Jump to content

flip1

Full member
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About flip1

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 02/06/1984

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Mars

Recent Profile Visitors

302 profile views
 1. Dag 14 na 12/12 Dagelijks tussen de 27 en 28 graden licht aan en 18 en 19 bij licht uit. Groei schiet er nu echt in en ze beginnen ook te bloemen. Ik denk dat ze nog een week groeien. Netjes gaat zeker vol raken. Er komen allemaal zijtakken omhoog. Volgend week zal ik ze gaan dieven. Onder het netje komt geen licht dus onnodig verspilling van hun energie. Ik scrog dus met 4 planten 1 groeide echt te langzaam. Ze krijgen elk 2 dagen 2 Liter water met Hesi bloei voeding. Volgens het schema 50ml per 10 liter. Ik zit al op 75ml op 10 Liter en nog vertonen ze geen geld punten. Ik ga het ook op 75ml houden deze week.
 2. Dag 8 na 12/12 Max aan 27,9/28,3 Max uit 17,7/18,1 Dames zien er mooi groen uit. Ze krijgen nog steeds om de 2 dagen elk 2 liter volgens Hesi schema. Voorste 3 drinken iets minder snel dan achterste 2. Achterste 2 zijn ook stuk groter. Bondage werk begint nu dagelijks te worden. Nu herinner ik mij weer Waarom ik niet meer ging scroggen. Pijn in de rug krijg je ervan haha. 1 van deze dagen moeten ze hun geslacht laten zien. Hopen op vrouwtjes en geen Herma's.
 3. @NOGDread klopt ik heb al bakjes met water staan voor lv. Die haal ik weg als ze gaan bloemen. Afgelopen nacht was het koud. De groeiweken was het in de nacht tussen 17.9 en 18.6. Mijn lamp gaan in de avond aan. Zo dacht het niet te warm wordt en overdag uit zodat het niet te snel afkoelt. De inlaat van 100mm haalt verse lucht direct van buiten.
 4. @NOGDread ik ben van plan om de voeding op te voeren. Wanneer ik de grens heb bereikt ga ik ph meten en met die waarde ga ik om de 2 keer voeder alleen afgezuurd water geven. Ik heb nu 2 weken dagelijks intensief werk en dan genieten van het uitzicht
 5. @NOGDread Als je gaat spoelen zuur je dan wel je water af? Afgelopen ronde had ik een defecte ph meter gebruikt en dat is pas hoofdpijn haha.
 6. Vandaag klokje omgezet naar 12/12. Temp dag 27.3, temp nacht 17.6, lv 76% Ik heb volgens het schema van Hesi Boost en bloei voeding gegeven. 2 Liter op. Ik ken een kweker die deze systeem hanteert en altijd stabiel draait. Ze zien er ook mooi groen uit. Uiteraard heb ik heb ph gemeten, die is 6,4. In de loop van de bloei zal ik de voeding beetje bij beetje verhogen tot ik ze gele puntjes gaan krijgen, dan zal het ph ook zakken. Deze ronde ga ik geen ph en ec meten. Is er iemand die ook zonder ph kweekt? Ik zag ook dat ik 1 heb gefimt ipv getopt. Ze groeit trager dan de rest. Maar heb ik onder het netje vandaan gehaald en ga scroggen met 4 planten. Met 4 ga ik het netje makkelijk vol krijgen denk ik.
 7. In 2012 heb ik een meester kweek voor elkaar gekregen. Hiervan heb ik hier een verslag van gemaakt. 5 x amnesia scrog , Dit was mijn eerste kweek(eindstand 1:1). Daarna heb ik niet meer gescrogd. Nu ga ik het scroggen overdoen met Anesthesia van Pyramid seeds (8/9 weken soort)en probeer ik het te overtreffen natuurlijk:) Setup: 240x120x200 ik gebruik alleen de helft.5x50 liter smartpotten.Biobizz aarde. Compleet Hesi aarde voeding. Gativa 1000w gebruik alleen 600w. 2 x 150mm passief inlaat. 1x 100mm inlaat aangesloten op een buisventilator. 2 ventilaroren met klem en 1 roterend ventilator. De zaadjes heb ik in watten ontkiemd.Na het ontkiemen hebben ze 4x 24 uur licht gehad onder een tl buis. Daarna heb ik ze onder een led groeilamp gezet. Afgelopen week heb ik ze getopt en heb ik de 600w aangezet zodat het groeien wat harder gaat. Ze krijgen op dit moment elke 2 dagen 2 Liter drinken volgens het schema van Hesi. Inmiddels zit ik op dag 22 groei en het scrog netje hangt 30 cm boven het aarde. Na het toppen zijn 2 planten moeilijk in de hoogte aan het komen. Ik weet dat ze met de tijd weer oppakken. Door het switchen naar hps hebben de dames een klap moeten vangen. Sommige bladeren zijn geel geworden. Hier wat fotos. Als jullie tips en trics hebben hoor ik het graag.
 8. flip1

  Wietforum Quizzzzz

  ja dat is altijd so het oh ja moment
×
×
 • Create New...