Jump to content

wietmeister

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wietmeister

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik maak het idd gewoon af want ik hoef nog maar 3 weken. Dus dan maar een leermoment en meemaken hoe het proces gaat met een shemale
  2. @jack white Misschien is het je ontgaan maar deze post is in de beginner forum gepost. Dus een beetje meer info zou relaxt zijn zodat ik er iets aan heb. Ik heb gekeken naar het verschil tussen vrouwelijke en mannelijke bloemen op internet en zie daartussen een duidelijk verschil. De mannelijke bloemen zijn dun met ballen eraan, zoals de gene die ik heb verwijderd. Ik zie nergens in de oksels deze zaad vorming verder voorkomen. De vrouwelijke bloemen zijn de harige oksels, wat ik bij mijn plant alleen maar zie.. Ik zie tevens ook nog nergens zaadvorming in de toppen.. Dus hoe zie jij dat dit een 80% shemale is dan @jack white?
  3. @jack white Waarom niet dan? Kan je misschien wat meer info geven?
  4. Bedankt voor alle reacties! @HUFFnPUFF & TheGreenMachine De volgende keer schaf ik zeker een schakelkast aan . Maar als ik het goed begrijp is de wiet niet meer te roken wanneer de toppen bevrucht zijn.. In mijn geval is dat nog niet zo, ik heb de drie mannelijke geslachtsdelen verwijderd. De toppen kunnen niet bevrucht zijn want de mannelijke onderdelen waren nog lang niet klaar. Ik zag vanmorgen dat de plant nu weer haren aan het aanmaken is op de toppen, dus dat lijkt me een goed teken . Verder heb ik geen tekenen van mannelijke onderdelen kunnen vinden. Wat denken jullie? Is mijn plant nu minder THC aan het aanmaken of heb ik geluk gehad?
  5. Ik ben bezig met mijn tweede kweek (hydro DWC) en heb 1 plant onder 1 CLF van 250Watt. Het ging super met de plant en ze groeide echt ongelooflijk snel. In de eerste weken van de bloei fase zag de plant er echt heel goed uit. Mooie toppen waren aan het vormen en er kwam een lekkere geur vanaf. Helaas is de timer vast gelopen op "AAN" en kwam ik er pas 2 dagen later achter. Heel dom van mij om dit niet op te merken, maar het is helaas zo gelopen Ik heb meteen een nieuwe timer aangesloten en dat #@!$ ding zat de volgende dag ook vast op "AAN"!! Ander merk timer erop en weer gaan. De plant heeft dus stress gehad. Ik zag dit ook aan de kleur van de plant, deze was wat donkerder geworden. De toppen hadden ineens zonweringspanelen gekregen (blaadjes waren in de toppen erg gegroeid). Op dat moment dacht ik dat dat alles was. Misschien dat de plant weer in groei fase was en aan het groeien was geslagen.. Maar helaas.. Vandaag 4 dagen later deed ik mijn ochtend check en zag dat 1 top mannelijke geslacht onderdelen had! Alleen deze top heeft het en er zaten er 3 op; 1 wat grotere en 2 kleine. De plant is dus nu een hermafrodiet.. Ik heb de mannelijk geslachtsdelen verwijderd. Nu zijn mijn vragen kan/moet ik nu gewoon doorgaan met de kweek? Zo ja, zal dit dan ook rookbaar wiet opbrengen? Of zit er een verschil in?
  6. wietmeister

    Kweek 2015

    White Widow, DWC, Royal Queen Seeds.
  7. Thx voor de reacties. Ik heb alles zo goed mogelijk gedaan qua temp en lv. Ik heb de planten geoogst na ongv 60 dagen na 12/12 (52 gem voor de soort) en pas wanneer er 80% - 85% bruin was (ook de laatste 2/3 weken geen voeding). De temp bij het drogen (ondersteboven hangen in tent) is altijd tussen de 15 - 18 graden geweest en de lv niet hoger dan 45% (gem. 35%) en natuurlijk in het donker. Ik maak de potten elke dag 3x open voor 5min en de geur wordt nu al beter. Ik bewaar de potten nu op kamer temp en in het donker. Ze zijn idd een beetje fluffy maar dat komt door het blad. Het blad moet ik er nog vanaf halen, ik heb bij het oogsten alleen de grote bladeren verwijderd die geen paddenstoelen hadden De soort is Master Kush btw.
  8. @mitz ja ik gooi ze elke dag open. @doc wat bedoel je? Heb ik het te vroeg geoogst? Ik heb het namelijk geoogst toen 85% bruin was.. @elmanito In grond, in een tent met een 600 watt lamp. Of bedoel je dat niet? Maar is het nou niet meer te redden? troep? Snap er niks meer van :S PS: de kleuren van de foto's zijn niet goed. In het echt zoet het er @urbangrower Aan die opmerkingen heb ik niks man. Plaats dan liever geen opmerking.
  9. Thx voor de reacties. @sneeuwwitje Ja dat dacht ik al, maar ik schrok wel ff toen ik het zag Hierbij nog wat foto's. Sorry van de kwaliteit (tel foto's).
  10. Ik heb nu alle toppen in poten gestopt en het curing proces begonnen. Maar is het nou slecht voor je om deze wiet te roken? Want het is droog (plakt wel super) en brand uit zichzelf zonder tabak. En ik voel het flink na een half jointje.. En is het slecht dat nu 95% van de pistols bruin geworden zijn? Is dit normaal (ik oogste ze toen het 80% - 85% was)? Onder de micro zie ik heldere, melk en hier en daar een amber gekleurde paddenstoel
  11. Haha Vergeet ik het nog te vragen. Is het roken van deze wiet schadelijk (meer dan normaal) wanneer het zo stinkt?
  12. Ik heb de toppen geoogst en ondersteboven opgehangen. De toppen zijn nu ongeveer 10 dagen aan het drogen in een donkere tent met een temp van 15 - 18 graden en een lv van 33% - 45%. Ik heb de planten oogsten waren er 75% - 80% bruine pistols. Nu zijn de toppen na 10 dagen drogen tot wel 95% bruin geworden :S is dit normaal? Verder stinken de toppen van lange na niet naar wiet maar naar vers gemaait gras. Ik las hier op het forum dat dat normaal is in het begin. Nu wil ik graag weten, hoe lang duurt het ongeveer totdat de toppen naar wiet gaan ruiken?
  13. Dat betekent nu dus dat als je pH meter 6 aangeeft je eigenlijk onder de 4 zit. En hoe zat dat in de afgelopn periode? Heb je die waarde gebruikt om te komen tot je hoeveelheid druppeels? Tip trouwens: maak een fles verdund zuur aan, dat doseert een stuk makkelijker 1:10 of 1:20 al naar gelang je meer of minder voeding tegelijkertijd aanmaakt. EERST water DAARNA zuur als je gaat verdunnen he, en wees heel voorzichtig met dat zuur zelfs als het verdund is. Ik geloof me PH meter nu niet meer natuurlijk. De PH meter had ik splinter nieuw en meteen vanuit de verpakking geijkt met de PH7. De meter reageerde ook snel in de eerste weken, meter erin en je zag meteen de teller springen naar de PH waarde. Nu gaat hij heeeeeeeeeeeeeeel langzaam, elke keer een 0,1 omhoog of omlaag. Wat bedoel je met eerst water en dan zuur? Ik ga zo te werk: - Ik vulde de emmer met de juiste hoeveelheid water en temp (23gr). - Water meten met de PH meter (die toen nog werkte), PH- in spuit en druppeltjes in het water. Roeren en weer checken, stap herhalen totdat 6PH bereikt is. - Hierna voeding.. En ik ga erg voorzichtig om met de PH vloeistoffen. Ik pak een klein beetje uit de fles in een maatbekertje (4ml), dop er meteen weer op en daarna vul ik de spuit ermee. Wanneer ik klaar ben spuit ik het overgebleven spul weer in de fles. Alles omspoelen.
  14. Neehee, niet in pH 7, maar in bewaarvloeistof! Ja de volgende meter wordt bewaard in bewaarvloeistof, maar nu heb ik dat ff niet liggen Had de meter vandaag nog een x getest en bij de PH7 geeft ie perfect 7 aan en bij de 4 nog steeds 6,4. Btw het kraanwater bij mij is in de laastste maanden precies hetzelfde gebleven (7,8 PH) dus ik weet precies hoeveel druppels PH- ik moet gebruiken voor nu om op 6 te komen. Kan deze waarde veranderen in kraanwater?
  15. Ik heb de meter nog niet weggegooid. Zal m een paar dagen in PH7 staan, als ie daarna nog een flinke afwijking heeft gooi ik m weg. Thx voor alle reacties!
×
×
  • Create New...