week 8 de grond in. ik hoop dat jullie mn topic gaan volgen!
  13. Als ik volgende week een aantal autoflower zaden de grond in stop, hebben ze dan genoeg tijd? heeft dit nog veel zin nu?
  14. Laatste tijd heb ik ze wat meer water gegeven maar zo gek veel dacht ik ook weer niet.... Gaan ze het nog redden als ik ze nu ff geen water meer geef denkje? ik zou niet weten wat ik nu moet doen.
×
×
  • Create New...