Jump to content

Protput..

Full member
  • Content Count

    702
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Protput..

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Stekken zijn te laat in bloei genomen en zijn aan het reveggen heb ik de indruk? Ik zie afgebloeide topjes/okselvoorbloei..
  2. CBD Shark Shock 3 plantjes onder 250/275W Gavita IR Na 65 dagen 12/12 geoogst, 160g heerlijke wiet en 130g kleinere topjes en knipafval als oliemateriaal. Zeer tevreden van, apart maar lekker smaakje en en een zachtere high dan ik gewend ben. Van twee planten heb ik nog een moedertje staan, ik overweeg om ze eens te laten testen bij testlabamsterdam, wel geen goedkoop grapje blijkbaar..
  3. Op internationale fora zweren ze bij het decarboxyleren van de wiet in de oven voor zalven te maken. Jij behoudt dus alle cannabidoiden in zuurvorm. Heeft er iemand een idee wat het beste is voor welke toepassing in zalfvorm?
  4. Net een rondje critical van rqs achter de rug, volledig stabiel zou ik deze niet noemen maar zeker een mooi soortje. Ik had één pheno met supercompacte (deels weggerotte) knotsen, en één met reusachtige maar luchtige foxtailtoppen die een paar weken langer nodig had.
  5. Ik had het over wietzaadjes.nl, deze verkoopt enkel fem zaad..
  6. Ik heb na het lezen van dit topic mijn NYCD via wietzaadjes.nl besteld, is zeer vlot gegaan. Regulier zaad verkopen ze daar helaas niet, miami
  7. Maar hoeveel keer in de week geef je deze dosis mee? Stel dat je elke dag water geeft, geef je ze ook elke dag voeding? De ene zegt elke dag, de andere om de dag, nog een andere zegt één keer in de week..
  8. Prachtig project! Ben blij dat er mensen in België hier mee bezig zijn!
  9. Mooie opstelling en mooie planten Ben benieuwd wat je criticals gaan doen, heb er ook een paar ontkiemd! Protput
  10. Nice nice! Ik krijg er ook zin van om wat te verbouwen Wanneer kunnen we je eerste kweekverslag aanschouwen?
  11. Heb het net gedaan met wat autoflowers (2x2x75W), bovenste 20 cm is mooi afgebloeid, daaronder is het genen vetten. Kan ook aan de autoflowers liggen maar ik was van plan over te stappen op een gavita ir van 250W.. Denk dat dat sneller gaat en meer zal opleveren. Was het ook een beetje beu om die tneons constant op de goede hoogte te hangen zodat de planten niet in de lamp groeien. Ik vind het persoonlijk niet echt handig werken en je ziet je planten niet zonder de lampen op te heffen..
  12. Moet wel goed komen na al die vragen Succes ouwe buurtgenoot
  13. Tensio op cocos werkt niet geloof ik..
×
×
  • Create New...