Jump to content

Panc-Justed

Full member
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Panc-Justed

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ik zelf zit met een 330m3 ruck afzuiger. http://www.greensell.nl/c-838945/ruck-buis-ventilatoren-kunstof/ Deze draait op 25% in de groei en 50% in de bloei met zon goedkoop dimmertje. http://www.greensell.nl/c-1109208/fan-controllers/ Das met een 250w lamp met een omgevings temp van 20. Met tl red je het met een badkamer afzuigertje wel van 100m3 lijkt me. Exodus van green house is een super wietje om te roke, geen buddha maar heel appart <3. Toevallig net 3 maande trug in een ds60 exodus en greenhouse cheese gedraaid. Sccs man.
 2. Als je die van evert haal, wel bij de any hea >.< krijg je gratis 50 eu medicatie erbij. Nog een bttre garantie ook! Sccs
 3. Je zou met een ds60 gwn je huisafzuiger kunne gebruike >.< heb ik ook 2 jaar gedaan in me vorige woning. Filtertje in je tent hangen van +- 300m3 op een slang van 125mm en die op je huisafzuiger werkte prima. Anders is 330m3 afzuiger meer dan zat, haal er wel een dimmer bij want op 100% zuig je je tent binnenste buite. Ik gebruik nu een 330m3 ruck ding met een cheapass dimmer in combi met een 250w op ong. 45% voor een temp van 27. Mijn omgevings temp is wel stabliel 22grade btw. Wissel gwn elke 3 rondens je filter en er zal geen stank vrij kome. Sccs
 4. Das het probleem, om dit gebeure duidelijk op de foto te krijge moet je een pittige camera hebbe En die heb ik nog niet in de verzameling. Na het intype van herma bij de zoekfunctie, vond ik weinig maar. Nu las ik ergens in een topic van buzz, die had last van witte harde dinge in ze top. Dat dat mischien te make had met lichtintensiteit in combo met teweing ppm co2. Dit lijkt er op alleen groen en kleiner. Als ik er over logisch nadenk zou dit het wel eens kunne zijn.
 5. Ik heb dit vlak onder me lamp -.- zit geen haar op, maar het is ook geen bal/banaan. Meestal op de hoogste tope. Het lijkt op een cluster ofzo, 4 open gebarste dele, heel mini. Me trainwreck zit er vol mee -.- Iemand al meer info?
 6. Niet egt een verslag meer een eind opsomming >.< http://www.wietforum.nl/topic/105096-250w-vs-exodus-cheese-en-gh-cheese/ Ben nu bezig met een mengelmoes in me ds60 met 4 verschillende soortjes. Blijft leuk micro >.<
 7. Ziet er netjes uit! uhu ik zit in de ds60 toch max op 4x 20L, heb je hele lange potte dan ofzo? Ik zat me vorrige ronde in 11l en had een mooi eindgewicht. Meer aarde bevalt me trouwens. Keep em green.
 8. Ipv te lope zeure over het vrage van geld, ga is nadenke hoe het hier in nl geregeld is. Het is een leuk feesje tot ze bij je aan de deur staan. Ik kweek liever en leve lang veilig dan ff snel geld pakke en niet wete waar ik aan toe ben. Tegewoordig kost alles geld dus ook het aanvechte van. Voor niks komt de zon op, maar of je deze dan mag gebruike Het gaat om vrijheid, daar kan je geen prijs opplakke. Mijn steun hebbe jullie!!!
 9. Ik heb me rot gezocht naar de doos of handleiding maar kan niks meer vinde -.- Op het appartaat zelf zijn stickers verwijderd door de poes, dus heb geen idee naar het verbruik enz Voor meer info zou ik ff op de doos kijke bij de Bcc, op internet word je niet echt wijzer. Op een vochtige dag leeg ik em 3 a 4 keer in 24 uur, maar dat zijn dan echt extreme dage. Met een btje handige mense om je heen heb je er zo een slang aanzitte die aan een vat kan of direct in de afvoer.
 10. Je toppie al op? Zo ja. Hoe was ie? Zkkr een mooi kweekie
 11. Mmmm is het een aanrader? Om je lv te sture, nee. Om ff een paar % van je lv af te rosse, ja. Ik zit aan het einde van me kweekies meestal op 50%, met de ontvochtiger erbij gaat ie naar 40%. Al is de lv 40% gaat ie naar 35%. Hoe hoger de lv is hoe irritanter het word want de 2l waterbak is snel vol >.< mja daar wete slimme mense wel iets op. Persoonlijk sins deze is aangeschaft, wat nu ongeveer een jaar is, geen rot meer gehad. Gebruik em voor ds60 tot ds120 die in kleine ruimtes staan en haal +- de omgevings lv waar de ontvochtiger in staat met 10% naar benede, hoe hoger de lv hoe meer hij zal verlage qua % maar egt onder die 40% red deze moeilijk. Wattage en verbruik kijk ik niet egt naar om, want woon all-in, maar zal ff voor je gaan kijke Ik zou voor de 80 gaan het is dat ik niet groter kan maar dat btje extra ruimte zou in mij geval 1 op 1 makkelijk haalbaar make. Blijf nu al 2 rondes in de ds60 hange rond de 220 - 230gr.
 12. Hij zal iets verwarme ja. Er komt lauwe lucht uit. In de zomer best lastig soms.
 13. Das de droger >.< ook bij de bcc hahahahahaah De ontvochtiger staat er achter, tussen de tent en de wand. Mmmmm zoek je wel dan http://www.bcc.nl/proline-dh10.html
 14. Zag ook veel leuks bij barneys. Ik heb naar beide soortjes al goed gekeke, vanilla kush heb ik ook al lang in me hoofd. Tegewoordig zo veel leuks, tis niet meer bij te houde >.< De ontvochtiger staat voor de inlaad, aan de zijkant. Werkt prima alleen er komt wel wat geluid van af -.- das een nadeel.
×
×
 • Create New...