Jump to content

Eppey

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Eppey

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Beste Allen, Allereerst enorm bedankt voor al jullie reacties! Ik heb de meeste tips opgevolgd en hoop snel een positief resultaat te zien. De potgrond laat ik nu even voor wat het is omdat ik eerst wil kijken of ze er na de wijzigingen weer wat beter voor komen te staan. Zo niet dan overweeg ik het om Xell zijn advies op te volgen en de andere vier weg te doen. Nogmaals bedankt! en hopelijk kan ik binnenkort een positieve update posten!
  2. Hallo allemaal, Ik ben nu sinds 4 weken bezig met mijn eerste indoor microkweek. Het bestaat uit 5 Sannie's Jack F8 planten in 12 liter Root Pouches. Ik heb normale stekgrond gebruikt met buffertabs van Sanniesshop erin. De voorgroei is gedaan onder 3, 18 watt TL lampen. Na 4 weken heb ik er 4 COB LED's boven gehangen op half vermogen (voor de rest van de groeiperiode). De LED's hangen er nu 5 dagen boven en sindsdien heb ik gemerkt dat de planten er snel op achteruit gegaan zijn. Ik hoop dat iemand van jullie een idee heeft wat het zou kunnen zijn en hoe het te verhelpen is. Alle tips zijn welkom!
  3. Beste Cascafa, Je Herijuana ziet er erg goed uit! Ik ben een groot fan van dit soortje! Ik zal dit verslag zeker gaan volgen, ben erg benieuwd naar de resultaten. Jammer dat het in het begin wat tegen zat, maar inderdaad, als je wat langer laat groeien, kan je rekje nog aardig vol komen. Veel succes!
  4. Beste allemaal, Ik zit eigenlijk al een tijdje op dit forum rond te neuzen, zonder account . Dit omdat ik alvast zo veel mogelijk informatie wilde hebben en zo veel mogelijk inspiratie op wilde doen, voordat ik zelf aan de slag ging. Omdat het er nu aan zit te komen dat ik zelf een hok ga bouwen,, heb ik natuurlijk nu wel een account aangemaakt. Dat leek me wel zo handig! Ik moet nog wel eerst verhuizen voordat ik eraan ga beginnen, maar als dat allemaal achter de ruig is zal ik jullie volledig op de hoogte houden. Ik heb nog nooit onder kunstlicht gekweekt, dus ik ben nog echt een beginner, maar ik denk dat ik met alle informatie die ik tot nu toe heb opgedaan op dit forum een aardig hokje kan bouwen en dat is natuurlijk het begin! Ik hoop me zo voldoende geintroduceert te hebben, mocht iemand nog wat willen weten, stel dan je vraag in een reactie.
×
×
  • Create New...