Jump to content

satbuggy

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About satbuggy

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Hier in Amsterdam heb ik nu autoflowers in metselkuip met daarin een kerstlichtslang die de grond lekker warm maakt. Die dames blijven nu heel mooi staan. Dit zag ik nog nooit eerder rond deze tijd buiten!.
 2. Ik zou graag een andere plant bij mijn wietplant zetten. Zodat de buren niet snel doorhebben dat het hier om een wietplant gaat. Wie weet een goede plant of een andere tip? Ik bedoel, watvoor camouflage plant?
 3. Zoals ieder jaar zet ik een buitenplant. Vorig jaar deed ik 1 gefem. Plant voorgroeien voor het raam dat was op 1 maart. Ik oogste deze begin september. En had 600 gram oogst. Nu heb ik 5 auto flowers in de voorgroei en deze plaats ik in een speciekuip om buiten te zetten. Nu wil ik dezelfde buitenplant als vorig jaar zetten maar liefst niet tegelijk met de autoflowers ivm de buren. Als ik de buitenplant in juni plant buiten heb ik dan mindere opbrengst?
 4. Canna de vraag is, welke mensen staan daadwerkelijk bovenaan de macht ? Zijn dat de private banken welke geld uit het niets mogen creƫren met goedkeuring van onze regeringen ?
 5. Canna jouw denkwijze spreekt mij heel erg aan. Graag meer info!
 6. In de vriezer? Gaat het zaad dan niet 'dood'?
 7. Van tabak word je down, De meeste mensen in Nederland denken dat de tabak hoort in een joint. Omdat ze niet beter weten helaas. Een joint zonder tabak valt veel beter, en je hebt er minder van nodig omdat je het down effect er niet meer tussen hebt zitten.
 8. Kan je dit zaad goed laten kiemen? Heb er een aantal laten kiemen, voor het raam met wc papier en een schoteltje maar lukt niet. Is het soms te vroeg voor de tijd v h jaar?
 9. Idd canna nat is anders, ik heb afgelopen zomer dutch automatic gehad vsn spliff seeds. En dat was nog een stuk compacter dan hierboven. Maar hoopte op een nog betere soort voor buiten. Blijf ik toch maar bij mn dutch auto
 10. Heb afgelopen zomer een autoflower gehad en deze zag er prima uit. Zat in een 30 liter pot en bracht 75 gram. Maat de toppen waren erg fluffie. Welke autoflower buiten soort geeft goede toppen en zijn niet fluffy??
 11. Sinds ik een wietplant in amsterdam in de tuin heb staan, heb ik veel last van sprinkhanen, glazenwassers enz Kan dit kloppen of is dit toeval?
 12. Mooi, weet iemand waar ik omg Amsterdam een tumble trimmer kan huren? Dingen kosten volgens mij 300 euro..
 13. Das een goeie tip! Bedankt! Kweekshop zegt dat tumble trimmer alleen goed is voor kleine topjes. Grote worden erin gesloopt?
×
×
 • Create New...