Jump to content

rakkertje

Members
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rakkertje

  1. rakkertje

    750watt

    heb ze eens opgehangen en vergeleken met 1000watt en 600watt. (met een luxmeter) er zit een cooltube omheen.. op 30cm 600watt:60000lum. 750watt:100000lum. 1000watt:130000lum op 70cm 600watt:30000lum. 750watt:35000lum 1000watt:42000lum. vind het maar rare waardes. kan iemand ze verklaren? weet dat het licht in het kwadraat afneemt naarmate de afstand groter wordt. maar wat ik hier meet is toch wel een beetje wierdo weet iemand ook toevallig op welke afstand lummen officieel gemeten worden?
  2. rakkertje

    750watt

    Jow... ben ik weer, heeft iemand ervaring met 750 watt lampen? ze zouden meer als 100000 lumen moeten geven. ik wilde ze eens proberen ipv 1000 watters, die zijn ong. 100000 lumen heb al met assistent gezocht maar kan niks vinden. lijkt wel alsof die dingen zeldzaam zijn ofzo!!?
  3. mooie oogst ps. doe je gulp dicht
  4. rakkertje

    Grote

    hey, weet iemand van de geleerde misschien waar het fenomeen grote bladeren vandaan komt? temp 29 lv 60. sommige zijn echt enorm!! groter als mijn hand. vast bedankt R.
  5. misschien een stomme vraag, maar hoe geef jij water? ziet er wel profi uit
  6. Jawel dat gaat!! Moet je alleen ff een hokje bouwen!! (binnen welteverstaan)
  7. Bij water met een heel lage ec kun je toch meer bruikbare voeding geven? Of zie ik dat nou helemaal verkeerd?
  8. is geen hoestdrankje. ouzo is een grieks drankje met anijs. Maar dat wist je vast al!!
  9. Ben ik nou gek of verwarren jullie sog met scrog. sog (sea of green) zijn veel kleine plantjes op weinig meters. scrog (screen of green) zijn weinig plantjes op veel meters met een horizontaal bladerdek.
  10. ph hier (zuiden) 6.9. haal veel van m,n water uit een lucht ontvochtiger. Ph 6.3 en ec 0.06
  11. Die vlieger gaat alleen op als je een coll. hebt met druppelaars en stekkers. Er zijn ook coll. die water geven van onderen, dus in de ringen.
  12. Zo,n apparaat kun je huren bij de betere growshop, maar!!!!! Dan moet er een gast mee van hun om het apparaat te bedienen. Slecht plan lijkt me Moet je niet raar staan te kijken als je hok dadelijk opeens leeg is
  13. rakkertje

    Droognet

    die dingen waar ze wollen truien op drogen
  14. fruitvliegjes leggen hun larven/eitjes in de grond en vreten je wortels op. straks kun jeje plantje zo uit de grond trekken want er zitten geen wortels meer aan. bij de chop kun je een goedje krijgen dat je verdund met water en over je aarde heen kiept. helpt super.
  15. Grote zwarte afvalbak op de kop eroverheen........... klaaar Gegarandeert lichtdicht
  16. rakkertje

    Co2

    heb nog zo,n regelapparaat met fles te koop. iemand interesse?
  17. van de week maat gepakt met infaroodcamera, kreeg die de foto ook nog!! Al een paar man gepakt met heli boven het huis!! Wordt toch een beetje te gek vind ik. Kunnen we hier nou echt niks tegen beginnen?? Nog ff en we worden uitgeroeid, als iemand tips heeft om die blauwe te slim af te zijn. Laat het dan hier weten!! ik weet dat er al een topic over is maar wil het nog eens extra onder de aandacht brengen!!
  18. rakkertje

    Afzuiger

    je afzuiger moet zo vrij mogelijk in je box hangen voor het beste resultaat. moet dus geen of bijna geen kontakt met de box maken.
  19. als je ec ''in'' 1.5 is en je ec ''uit'' 0.8 dan betekent dat dat je plantjes wel voeding gebruiken maar weinig water. meestal betekent dit dat je ec te laag is. Als je ec ''uit'' hoger is dan je ec ''in'' dan ben je aan het overvoeden. Aan de kweker is het nu om de ec stabiel te houden. Dus om precies zoveel voeding te geven als nodig is. liever een beetje te weinig als te veel. De ph waarde wat je geeft is ok. de ec zou ik wat een puntje hoger zetten en dan weer je drain meten. zo wwet je ongeveer wat de plant nodig heeft. succes
  20. Bij ons noemen ze dat: ''in een tripje blijven hangen''
  21. dat was mijn vraag dus, maar iemand vertelde hier dat drip clean alleen preventief werkte en dat je naar het einde van de kweek de drippers moest spoelen met een zuur. Ja dat was ik. Krijg bij mij die dingen niet schoon met drip clean. Heb toen in de chop gevraagd en die zeggen dat je het preventief moet gebruiken. De reinigende werking is minimaal. En dat spoelen met alleen zuur (citroenzuur) is alleen om de ec terug te brengen voor de volgende kweek en de zooi een beetje schoon te spoelen. Ik heb er 2 staan in een hokje van 2.5x5.0
×
×
  • Create New...