Jump to content

Roachclip

Members
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Roachclip

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Wat zijn het toch een mongolen die amerikanen. Trouwens als Rutte zijn zin zou krijgen dan gingen we hier dezelfde kant op.
 2. Het is een heel aktief forum hier, maar je moet je wel eerst voorstellen in het daarvoor bestemde topic. Dan zul je zien dat je vragen snel beantwoord worden
 3. Vanmiddag de eerste dame helemaal afgeknipt. Was wel véél werk! 4 to go
 4. bij mijn planten was de rot eerder grijs dan wit. Mss. andere soort rot? Ik hoop dat je nog wat overhoudt!
 5. Wel écht goed controleren op rot!! (iedere top, als er een geel of ander raar verschrompeld blad uit de top steekt dan heb je rot) Ik keek ook maar half en toen ik dan uiteindelijk de rot ontdekte, bleken al mijn planten het te hebben!! succes R.
 6. Lol, Doe Maar!! Wat een band was dat! Ok, blaadjes, roken we niet dus, maar ze staan stijf van de THC. Hasj van maken dus?
 7. ja, maar het liefst bier mét schuim
 8. Een week of 2 geleden had ik een tak afgeknipt om vast te drogen. Deze is nu droog genoeg om te knippen en te roken denk ik. Nu zitten er om elke top een hoog kleien blaadjes gekruld, ze zitten echt helemaal tegen en op de bloemetjes geplakt. Ze gaan er best moeilijk af. Kun je die blaadjes ook gewoon oproken? Of moet je die er allemaal afplukken/knipen? Net trouwens een klein topje van de oogst gerookt, en de high is super!
 9. Dank jullie wel allemaal voor de reakties! Al die info stond NIET in de growguide! Vandaag alle dames kortgewiekt en te drogen gehangen want er zat rot in alle planten! Ik hoop dat de takken die nu te drogen hangen het wél redden. Heb ik toch een mooi oogstje Oh ja, ik heb van mijn schaar een bolletje hasj geschraapt en dáár word je toch stoned van!
 10. Nou, gisterenmiddag ontdek ik tot mijn schrik toprot in 1 plant! 2 grote toppen waren besmet. Die plant heb ik maar snel omgehaald en te drogen gehangen (groot blad eraf). Vanmorgen check in de andere dames en ontdek ik meteen wéér toprot in een andere plant! De daaropvolgende en de dá'ropvolgende waren ook niet geheel butrot vrij! Toen besloten om ze allemaal om te leggen, en te knippen. Ik ben 5 uur bezig geweest! Een flinke klus, dat had ik wel onderschat. Ze hangen nu bij ong.20C in mijn verwarminghok, in het donker. Ik heb het raam op een kier staan en een ventllator aan. Zou dat goed komen? Van de week zal ik een foto van de hangende toppen laten zien. Ik heb nu nog 1 plant over, dat is degene die in de volle grond onder een afdakje staat. Ik ben benieuwd of die het wél rotvrij zal redden. Ik vrees het ergste.....
 11. Ik heb daarstraks mijn eerste dame omgehaald omdat er toprot inzat. 3 uurtjes later hangt ze te drogen in mijn kelder, alle grote bladeren zijn verwijderd. Wel heel veel werk en nu heb ik pijn aan mijn rug en enorme plakvingers! Aangezien jullie ongetwijfeld véél meer ervaring dan ik hebben en aangezien ik nóg 4 dames moet oogsten, vroeg ik me af of jullie nog tips hebben om het oogsten zo makkelijk mogelijk te maken. (bijvoorbeeld bladeren erafhalen terwijl de plant nog in de pot staat, of handschoenen tegen de vieze vingers, of een bepaald trucje om ze weer schoon te krijgen?). Alvast bedankt!
 12. Ja ik heb 5 dames, ze hebben het alle 5! Al maanden! Verder groeit en bloeit alles gewoon super. No worries dus!
 13. anders geef je een aantal planten géén PK 13/14 en de rest wél. Dan weet je binnenkort zeker of het wél of niet werkt.
×
×
 • Create New...