Jump to content

Jee dot

Full member
  • Content Count

    302
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jee dot

  1. Het is niet de bedoeling om dit topic te kapen maar ik heb zo ongeveer het zelfde "probleem" dus dan kan dat net zo goed hier ff snel lijkt me. Echter zijn bij mijn planten de bladeren ook paars aan het kleuren . Ik hoop maar dat het aan het soortje ligt, wellicht dat iemand even een blik in in mijn album kan werpen?
  2. Jee dot

    Kweek 2007

    Kweek 2007
  3. Jee dot

    DSC01874.JPG

    From the album: Kweek 2007

    Andere plant, ziet er niet echt gezond uit.
  4. Jee dot

    DSC01873.JPG

    From the album: Kweek 2007

    Close up. Beetje paars? Ligt wellicht aan het soortje.
  5. Jee dot

    DSC01872.JPG

    From the album: Kweek 2007

    Is de plant een beetje depressief of voeding tekort?
  6. @Speedway, nou nee niet 100%... maar zo goed als. Denk dat ik bij het zaaien dacht dat ik dat potje nog niet had gehad. Ben toen straks even gaan checken en in 1 potje zat geen zaadje. Anders zou het wel vreemd zijn of niet 2 plantjes uit 1 zaadje? Is het misschien beter om ze gewoon over te potten zonder het uit elkaar te halen, voor het zelfde geld is het idd 1 plant...
  7. Ok bedankt, ga ik dat morgen maar eens doen. Globaal de aarde eraf halen dus, niet alles dat de wortels echt bloot komen te liggen neem ik aan.
  8. Zoals de titel al aangeeft heb ik 2 zaadjes ontkiemt in 1 potje, was dus eigenlijk niet de bedoeling. Hoe kan ik nu een van de twee overpotten zonder ze te beschadigen?
  9. Iemand antwoord op mijn vraag? Kan/zal ik ze opgraven en ik kleine potjes met stekgrond zetten of gewoon zo laten?
  10. Ja beter van wel misschien... maar ja er komt nu wel beter weer aan, of zal ik ze alsnog opgraven?
  11. Heb ze inmiddels direct in mijn 50L potten gedaan, ong 0.5 tot 1 cm onder de aarde. Doe een aantal keer per dag wat water erop om ze vochtig te houden. Jammer genoeg zijn er nu, na 4 dagen nog geen boven gekomen. Zal wellicht met de temperatuur te maken hebben, hopelijk komen ze nog wel boven.
  12. En wat is je theorie daar achter?
  13. Volle grond gaat niet lukken. Heb 4 potten a 50L.
  14. Hallo beste mensen, Vorige week heb ik mijn zaad binnen gekregen, eigenlijk wil ik nu beginnen met kweken maar twijfel ik wat ik nu het beste kan doen. Is het nu verstandig om het zaad direct in potten te zaaien? Deze staan dan of in de schuur of buiten. Dat laatste lijkt me niet echt goed ivm het weer de afgelopen dagen. Echter schijn je een betere ontwikkeling van de wortels te krijgen als je direct zaait in de volle grond of pot waar de wiet in komt te staan. Of toch alvast in kleinere potjes voorgroeien voor het raam, en wanneer het weer het toe laat buiten? Op deze manier kan ik alvast beginnen en kan ik ze later overpotten... Het licht is niet echt geweldig achter een raam wat belangrijk voor een zaaiing is, maar de omstandigheden om buiten te ontkiemen zijn ook niet goed dus wat raden jullie mij aan? Alvast bedankt
  15. Nee hoor, midden mei is ideaal om ze naar buiten te gooien.
  16. Bekertjes bier ingraven werkt ook.
  17. Ik zat ook al te kijken naar dat soortje "the church" lijkt me wel wat. edit: kwam nog een leuk informatief filmpje tegen
  18. lol bedankt voor jullie oplettendheid maar is niet mijn adres , afzender van iets anders.
  19. Hoi. De planten zijn gesnoeid, de takken gedroogd, de toppen gekortwiekt. Wat me nu nog rest is het plaatsen van een paar foto`s en nog geduldig wachten totdat de wiet helemaal droog is.
  20. Afgelopen week flink aan het knippen geweest, was nog aardig wat werk. De rot begon behoorlijk toe te slaan helaas... Hier dan de pix, heb niet echt super veel mogelijkheden om te drogen dus maar wat geimproviseerd . Kast wiet: Plantjes in de schuur, misschien te vochtig, maar ja of in de schuur waar het donker is en misschien te vochtig of mijn kamer met licht... hmmm. 2 losse takjes: Takjes: Aardig wat toppen die niet helemaal in orde waren, ben maar die maar aan het watercuren: Op zich ben ik best tevreden, vorig jaar was ik met 30 min klaar met knippen. 2 mini plantjes, nu heb ik beduidend meer werk gehad en denk ook wel betere wiet. Hopelijk droogt alles goed, heb helaas geen droogrek zoals sommige hier of betere mogelijkheden dus moet het maar zo. Ben benieuwd wat de verschillen in smaak en uitwerking zijn van de verschillende gedroogde wietjes. Heb nog wat knipafval en daar ga ik nog wat hasj van proberen te maken. Bedankt voor de reacties en voor het volgen van mijn log, hopelijk tot volgend jaar, en grow ze!
  21. Ben hier ook aan het oogsten geslagen, 3 planten al geknipt vandaag de laatste. Zit wel aardig wat rot in helaas maar ja, ik ga het allemaal water cure dus dan heb ik er nog iets aan.
  22. Hmm dit wil ik ook wel eens proberen. Kan je de hash poeder ook gewoon ff bewaren in de onderkant van zo`n fles? Of moet je echt na iedere schud beurt het eruit halen en samenpersen, maar dan is het niet de moeite lijkt me.
  23. Bedankt wazzup, ben echt slecht in die dingen . Hier dan de foto`s die nu wel werken hopelijk, heb 1 plantje binnen staan die morgen naar buiten gaat. 2 in de schuur en 1 die nu buiten staat. Ben in dubio of de schaar er morgen in gaat of dat ik het nog een weekje aan kijk. Anyway hier de pics. Rot... Rot ?
×
×
  • Create New...