Jump to content

hanze

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About hanze

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Ik heb de top er maar afgeknipt, want dit was echt geen spinnenweb of een nestje oid. Ook heb ik gelijk een top een beetje grof geknipt. Kunnen jullie aan de hand van de foto zeggen hoe oogstrijp de plant al is?
  2. Kijk ik net op m'n PP achter in de tuin, zie ik op een top wit spinneweb-achtig spul zitten. Gister zat het er nog niet. Wat is dit? Meeldauw, iets anders? Sorry voor de onduidelijke foto's: Het spinrag-achtige spul: Kan ik de plant al oogsten? Alvast bedankt
  3. wel met afzuiging, maar zonder filter. en de ruimte waarin de kast staat kan niet afgesloten worden, simpelweg omdat er geen deuren zijn (drie maal een doorgang van 10 m2 ofzo)
  4. Hoe erg is de stank? Kan de wiet van een handjevol planten te drogen worden gehangen in een kast zonder filter op een afgelegen plaats? (afgelegen: dichtstbijzijnde huis +- 100 meter, openbare weg meter of 20) Of kun je het op zo'n afstand nog ruiken?
  5. SCHOP Sorry voor het kicken van een oud topic, maar heeft er ondertussen al iemand ervaring opgedaan met de adjust-a-wings? Ik hoor er de laatste tijd eigenlijk helemaal niks meer over.
  6. Ik heb gisteravond voor de 2e keer gerookt (1e keer merkte ik er niks van), en ik rook normaal niet. Ik voelde me zwaar/verslapte spieren, had moeite met opstaan enzo, oog-hand coordinatie werd veel slechter, als ik ging liggen en me ogen dicht deed begon alles te draaien, deed ik ze weer open dan stond alles weer langzaam stil. Ik voelde me een soort van dronken, maar als ik me er echt op focustte, kon ik me nog wel concentreren met veel moeite. Was ik nou stoned of heb ik gewoon teveel gerookt oid? Het was met NLX, 0,2 gram ofzo.
  7. http://members.home.nl/onimusha/bladproblemen.htm Dat van die kalium lijkt er wel een beetje op, maar toch anders.
  8. Toch maar gedaan, al voordat jij het postte. Toch bedankt iig.
  9. De bladeren worden nu helemaal wit, ze verliezen alle kleur. Wat ligt dit aan? Mag ik de kleine plantjes al voeding geven? Ik heb hier varkensmest, rijk aan N en P. "Echte" groeivoeding ga ik van de week halen.
  10. ik heb ze net maar even wat water gegeven, want de grond was best wel droog.
  11. Ik heb hier twee plantjes in de tuin staan, en sinds vandaag doen ze raar. Ze zijn pas 10cm hoog, en ze staan nu ongeveer 35 uur in de volle grond. Ik heb ze eerst een dag of 2 in de schaduw laten staan. De bladeren kleuren wit-geel achtig, en trekken krom naar boven. Het is nu alleen nog bij de onderste/oudere bladeren. Ik heb geen voeding gegeven oid, maar ook geen water, kan dit het probleem zijn? Toen ze nog in het kleine plastice bakje zaten was de grond erom heen wel zeiknat. Ik kan nu geen foto maken want de camera is even een paar dagen weg.
  12. Is er hier iemand die ervaring heeft met of gehoord heeft van het buiten kweken van Jack Herer? Ik zou namelijk graag willen weten hoe dat ging, en bepaalde dingen willen weten zoals oogstmaand ed. iig alvast bedankt.
  13. gebruik een voeding van een oude computer? (AT voeding ofzo is dat geloof ik)
  14. ik weet niet of jullie het weten, maar op schrikdraad dat om een wei met koeien, paarden en schapen staat, staat ook 8.000 ~ 10.000 volt. door het lage amperage is het echter niet schadelijk.
×
×
  • Create New...