Jump to content

Green and Greener

Full member
 • Content Count

  551
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Green and Greener

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 01/25/1990

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgiƫ
 • Interests
  Kweken natuurlijk. :)
  Imkeren. Love bee's.
  Levensgenieter.
  En oog voor natuur en dier.

Recent Profile Visitors

989 profile views
 1. Torentjes komen er door te hoge temp als ik me niet vergis. Een graadje of meer te warm rond de toppen. Kijken dat ze niet gaan verbranden nu door de lamp. Anders gewoon afpitsen dat torentje. En wacht mss nog extra info af. Kan er wat naast zitten.
 2. Top man , volhouden zo. En veel babbelen is de key tot een goede relatie. ;-) Hebben de vrouwtjes graag. Zo lang je hun wensen blijft vervullen komt alles goed. Grtz. G&G
 3. Ja indd, heb ik ook al vaak aan het denken geweest dat ik er goed heb aan gedaan! Sgoed, haal ik vanavond nog wat blad af. Want dit kan zeker geen kwaad voor de licht verdeling, zat juist metr de twijfel of het nog wel kon en mocht. Up'pen.. Zal men best doen. Nee komt in orde. Juist nog een vraagje.. is er ergens een schema van tensio's? bv. 10 tensio waarde is bv 100 ml? Ik voel altijd aan de pot zelf ook hoor. Maar dat zou weer een hoop gemakkelijker maken.
 4. pffff 3de poging om ze te plaatsen.. 2 keer misklik op iets en alles weg.. dus laatste poging anders fuck it. en post eeel voorzichtig.
 5. Ziet er indd mooi uit. Juist in post 12, 2de foto. Zit je tensio niet scheef in je pot of lijkt dit enkel maar zo? Suc6 verder. Grtz.
 6. We gaan ze zeker hun zin proberen te geven. Ja die gaan wat opleveren als ze zo blijven gaan. Foto's binnen komen na 20 uur. Dus nog eventjes geduld.
 7. Hier de foto's van de planten die buiten zijn gevlogen en de 2 moeders die ondertussen ook in bloei staan. En excuses voor de weer late reactie. Panama Deep Chunk x Chitral 1ste week bloei Royal Madre 1ste week bloei Critical 5-6de weekk bloei Santa Shiva 5-6de weekk bloei Critical 5-6de weekk bloei Allen samen.
 8. Eigenlijk wel top, maar veel te weinig tijd. Zal morgen in de gauwte eens wat foto's droppen. 1 puntje juist. ze zijn enorm gestretcht vlak voor de bloei. met weer enkele kleine gevolgen. 3 zijn naar buiten verhuisd wegens plaats gebrek en te veel stretch , de volle bloei zat er ook al in dus knakken wou ik niet meer gaan riskeren. Ook hebben de rest nu meer plaats en licht. Maar nog zijn er 2 die perse boven men lamp willen uitkomen, maar die kan niet meer omhoog. maar komt wel goed. Als alles terug het zelfde volume aan neemt en wat voller is ben ik meer dan content. Grtz. G&G
 9. Mooi kweek heb je daar afgerond. Lekker heerlijke toppen!! Ze spreken zeker aan om hioer ook een keer gezet te worden!! Grtz. G&G
 10. Ja indd dit was een leerzaam topic. Dit nog eens rustig met een J'ke overlezen van de week. Ook de score mag er zijn, zoals je zelf zegt minder planten en rapper klaar en toch mooi in de beurt van de vorige ronden. Komt dik inorde mat jouw! Grtz. G&G
 11. Indd spijtig van de rot. Ziet er anders veel belovend uit! Grtz. G&G
×
×
 • Create New...