Jump to content

GreenMutant

Members
  • Content Count

    288
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GreenMutant

  1. 3 van de 5 Frisian Dews zijn tweeslachtig . lk ontdek en verwijder overal ballen tijdens het opscroggen . Hopelijk komt er nog wat rookbaars vanaf .
  2. Warmte probleem opgelost . Met 2 ventilatoren meet ik 25.5°C in de nok van de tent .
  3. lk heb ze niet "naar binnen gehaald" , ik heb een buitensoort binnen gekweekt in een relatief klein hok waar ik dan ook nog een 120x120 tentje heb geïnstalleerd , en zonder extractor . Veel ste warm dus . Maar ik lees net "slechte" reviews van Dutch Passion . Er zouden meerdere soorten herma gevoelig zijn bij hun . Hoe is de kwaliteit bij Sannie ? lk denk dat ik misschien volgende keer Killing Fields zaden neem bij hen .
  4. Het komt mss omdat het een "buiten"soort is . Omdat de omstandigheden binnen anders zijn . Ik heb er een dubbele ventilator op gezet na de ballen te hebben verwijderd . lk blijf het in de gaten houden de ballen . Mja , het is een leerervaring ..
  5. lk heb 1 Desfran auto en die hing ook gelijk vol met mannelijke ballen op de stam . lk zal plukken en het deze ronde uitzien . Volgende ronde heb ik zeker een extractor .
  6. Heb 1 dame verwijderd achterin en de ventilator op die plaats gezet . Nu blaast het naar de opening toe . Mss toch maar beter een extractor voor de lucht aanschaffen .
  7. Er groeien mannelijke delen aan mijn dames door warmtestress en te veel voeding .. Wat kan ik hier aan doen om hermafroditisme te stoppen ? Groetjes
  8. Het zag er goed uit totdat ik ballen begon te zien . Waarschijnlijk door warmtestress . 1 heb ik weg gedaan en 1 andere met ballen laten staan maar gecastreerd . Kheb de lamp hoger gehangen . Misschien een extractor aanschaffen lk sta er ook helemaal alleen voor verdorie .
  9. Dit is iets waar ik volgende keer op ga letten , dat het goed allemaal vrouwtjes zijn . Volgende keer stekken nemen en die in de bloei zetten over een periode van meerdere weken , om het resultaat te bekijken . Nu ziet m'n scrog er niet meer zo mooi uit . Gewoon de open plekken benutten ... Nog een week of 7 ..
  10. 1 van de 5 is een herma denk ik . Ze staan allemaal in de bloei , nu krijgt er één ballen in de oksels . Jammer . Die gaat er uit ..
  11. Ligt er aan welke soort je gaat scroggen en hoelang je laat voorgroeien . Ik heb er 5 in de scrog , m'n tentje 1.20x1.20 . 5 en halve week voorgegroeid . 5 Frisian Dews (indica dominante hybride) met als ouders superskunk en purple star ..
  12. Ik zat te lezen over ontbladeren , ben ermee begonnen betere licht en lucht distributie te geven in m'n scrog . Dit is m'n eerste week bloei . Komt in orde denk ik .
  13. Misschien volgende keer dat ik wat meer meststof uit de winkel aanschaf , zoals een emmer guano . Ik heb al en aantal keer geplant maar ben niet echt een pro . Kheb alles gedaan wat ik denk dat nodig is , om de groei te maximaliseren . Daar hoop ik ook op , op een grote oogst . Het is m'n eerste scrog . We zullen zien wat er uit m'n tentje komt over een week of 8 . Groetjes ..
  14. Dat kan ik niet , uitmeten . Ik had 2 zakjes droge zwaluwkak , ongeveer 80 gram . Die heb ik nog enkele weken laten uitdrogen in m'n hok . 1 helft heb ik gegeven met water aan het begin van de bloei . Ik zie geen tekens van verbranding . De tweede helft geef ik als ik ongeveer in de helft ben van de bloei . Ik kan ook geen info vinden op het net over zwaluwmest .
  15. https://dutch-passion.com/en/blog/frisian-dew-the-tough-outdoor-cannabis-variety-n707 Hier staat het tegengestelde geschreven , reviewed door Dutch Passion . Ik wilde buiten doen maar het werd te laat op het seizoen om goed buiten te laten groeien (begin augustus) , daarom heb ik ze binnen gezet . Ze gaan inderdaad een eind doorschieten nog . Kwestie van proberen hé Het ziet er veelbelovend uit , precies goed zoals ik het wil . Het is echt een kwestie van proberen , de eerste keer een scrog gebruikt . Groetjes
  16. Ik heb jammer genoeg geen goed toestel ter beschikking op het moment . Vandaag begin ik de overgang naar 12/12 . M'n tentje van 1.2 is bijna vol in de breedte over bijna het ganse net . Ik telde net zo'n 50 hoofdtoppen voor de Frisian Dews . De Desfran Autoflower komt uit een lijn sativa's , was een 60 cm hoog . Ik heb de hoofdstengel per ongeluk geknakt maar da's is niet zo erg . Hopelijk hersteld dit zich in een supercrop op midden hoogte . Komt net goed uit . Ik moet wel dringend een cursus fimmen volgen want ik bak er nog niet veel van ;D
  17. Eerst een toestel fixen Kheb zelfs geen smartphone Maar die komt er wel (ik zal een toestel fixen dit weekend)
  18. M'n tentje gaat ontploffen straks als ik 'm in de bloei zet denk ik Kheb 5 Frisian Dews en een Desfran Auto in een scrog , nu de 5de week veg voor de frisian dews Gefimt en gebonden , nog een week voordat ik 'm op 12/12 zet Ben aan het bijvoeden met hesi terre , duiven en zwaluwpoep Ziet er goed uit
  19. Hoi Ik heb een vraag mbt verschillende types vogelmest voor de groei en bloei . Kheb duivenmest die ik wil gebruiken om bij te voeden tijdens de groeiperiode , en nu heb ik mest gevonden van boerenzwaluwen .. Is mest van boerenzwaluwen eerder geschikt voor de groei of voor de bloei ( gezien het insecteneters zijn mss rijker aan P & K ) ? Is er iemand die de waarden kent van zwaluwpoep ? Groetjes
×
×
  • Create New...